Puregon 600 iğne acil yardımcı olursun

Kadın yaşı önemli faktör gerçekten de yine erkek sorununun çözümü daha kolay sanki tüp de sonuçta onlarda milyonlarca olduğu için seçmek daha kolay olabilir bizde daha kısıtlı bende hep kendim soruyorum kaç yumurta var falan diye hastaya açıklama yapmalarıda gerekiyor yani bence ayy inşallah tabi o kızın yaşı bayağı gençmiş ama dediğiniz gibi belli de olmaz Allahım pozitifi görüp sağlıkla hepimizin kucağını doldursun inşallah

Ya benim gittiğimi hastane biraz daha Devlet Hastanesi gibi yarın özel yarı Devlet Onun için pek birini açıklama yapıyor Ne konuşuyor laboratuvarı çok iyi diye biliyorum benim çevremdeki herkes oraya yaptırdı hepsini ilk denemede tuttu çok şükür Biraz da ben de onun için oraya gidiyorum İnşallah hayırlısı olur

Hangi hastenede görüyorsunuz tedaviyi Allahım inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

merhaba tüp bebek tedavisinden kalan ilaçlarımı ihtiyacı olan birine vermek istiyorum ankara içi elden teslim edebilirim estrofem duphaston progestan fitil bir de iğne var adını hatırlamadım ama dönüş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…