Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pudingli Kurabiyem (Resimli)

bu mükemmel tadı nasıl buldunuz?

• güzel bir kurabiye

OY: 25 80,6%
  • idare eder

OY: 4 12,9%
  • damak tadıma uymuyor

OY: 2 6,5%

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .
bişi sorcam sıvı yag demişin ama tarifin yapılısını okurken sıvı yagı göremedi,m ne ara koyuyuorus yagı.bide hem margarin hem sıvı yag yaglı olmas mı cok pratikmiş benm un kurabiyeme benzio kesinlikle yapcam anketi oylycam hayatım

yazamışmıyım canım. unu eklemeden önce pudingle margarinle yoğruluyor canım sıvı yağda. sıvı yağ koymaanda olur tabiki ama sade margarinle uzun süre taze kalmıyor. sıvı yağ koyduğum zaman kavanoza koyuyorum 2 hafta kalıyor. bişicikler olmas yani.

ben bu tarifi denedim şuan fırında hatta ama hamuru biraz sert oldu vinalyalı puding kullandım umarım olur :s

evet uyguladım olduuu :))
teşekkürler ilk kurabiyem senin tarifinle oldu :)))
üstünede pudra şekeri serptim teşekkürler tarif için tekrar :)

Arkadaşım burda pudingin etkisii nee sadece renk vermek içinmi yoksa tadınıda bildiğimiz kurabiyelerden farklı yapıyomuu?? şeklide çok orjinalll

Arkadaşım burda pudingin etkisii nee sadece renk vermek içinmi yoksa tadınıda bildiğimiz kurabiyelerden farklı yapıyomuu?? şeklide çok orjinalll

renk vermek için neden puding kullanim canım kakao dururken. yerken anlarsın ancak nedenini. yerken ağızda çabuk dağılıyor ve pudingin tadını alabiliyosun. sadece kakaolu pudingle değil muzlu çileli vanilyalı hepsiyle yapılabiliyor. pudingle olmasının bi amacıda pratik olması diyelim. şeklinide istediğimiz gibi yapabiliyoruz ayrıca ben bu yaptığımı kahve çekirdeğine benzettim, muzluyu vanilyalıyı çiçek desenli kalıpla basturuyorum bide çilekliye ortaya parmak basıp çilek reçeli koyuyorum.

yahu sekerim bu kurabiyenin sert mi olması lazım gelir benim ki öyle oldu hafigten bisküvi gibi yani .ama tadı güzel puding farklı bi tat birasda yumusak olydı tadına doyamıycaktım hani.ben beceremedim herhalde

tarıfınızı denedım cok guzel oldu paylasımınız ıcın cok tesekkur ederıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…