puff Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi puff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne şanslısınnnnnnnn 24 yaşında ama 16 lık gibi. Ben 24 yaşındayken 30 diyorlar dı. Yeni burnunla iyice çocuk gibi olursun. Neyse büyümke için acele etmeye de gerek yok zaten. Tekrar geçmiş olsun. Emre Bey'in asistanı aradı benide geliyormusunuz muayeneye diye. Valla çok ilgililer. AYkup Bey'in eşide gel tarihe karar verelim diyır. Pahalı diyorum sen gel tekrar konuşalım diyor. Cebimde taaaaaaam 8,5 var dedim gel gel diyor başka birsey demiyo. Çok kararsızım. Açık tekniktende korkuyorum.

8,5 bence burun estetiği için gercekten cok.. Emre beyin fiyatının 2 katı nerdeyse.. aynı hatta daha iyi sonuc alicagim kişiye gidip daha az ödemek varken.. bilemiyorum tabi karar senin.. Ama Emre beyi tek gecerim bu alemde :))) açık teknikten korkma bence.. ilerde çökme, burun ucu düşmesi gibi sorunlar yaşayan arkadaslar oldu burda kapalı teknik yüzünden.. bi daha ugrasmaktansa acik teknikle doğru dürüst ameliyat olman bence daha iyi.. ayrıca korkulcak bisey yok ki..

yok cnm ağrım sızım hic olmadı zaten.. nezle yada grip olmus gibi hissediyodum hepsi bu.. anesteziden uyanışım bile sorunsuzdu.. ne mide bulantısı ne ağlama krizi filan.. hicbisey olmadi ..

puff yoksa ben tam kapıdan çıkarken içeri giren sen miydin:)

puff yoksa ben tam kapıdan çıkarken içeri giren sen miydin:)

cnm şapkalı bendim :))) uzun boylu bi hatun cikiyodu tam.. senmiydin o? :))) sordum emre beye şimdi çıktı görmedinmi dedi.. seni gördugumde aceba kelly mi dedim ama hic ameliyat olmus gibi değildin ki.. görüşmeye gelmiş biri sandım :)))

Son düzenleme:
bendm o uzun boylu:) 15 gün oldu sen ilk günlerde görseydn morluklar içndeki halimi amlyt olmaktn vazgeçebilrdn bantlar çıktı bgn btti artık çok şükr. iyi görünüodm yani bunu anladm amlyt olmuş gbi durmuodn demenden:)

hemde süperdin ya suratin dümdüzdüü.. burnunda sislik filan varmiydi ya hic dikkatimi cekmedi.. off bende 15. gün böyle dümdüz görüncek miyim.. cok cirkin oldummm.. (bu arada yeni resimler yükledim.. özellikle hastaneyi merak edenlere..)

senn ilk amlyatın bu,benim burun ucum destek kıkırdakla dolu ucuna iyi baksaydın top gibi şişvolduğunu görrdün hatta emre bey de dedi çok şiş burnun ama sonuç önemli olduğu için istedii kadar şişebilir no problem 6 ay snra bayaa inmş olur dedi bakalm benim yanaklarmn şişliinden azım içeri kaçmıştı ya emre beye sorarsın nasıl şiş olduğumu gören kalakalıodu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ahahahah ya benimde iki yanagima indi şişlikler.. sanki agzimin iki yanina kayısı koymusum gibi :)))

selam cnm coook cok gesmis olsun sanada, bütün emre bey ve naci bey e ameliyat olan arkadaslarla msn üzerinden görüsmeye bilgi toplamaya calisiyorum, ama hala özel mesaj gönderemedigim icin bana mail adresini özelden göndermen mümkünmü ?? tskler

puff cok gecmıs olsun umarım ıstedıgın gıbı bı burnun olur va cok mutlu olursun bende mart ayında emre beye amelıyat olmayı dusunuyorum
yeni halını merakla beklıyorum canım bıde eskı fotolarını koyarmısın
cok gecmıs olsun tekrar

canım çok geçmiş olsun,gayet iyi görünüyorsun.sen de benim gibi çok morarmamışsın ama şişme kaçınılmaz:))ben de çok şiştim ama aşırı morarma olmadı.buz koymanın faydasını gördük.merakla fotolarını bekliyoruz...

gülememek dışında iyiyim cnm :) az once abim güldürdü.. tutamadim kendimi ya.. dikişleri hissediyo insan böyle gülünce.. korkuyorum bi yerine bişey olcak diye..

burnumun eski halini merak edenlere resim koydum kızlar.. bakabilirsiniz

canım burnunu eski hali tıpkı benim burnumun eski hali.Görünce kendi burnumu görmüş gibi oldum.gülünce aşağı sarkıyordu.ben sorun ediyordum ama çevremdekiler bana çok tepki gösterdi senin burnunun estetiğe ihtiyacı yok diye.insanlar kemerli,büyük burunlara alışınca bizimki sorunsuz gibi gözüküyor.benimkinde hafif bir kemer vardı,ucu da düşüktü.26 ocakta ameliyat oldum.sağlık sorunumda vardı.bakalım inşallah iyi olmuştur.fotolarını merakla beklyrum..

evet cnm ya insanlar dövceklerdi beni nerdeyse.. ne var burnunda niye ameliyat oluyosun diye.. hayatım boyu nefes alamadığımı, güldüğüm zamanda profilimden kimse görmesin diye suratımı cevirdiğimi insanlara anlatmak zor... şimdide cok güzel olucak burnun diyolar.. ben mutlu olduğum şeyi yaptım..

gülememek dışında iyiyim cnm :) az once abim güldürdü.. tutamadim kendimi ya.. dikişleri hissediyo insan böyle gülünce.. korkuyorum bi yerine bişey olcak diye..

bnmde gülmemi tutamadıgım zamanlar oldu.odadan kacıodm:) zaten kasılıp gulemıosun ama boyle durumlarda sık kendini.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…