Püf ff ne yapıcam ben bu adamla

Inşallah canım denerim ama görüşmesini istemediğimi biliyor oyüzden saklıyor zaten arkadaş ortamını sevmiyorum muhabbetleri hep bayan Vat sap tan okudum

Inşallah canım denerim ama görüşmesini istemediğimi biliyor oyüzden saklıyor zaten arkadaş ortamını sevmiyorum muhabbetleri hep bayan Vat sap tan okudum
Ama bak erkeklerin beyni çocuklarınkiyle aynı çalışır. Sen yasak koyduğun zaman onlar yasaklara uymaz yalan söyler. Yani ne kadar çok yasak koyarsan o kadar çok yalan söyler. Eşin kocaman bir adam. Yani çok karışmasan arkadaşlarına falan. Zaten arkadaşa uyup kötü şeyler yapacaksa sen arkadaşlarıyla görüşmesini istediğin kadar yasakla yine yapar. Hani derler ya, yapacak olan kapı arkasında da yapar diye. Biraz daha kendi haline bırakmaya çalış. İnşallah sorununuzu aşarsınız.

Hep aynısını diyorum artık karosmiyicam diyorum ama p kadar sinirli bi yapım varki herseye kızıyorum ama dediğini yapmaya çalışıcam inşallah ise yarar

Boyle kucuk seylerde yalan soyleyen adam , uzmanlasmistir..

Benim nenem hep derdi , yalan soylemek kadsr igrenc bir davranis yoktur .
Ha yalan soyledin ha kendini ve...din
Herzaman soylerdi bunu..

Sıkıntı olur bide bu bi hastalik esiniz de kurtulamadigina gore bu vazgecemeyecegi bi alışkanlık olmus. Cok basiniz agrir bi psikologa falan ikna edin ve ona kucuk gibi gelse de sizin icinizde biriktirdiginizi ve birgun birike birike guveniniz kalmayacagini soyleyin. Insan guvenmedigi bi insanla ayni hayati nasil paylasir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…