• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PULMONER HİPERTANSİYON

Ay bu nefes darlığı bende de var iki adım merdivenle, 1 yıl önce kardiyolağa gittim her şey normaldi bir şey demedi. Burnum tıkalı benim ben ona bağlıyorum ama 1 yıl önce çektirdim eko vs o zamsndan bu zaman bir şey olmuş olabilir mi ya 😔

Evet doğuştan gelen bir sey anne karninda o sekilde oluşuyor kalp. Benim çocukluğum gayet sağlıklı gecti yani hic bir belirti yaşamadım 30 dan sonra çarpıntilarim başladı o sekilde belirti verdi. Ama korkulacak bisey degil o kadar cunku Benimki 1.5 cm di ameliyatla kapatıldı. Sizin erken farkedilmesi büyük şans bence daha kolay geçer süreciniz umarim kendi kendine kapanır yada basit bir işlemle kapatılır ameliyat derlerse de korkmayın ben bebeğim küçükken oldum hemde önden kestiler ilk 2 ay cok zor gecti bir yetişkin herseyin farkinda olarak ailem bakmasa yapamazdim ama gecti cok sukur simdi eskisi gibiyim🙏
Çok geçmiş olsun sağlıklı bir ömür dilerim inşallah bizimki de kapanır biraz zor bir bebeklik geçiyor üşüttüğünde her ilacı vermiyorlar temkinli davranıyor doktoru hâlâ kapanma yok aynı boyutta teşekkür ederim cevabınız için 🙏

Back