• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puba tek gidilir mi ?

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.967
14.172
248
29
Alkol kullanmıyorum hayatımda sadece 2 defa puba gittim arkadaşlarla son 1 ayda gittim onlara da. Biri cafe tarzıydı öbürü ayakta danslıydı ikisi de canlı müzikliydi. Alkol kullanmadığım ve gereksiz gürültü gördüğüm için öncesinde hiç gitmemiştim. Ama çok eğlendim şu ana kadar neden gitmemişim dedim. Tabi bunda flört ettiğim adamla beraber olmakta etkili olabilir. Gel gelelim bu arkadaşla artık görüşmüyoruz :) gel beraber gidelim diyeceğim arkadaşım da yok. Tek gitsem rahatsız eden olur mu ? Yani en fazla ilgilenmediğimi belirtsem takıntılı tipler olur mu ?

Duzgun bi yere gidersen rahatsiz eden olmaz. Alkolsuz icecek alip takilabilirsin.
Yani mekandakiler düzgün insanlardı gittiğim publarda güzel yerlerdi kimsenin kimseyi rahatsız ettiğini görmedim ya da dikkat etmedim öyle absürt bir tipe de denk gelmedi . Ama internette tek başına giden kadınlara farklı gözle bakıldığını sarkıntılık edenlerin çok olduğunu okuyunca ürktüm

Istanbul Kadıköy / Beyoğlu’ndakilere çok da rahat gidilir, kimse de kötü bakmaz, siz eğlenmenize bakın pavyon değil oralar 😅

Bilmem ki isteyen gidiyordur herhalde.

İçtiğim zaman arkadaşlarla giderdim,hiç tek başıma gitmedim.

Back
X