Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pudingli Kurabiyem (Resimli)

bu mükemmel tadı nasıl buldunuz?

• güzel bir kurabiye

OY: 25 80,6%
  • idare eder

OY: 4 12,9%
  • damak tadıma uymuyor

OY: 2 6,5%

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .

kasiope

kalbimin komutanı
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
1.220
3
116
Diğer
mükemmel ötesi bir tat mutlaka deneyin,
her zaman yaptığım bir kurabiyedir bu her çeşit pudingle yapıyorum şu an kakaolu pudingle yaptım, vanilyalı pudingle yaparsanız limon rendesi ekleyebilirsiniz süper bir tat gerçekten.

margarini oda sıcaklığında eritiyoruz
herhangi marka toz pudingle yapılabilir

1 paket toz puding
1 paket margarin
yarım bardak sıvı yağ
15 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı pudra şekeri

oda sıcaklığında erimiş margarini bir kaba alalım
toz pudingi ve pudra şekerini ekleyerek krema kıvamına gelinceye kadar yoğuralım
15 kaşık unu ekleyerek yumuşak bir hamur elde edelim
hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp avcumuzda yuvarlayıp hafif bastırarak tepsiye dizelim( yağlı kağıt üzerine)
dizdiğimiz kurabiyelerin üzerine kahve çekirdeği şekli verebilmek için kürdanı ortasına dik değilde enine bastıralım

170 derecede 15 dk pişirelim

afiyet bal şeker olsun

Kahve Çekirdeği Görünümlü Pudingli Kurabiyem

Son düzenleyen: Moderatör:
yazmıştım canım tekrar tekrar deniyorum ama hata oluştu diyor her seferinde yüklicem inat ettim

yazmıştım canım tekrar tekrar deniyorum ama hata oluştu diyor her seferinde yüklicem inat ettim

Afedersin, ben mesaj yazarken sen resim ekleyemediğini yazmışsın..

Mutlaka bekliyorum resimleri, merak ettim görüntüsünü.. Ve en kısa zamanda bende deneyeceğim.. Pratik bir tarif.. Teşekkürler canım paylaşım için..

evet canım hem çok pratik hem çok güzel bir tat bu saatte kalkıp yaptım valla soğudu şimdide saklama kabına aldım kaldırdım.

tüm çabalarıma rağmen hala fotoğraf eklenmiyor eklentide hata oluştu diyor maalesef.

Ben de önce fotoğrafını görmek için baktım ama,şaka bi yana ellerine sağlık eminim çok lezzetlidir.....

SONUNDA YÜKLEYEBİLDİM KAHVE ÇEKİRDEĞİ GÖRÜNÜMLÜ PUDİNGLİ KURABİYELERİMM zemuszemus:sm_cool:

Eklentiler

• $IMAG2456.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 77
Mm çok hoş görünüyor.. :)
Ellerinize sağlık.Eklediğiniz fotoğraf ilk sayfaya taşınmıştır.
Lezzetli günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…