• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikopat olduğumu düşünüyorum:(

canım tabiki üzüntünü belli etme.en azından güçlü olduğunu yansıt ama gereksiz abartıya da kaçma olur olmadık seylere gülüp sen gülünç duruma düşme ;)

Bu kadar kafaya takmanın sebebi aynı yerde çalışıyor olmanız,yoksa çoktan unutulmuştu.Şimdi üzülüyorsun ama ilerde hayatının aşkıyla karşılaşacaksın belki.Her işte bir hayır vardır;bence kendini boşuna üzme.

canım anan seni Kadir gecesi doğurmuş...yat kalk dua et kurtulmuşsun bu hödükten. Daha 24 yaşındasın kimler gelir de hatırlamazsın bunu bence sen başını çıkar dışarıya hazır bahar da gelmişş başka denizlere yelken aç

26 yaşında ve ilkim sensin diye yemin ediyordu .
Hiç inandırıcı değil hem de hiç ..
Aynı kız mantığı , hangi erkek böyle düşünür ki "ben kendimi evleneceğim insana sakladım" :53::31:

hatta bana ayrılırken ne dedi biliyor musun güleceksiniz ama "madem ayrılmayı düşünüyodun neden beni oyaladın iki yüzlüsün yalancısın kirlettin beni" dedi bana yanlış anlamayın öyle ileri boyutta şeyler kesinlikle yaşamadık sadece el ele gezdik iki gün.. şok oldum mesajı görünce resmen

hatta bana ayrılırken ne dedi biliyor musun güleceksiniz ama "madem ayrılmayı düşünüyodun neden beni oyaladın iki yüzlüsün yalancısın kirlettin beni" dedi bana yanlış anlamayın öyle ileri boyutta şeyler kesinlikle yaşamadık sadece el ele gezdik iki gün.. şok oldum mesajı görünce resmen

kirlettin mi :1: hay Allah, güldüm gece gece :1:

Yok arttııkk cidden yok artıkk tutamayacağım kendimi :1::1:
Şaka heralde bu :1:
Sanki sen erkeksinde o kızz.....

kirlettin mi !! daha neler :37: arkadaş birazcık değuşukmuş

Hangi devirden kalma bu zat-ı muhterem? :)))))

canım anan seni Kadir gecesi doğurmuş...yat kalk dua et kurtulmuşsun bu hödükten. Daha 24 yaşındasın kimler gelir de hatırlamazsın bunu bence sen başını çıkar dışarıya hazır bahar da gelmişş başka denizlere yelken aç

inşallahh, arkadaşlarım da öyle söylüyor, yeni denizlere yelken açabilsem keşke ama yapamıyorum:((

ben onu özellikle yaklaştırmışım kendime, aşık etmişim kirletmişim elleri kirlenmiş, kullanmışım onu. mesajı okuyunca çok afedersiniz ama kendimi o......u gibi hissettim şok geçirdim

işin garibi o da kendisini öyle hissetmiş :44:

ya benim ayrılık kararımı o hiç beklemiyodu şok oldu ama insan bi kere sormaz mı bizim sorunumuz ne idi diye. hiç terkedilen biri gibi durmuyor. evet büyük ihtimal kafasında bitirdi

Sanmıyorum en az senin kadar dert ettiğini düşünüyorum.Ama herkesin tepkisi farklı oluyor canım.Burcu neydi?

yarın yine görücem onu, yine kıskançlıklar olacak ben de. arkadaşlar söyleyin nasıl kurtulcam bu histen sürekli onu bi başkası ile hayal ediyorum ve çıldırasım geliyo, benim karşıma da birilerinin çıkacağını düşünüyorum ama yatıştıramıyorum bu duyguyu, ayrıldıktan sonra arttı bu duygu:( gerçekten psikopat olduğumu düşünüyorum:(

yarın yine görücem onu, yine kıskançlıklar olacak ben de. arkadaşlar söyleyin nasıl kurtulcam bu histen sürekli onu bi başkası ile hayal ediyorum ve çıldırasım geliyo, benim karşıma da birilerinin çıkacağını düşünüyorum ama yatıştıramıyorum bu duyguyu, ayrıldıktan sonra arttı bu duygu:( gerçekten psikopat olduğumu düşünüyorum:(

ya edacım, beni kirlettin diyen adam mı olur ya. onu hala erkek olarak görebiliyo musun gerçekten?

Back
X