Pskoloji Öğrenmek Hakkında

Megan5612

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
97
45
38
Öncelikle herkse merhaba,

Şimdi benim pskoloji alanlarına ilgim var en azından aşırı meraklı olduğumu söyleyebilirim. Öncelikle ilkokul mezunu olduğumu söylemem gerekiyor. Pskoloji'nin bütün alt dallarını okumak istiyorum. Lakin bunun okulundan bahsetmiyorum. Kendim kendime öğrenmek araştırmak ,kendimi geliştirmek istiyorum.

Pskolojinin bütün altdallarını başlık başlık nerelerde bulabilirim. Ya da pskoloji okuduğunuz üniverstelerde görmüş olduğunuz full başlıkları benimle paylaşabilir misiniz ? Bütün bu dalları öğrenmek için sizinle aynı kitapları paylaşmam gerekir mi ? Yani sizin aldığınız kitapları almam gerekir mi ? Bir öğrenci gibi :)

Bütün bu dalları öğrenmekten bahsetmişken hayatım boyunca öğrenmekten bahsediyorum yani sürekli açıp kendimi maruz bırakabileceğim kitaplar ve başlıklar olacak. Sonuç olarak siz ne dersleri görüyorsanız bende kendim göreceğim evde kendim başıma.

Mantık olarak evden bu işi öğrenemezsin diyenler olacaktır..Önermeyeceğinizi biliyorum lakin ben kaynak olması açısından bu kitaplara ve başlıklara ihtiyaç duyuyorum. En azından aynı yollardan gitmek istiyorum siz pskoloji bölümü veya alt dallarıyla ilgilenen değerli pskoloji adayı arkadaşlar :)

Belki teorik olarak çoğu şeye hakim olabilirim,öğrenebilirim ama uygulama olmadıktan sonra staj görmedikten sonra ,ortamı tatmadıktan ve belli hastalık sahibi insanlara maruz kalmadıktan sonra çok bir şey katedemeyeceğimi düşünebilirsiniz ama olsun.Orası da bana kalsın :)

Bu sitede gerçekten pskolojiyle ilgilenen çok fazla kişi olduğunu biliyorum.
Bilginiz dahilinde yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Back