Slm arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşim ilk günden beri en ufak bişeyde bile yalan söylüyor yalan söyleme sana güvenim kalmıyor diyorum tamam diyor yine yalanini yakalıyorum bıktım artık aldatma yok yani yakalamadim
Ailesinin iki lafindan biri yalan yani anlayacağın ailece aynilarYalan;( güven sarsar bolca. Uzman yardımı almalı. Çocukluğuna inilmeli;(
SEVGİLER
Sinir hastası oldum artık ne yapıcam bilmiyorumBiraz odunlukta varsa eger siz resmen turkish pinokyoyla evlenmissiniz tebrikler
bu ne ya bukadar kucuk seylere bile yalan soyluyosa bundan adam olmaz, sizin yerinizde olsam coktan sogumustum
Sinir hastası oldum artık ne yapıcam bilmiyorum
Sinir hastası oldum artık ne yapıcam bilmiyorum[/QUOTE[/Q
Yok etmez bide bana kızıyor herseye Karışma diyor küsüp trip attığım zaman da çok ta tin diyor barışınca da ben sana kurban olurum falan ne anladım önce kır sonra böyle de diyorum sen haksizsin diyor kardeşim bizde rezil oldum onun yanında tartıştıkPsikologa falan mi goturseniz acaba, kabul eder mi ?
Valla bilmiyorum bir kaç kez tlf p... film gördüm izlemiş kavga ettim yemin etti izlemem artık diye şimdi bakıyorum geçmişi hep siliyor tlf baktigimi biliyorHer seyde yalanini yakaliyorsunuz.
Aldatma yok diyorsunuz, yakalamadiginizi da ekleyerek.
Yalan konusunda uzmanlasan bir adamin aldatmasina da yakalanmamasina da sasirmam.
Yok etmez bide bana kızıyor herseye Karışma diyor küsüp trip attığım zaman da çok ta tin diyor barışınca da ben sana kurban olurum falan ne anladım önce kır sonra böyle de diyorum sen haksizsin diyor kardeşim bizde rezil oldum onun yanında tartıştık
Aynı şekilde konuşuyor sen tepki gösterirsin diye yalan söylüyorum diyor bende diyorum ki yalan söylediğin için daha çok kızıyorum anlasiyoruz bi bakıyorum yine bişeyler saklamisSevgilimle ilk birlikte olduğumuz zamanlar benim kızacağımı ya da üzüleceğimi düşündüğü konularda bana yalan söylerdi. Başka her konuda mükemmel bir adam olmasına ve gerçekten çok sevmeme rağmen kaç defa bu nedenle kavga ettik ve artık ayrılma noktasına geldik çünkü eşler arasında yalan varsa hiçbir şeyin doğru gitmeyeceğini düşünürüm. Sevgilim kötü niyetle söylemezdi yalanları ama inanın gerçeği söylese ve kavga etsek belki yarım saat sürecek bir tartışma sırf yalan söylediği için günler bile sürebiliyordu. Biz bu sorunu çok şükür aştık. Sevgilim her ne olursa olsun onu sevdiğimi, ufak tartışmaların ve kızgınlıkların bunu yok edemeyeceğini gördü, yalan söylemenin çok daha büyük sorunlara yol açtığını gördü ve ilk aylarımızda bu sorunu atlattık. Şimdi sinirden gözlerimin yuvasından çıkacağını da bilse doğruyu söylüyor ve ben de ona çok güveniyorum. Geçtiğimiz aylarda da nişanlandık. Belki sizde de aynı sorun vardır. Eşiniz sizin tepki göstereceğinizi bildiği için yalan söylüyor olabilir. Bunu aşmanız içinse ne olursa olsun yanında olacağınızı bilmesi gerekiyor sanırım. Ama yok eğer bu yalancılık onda kronik bir hal aldıysa, olur olmaz her konuda yalan söylüyorsa bunun çözümü nedir bilmiyorum. Belki de bir uzmana görünmeniz gerekir. Tabi bunun için de eşinizin bu konuda istekli olması lazım.
Ne yapıcam bilmiyorum ya çok bunaldimUfacık şeylerde bile yalan söyleyen bir adamın aldatmasida yakındır bana göre
Aynı şekilde konuşuyor sen tepki gösterirsin diye yalan söylüyorum diyor bende diyorum ki yalan söylediğin için daha çok kızıyorum anlasiyoruz bi bakıyorum yine bişeyler saklamis
i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?