Merhabalar , yakin zamanda hastaneye gideniniz varmi . Bana da pah denildi ve suan kosuyoluna gidiyorum gogus hastaliklarina . Sende hic birsey yok bak goruceksin dedi . Solunum testin super akciger grafin tertemiz hadi sirf icin rahat etsin herseyi yapmis olalim diye ilacli tomografi cektirdik 20 gun sonra cikicak sonuc . Cocugum var ve kendimi yiyorum cunku gogus hastaliklari doktoru da dediki sende yok ben dusunmuyorum sende oldugunu ama varsa da bu gercekten cok kotu bir hastalik dedi ustune basa basa . Ozelde kardiyolojiye gitmistim o usg de soyledi hafif trüskpid yetmezlik . Mitral yetmezlik eser . Pah 39 . Bide iki kere olctum emin olmak icin dedi ve hemen intisas hastanesine gidiyosun sakin ertlrme dedi . Nefes darligi yasiyomusun dedi merdiven cikarken ve yokus cikarken diye . Yani kismen dedim ama 15 yildir sigara kullaniyordum . Yani cevremdekiler benden bin kat kotu merdiven ve yokusta . Gogus hast doktrmda senin solunum testin super anliyomusun sende olcsgni kesnlikle dusunmuyorum ve bu yanlis olculebilen birsey dedi . Varmi benzeri durumunuz