pufpuff'un butiği

pufpuff

Tam bir terazi ♎️ Serdar Ortaç delisi 🎧
Pro Üye
21 Aralık 2012
10.874
5.410
37
Merhaba arkadaşlar...
Butiğime hoşgeldiniz... :KK52:
Çoğu sadece 1 kez giyilmiş olan kıyafetler, abiyeler ve el emeği annemin yaptığı takıları satışa çıkarıyorum...
Her bir ürüne ait değişik açılardan resimde ekleyeceğim sırayla.. Ürün ile ilgili soru sormak isteyen karıştırmasın ve direk istediği ürüne alıntı yapabilsin diye hepsini bu topikte ayrı ayrı açıklamalı ekleyeceğim...
Haydi bakalım bismillah...

Ürün 1

40 beden olan özel dikim abiyemizin alt kısmı saten, üst kısmı şifondur.. Fermuarı arka taraftadır.. Üst beden drape olup, drape üzerine Fransız küpürü deseni boncuklarla işlenip monte edilmiştir.. Kol kısmı askılı ve yarım kol şeklinde istenildiği gibi kullanılabilir.. Eteğin ön kısmı bilekte olup, arka kısmı kuyruk şeklindedir.. Sadece 1 kez giyildi ve hiç bir hasar yok, son derece temizdir.. Bir tek kına gecemde giydim ve Faize Sevim'in baş terzisi tarafından dikilmiştir.. Özel ve uzun süren bir dikimi mevcuttu ve ben kendim 1,500 tl'ye yaptırmıştım..

Fiyat : 900 TL

mor1.jpg
mor2.jpg
mor3.jpg
mor4.jpg
mor5.jpg
mor6.jpg
mor7.jpg
mor8.jpg
mor9.jpg
mor10.jpg

ÜRÜN 2

42 beden özel dikim elbisemizin göğüs ve bel arası drape, altı saten üstü şifon kumaştır.. Arkadan fermuarlıdır.. Omuzdaki şifonlar ister düşük kol, ister askı gibi kullanılabilir.. Sadece 1 kez giyildi ve son derece temizdir.. Faize Sevim'in baş terzisi tarafından dikilmiştir..

Fiyat : 600 TL

bordo1.jpg
bordo2.jpg
bordo3.jpg
bordo4.jpg
bordo5.jpg
bordo6.jpg
bordo7.jpg

Ürün 3

38-40-42 bedene uygun el örgüsü lizöz çok temizdir ve çok az kullanılmıştır..

Fiyat : 50 TL

liz1.jpg
liz2.jpg
liz1.jpg
liz2.jpg
liz3.jpg

Ürün 4

38 beden Koton marka boyundan bağlamalı desenli elbisemiz sadece bir kaç kez giyildi.. çok temizdir..

Fiyat : 60 TL

LEO1.jpg
LEO2.jpg
LEO3.jpg
LEO4.jpg
LEO5.jpg

X