ve de nisana kadar pure beauty bulamayacağım bir yerdeyim..Ya da hangi ülkelerde watsons var ?
ben bu urunun mor olanini aldim ama bunu surdugum gun yuzum kipkirmizi oluyor sonra kasiniyor daha ilerki gunlerde aciyor ve iyilesmeye yakin kuruyor
bu urunu gunesten korunmak icin pudrasiyla birlikte aldim ama yuzumu cok beyaz yapiyor e cok yagli bir krem
Ya kızlar bir şey sorucam ilk zamanlarda çok güzeldi her şey ama 1 hafta geçtikten sonra bende aşırı sivilcelenme yaptı bu.. Yanaklarım deli gibi kaşınıyor. Yüzümde hiç olmadığı kadar sivilce çıktı. Cildim T bölgesi yağlıdır sadece. Benimle aynı durumda olan var mı?
tek değilsin bu konuda aynısı bende de oldu bayan çok met etti aldım bende bi kaç gün güzeldi sonra yüzüm her sürdüğümde kaşınmaya başladı ve sonrasında kötü son sivilceler çıkmaya başladı . bıraktım kullanmayı cildim düzeldi sonra tabi maskelerle
Mor olanını aldım geçen gün ama rengi çok açık...
Esmer yada buğday tene uyacağını düşünmüyorum...
Bende diğer bb kremim ile karıştırarak kullanıyorum ziyan olmasın :)
Ben de pure beauty bb kremlerini çok merak ediyorum . Şuan maybelline bb krem kullanıyorum . Maybelline bitince pure beauty denemeyi düşünüyorum . Kullanan arkadaşlar mor ambalajlı mı yoksa pembe ambalajlı olanını mı tavsiye edersiniz ? Ambalaj farklarından başka , birbirlerinden farkı nedir ?
çook teşekkür ederimmpembe olanı gonul rahatlıgıyla alabılırsın benımkını esmer tenlı arkadasım sıurdu bayıldı oda aldı cok memnun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?