pufpuff'un butiği

pufpuff

Tam bir terazi ♎️ Serdar Ortaç delisi 🎧
Pro Üye
21 Aralık 2012
10.875
5.412
448
37
Merhaba arkadaşlar...
Butiğime hoşgeldiniz... :KK52:
Çoğu sadece 1 kez giyilmiş olan kıyafetler, abiyeler ve el emeği annemin yaptığı takıları satışa çıkarıyorum...
Her bir ürüne ait değişik açılardan resimde ekleyeceğim sırayla.. Ürün ile ilgili soru sormak isteyen karıştırmasın ve direk istediği ürüne alıntı yapabilsin diye hepsini bu topikte ayrı ayrı açıklamalı ekleyeceğim...
Haydi bakalım bismillah...

Ürün 1

40 beden olan özel dikim abiyemizin alt kısmı saten, üst kısmı şifondur.. Fermuarı arka taraftadır.. Üst beden drape olup, drape üzerine Fransız küpürü deseni boncuklarla işlenip monte edilmiştir.. Kol kısmı askılı ve yarım kol şeklinde istenildiği gibi kullanılabilir.. Eteğin ön kısmı bilekte olup, arka kısmı kuyruk şeklindedir.. Sadece 1 kez giyildi ve hiç bir hasar yok, son derece temizdir.. Bir tek kına gecemde giydim ve Faize Sevim'in baş terzisi tarafından dikilmiştir.. Özel ve uzun süren bir dikimi mevcuttu ve ben kendim 1,500 tl'ye yaptırmıştım..

Fiyat : 900 TL

mor1.webp
mor2.webp
mor3.webp
mor4.webp
mor5.webp
mor6.webp
mor7.webp
mor8.webp
mor9.webp
mor10.webp

ÜRÜN 2

42 beden özel dikim elbisemizin göğüs ve bel arası drape, altı saten üstü şifon kumaştır.. Arkadan fermuarlıdır.. Omuzdaki şifonlar ister düşük kol, ister askı gibi kullanılabilir.. Sadece 1 kez giyildi ve son derece temizdir.. Faize Sevim'in baş terzisi tarafından dikilmiştir..

Fiyat : 600 TL

bordo1.webp
bordo2.webp
bordo3.webp
bordo4.webp
bordo5.webp
bordo6.webp
bordo7.webp

Ürün 3

38-40-42 bedene uygun el örgüsü lizöz çok temizdir ve çok az kullanılmıştır..

Fiyat : 50 TL

liz1.webp
liz2.webp
liz1.webp
liz2.webp
liz3.webp

Ürün 4

38 beden Koton marka boyundan bağlamalı desenli elbisemiz sadece bir kaç kez giyildi.. çok temizdir..

Fiyat : 60 TL

LEO1.webp
LEO2.webp
LEO3.webp
LEO4.webp
LEO5.webp

Back
X