Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pudingli Kurabiyem (Resimli)

bu mükemmel tadı nasıl buldunuz?

• güzel bir kurabiye

OY: 25 80,6%
  • idare eder

OY: 4 12,9%
  • damak tadıma uymuyor

OY: 2 6,5%

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .
buda çilekli pudingle yaptığım kurabiyem ama 10 dk pişirecektim unuttum 17 dk piştiği içi rengi koyu oldu. normalde pembemsi bi rengi var. ortasındakilerde çilek reçeli. parmağımla bastırıp pşirdim çıkıncada reçeli koydum.

Eklentiler

• $IMAG2533.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
dün akşam aldığım pudingli tarifi yaptım. Sonuçmu süper hemde harika böyle olacağını tahmin etmemiştim gerçekten harika oldu. Teşekkür ederim tarif için

akşam eve gidince yapıcam bakalım nasıl olacak
süper oldu bu tarif canımda tatlı birşeyler isterken

evet yaptım çok güzel oldu herkeste beğendi
tarif için teşekkürleropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

ayy canım yaaa ne diyeti boz diyetini dicem ama olmaz dimi sonra nefret etme bendenkaydirigubbakcemile3

bu akşam ben de yapıcam :))) ama vala kendim için deil
yarın hem benim misafirim gelicek, hem de bir arkadaşımın misafirleri için destek amaçlı yapıcam
yazarım sonucu

bu akşam ben de yapıcam :))) ama vala kendim için deil
yarın hem benim misafirim gelicek, hem de bir arkadaşımın misafirleri için destek amaçlı yapıcam
yazarım sonucu

ii bakalım foto çek olurmu ekle buraya merak ettim :))

canım ben yaptım bunu ama ben tereyagı kullandım ondan mı anlamdm cok kötu oldu yahu:gitme:

Kurabiye yapımında hiç başarılı değilimdir ama ben de denicem bunu. :lepi:

benimde hoşuma gitti.denecem en kısa zamanda ama merak ettim şu sıvı yağı,yarım çay bardağımı yoksa yarım su bardağımı sıvıyağ konulucak? ben ölçüsüz hişbişey yapamamda ondan yanii.gözkararı ölçüm hiç yoktur.kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

yarım çay bardağı canım hatta koymasanda olur farketmez ama koyarsan daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…