Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pudingli Kurabiyem (Resimli)

bu mükemmel tadı nasıl buldunuz?

• güzel bir kurabiye

OY: 25 80,6%
  • idare eder

OY: 4 12,9%
  • damak tadıma uymuyor

OY: 2 6,5%

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .
ellerine saglık canım cok güzel olmuş.. pudingle yapmıstım bende bir kere seker atmamıstım arkadasımın tarifiyle biraz acımsı tadı vardı sekerde atsaymısım ..
ellerine saglık olsun..:)

canım bende yaptım tarifini.Biraz sert oldu ama lezzeti güzeldi.Teşekkürler tarifin için.

canım çok pişirmezsen sert olmuyo. denedim 15 dk pişecek çıkarınca yumuşak görünüyo pişmemiş gibi ama soğuyunca topluyor kendini. büyük ihtimalle sen fırında çok bırakmışsınır.

canım çok pişirmezsen sert olmuyo. denedim 15 dk pişecek çıkarınca yumuşak görünüyo pişmemiş gibi ama soğuyunca topluyor kendini. büyük ihtimalle sen fırında çok bırakmışsınır.

bence haklısın fırın konusunda:)fındıklı toz pudingle yapmıştım.koyu oluyor ya rengi pişmedi zannediyorum.Sert oldu ama tadı muhteşemdi.Şimdi muzlu pudingle denicem.bunun pişirme süresini düşürüp yapacam tekrar.

tam 15 dk pişecek canım geçince sert oluyor.

çok güzel gözüküyo:)
muzlu pudingli yada çilekli yapmayı düşnüyorum..yalnız kaç kişilik cnm bnmmm misafiirme yapcamda:)

kurabiyeyi yaptım ama 15 yk un çok ele yapışan bir hamur oluyor ben biraz daha un ilave ettiğim halde çok yumuşak bir hamurdu bu halde şekil vererek attım fırına 15 dk pişirdim tadı çok güzel oldu ama yayıldı bence unu biraz daha fazla olmalı gbi geldi

çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık 36 adet çıkması normal sen 6-8 kişilik pudingle yapmışsındır. bende bitter çikolatalı pudingle yapıyorum artık daha güzel oluyor. birde çilekli pudingle muzlu puding karıştırıp denemelisin bence aroması süper oluyor.

canım hep verdiğim tarifle yapıyorum ben. yalnız 4 kişilik ve 6kişilik pudinglerde farklılık olabiliyor yani unu ya az ya biraz daha fazla kullanablirsin. sorun olmaz. ama yayılmasına şaşırdım bilemicem belki bişeyi eksik yapmışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…