Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi resimlerine baktım da tanıdım galiba o tatlı kız sendin sanırım =)) tesekkür ederim senin burnun da cok güzel olmuspure_love ben sizi emre beyin muaynehanesinde gormustumozamanda burnunuzu cok begenmistim masallah
![]()
Memnun kalanlar çok fazla,bende bu soruyu merak ediyorum canım.Resimcikte ekleyebilirsen.Fiyatı ne kadar, bu konuda da bilgilendirin bizi lütfen
şimdi resimlerine baktım da tanıdım galiba o tatlı kız sendin sanırım =)) tesekkür ederim senin burnun da cok güzel olmus![]()
eski burnumu profilden beğenmediğim için resmim yok, olan da ewdeki pcde kaldı..resimde pek bişe anlasılmıo ama saol yinede hemn eklediğin için
tamamdırçok merak ettm. beni de ekleyip ücreti özel msj olarak yazabilir misin? teşekkür ettim![]()
Cok memnunum canım hersey normalmemnun musun? burnundan nasıl oldun
Kızlar 2. ayda burnunuzu temizlerken hafif kan geldi mi.. Ben temizlerken biraz bikaç kez hafif bi kan geldi bu normal mi_??
4 ay dolduuu kızlarr uzun zamann giremiyordum... yeni resimler yükledim merak edenler bakabilir![]()
7 ay doldu arkadaşlar ve gerçekten çok memnun ve çok mutluyum.. Son resimlerimde albümümde, arzu eden arkadaşlar bakabilir ve sorusu olana yardımcı olmaktan memnun olurum![]()