Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm cnm ne durumdasın tedavin nasıl gidiyor?ben pek yazmıyorum ama genelde sayfanı hep ziyaret ediyorum inşallah hayırlısı ile yüz güldüren sonuçlar alırsın inşallah
cucum sayfan hayırlı olsun bebem bende pcoslu olarak sayfanı ziyaret edicem bu ay benimde aşılamam var biliyosun. 2.aşılamam olucak nasipse.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah senin durum nedir çatlatıcı vuruldun mu a.s.
Merhaba kısaca kendimden bahsedeyim pkoluyum evlendiğimden 3*5 ay sonra pkolu olduğumu öğrendik ve salak gibi 3 sene körü körüne korundum sanki oluyorda:))) nasip kısmet
haziran 2007 de tedaviye başladım klomen kullandım gebelik oluşmadı 2 ay sonra kendiliğinden oldu ama düştü malesef
temmuz 2008 de de aşılama oldum femara +puregon kullandım gene hamile kadım ama oda boşkese çıktı ve 2.kez kürtaj oldum şimdi yeniden aşılama olucam ama tshım çok çalışıyolr şu ara ara verdik
rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile evlat sahibi olammızı nasip etsin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
CANIM BEN UZUN YAZDIM AMA SEN NASIL İSTERSEN BENİM İÇİN ÖLE YAZABİLİRSİN
cucucum Şeniz canım benim kaydirigubbakcemile5 listeni yerim ben senin yerimseniben kendinden fazla bahsetmemişsin ben anlatsam sayfalara sığmaz kaydirigubbakcemile3
bende bilinçsizce 1 yıl korunanlardanım hemen oluyormuş gibi -tatlicadiarzu- sonrasında adetlerim düzensizleşmesi sebebiyle dra gittim ve acı gerçeği adını bile bilmediğim gerçeği doktorum söyleyiverdi PCOS..kötükedihüso kötükedihüso bebek isteyip iztemediğimi sordu ozamanlar düşünmüyorum demiştim :mymeka: yasmin verdi 1 ay kullandım.. sonra bi arkadaşa danıştım pcoslu aman dedi korunma sakın bak ben senelerdir hamişş kalamıyorum dedi :1no2: benim paçalar tutuştu tabi ve ilk adetimle dra tekrardan gittim ve bebek şstediğimi söyledim :ecrin_bebek: tedavi başlamalıyız dediilk ay tek doz kullandığım klomen işe yaramadı yumiş büyümedi :1no2: dünya başıma yıkılmıştı sanki :1no2: sonra 2. ay dozu artırdık ve göbüşten iğnelere geçtik o ayda gebelik oluşmadı ben yine isyanlarda :1no2: 3.ay ve 4.ay yine fossssss olmadı ... sonra drum rahim filmi istedi anestezisiz çekildim şükürler olsun temiz çıktı kaydirigubbakcemile2 sonrasında eşime spermiyogram yapıldı sayıda ve harekette biraz problem vardı ama nevoya göre sonuç iyiyidi hihoyyyt drum aşılamaya geçmeyi uygun gördü ilk aşılamamda hüsranla sonuçlandı senağlama senağlama ama ben her olumsuz sonuçta daha çok ümitlendim daha çok güç geldi ve 2.aşılamaya başladık bu ay kaydirigubbakcemile5 rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu yolda emin adımlarla sebeplere yapışarak dualarla meleklerimize kavuşucaz Allahın izniyle :asigim: hepiniz annişliği en çok hak eden en güzel anniş adaylarısınız kızlar :asigim: pes etmek yok bu yolda ne gerekiyorsa çekmeye razıyım hepimizin Allah yardımcısı olsun a.s. :enbuyukkk:
tatli hamis adaylari..basitce bir liste hazirladim simdilik...bilgileriniz tam elime ulasinca degisiklikler yapicam..bu simdilik unutmamak adina yapilan bir liste...
unutmayin Stres taban,umutlar tavan:lepi:
canimm cok sagol...daha öylesine yaptik bakalim...güzel bi liste hazirlamaya caliscam...:lepi:canm iyi dileklerin için tşk ederim listeyi çok güzel hazırlamışsın a.s.:enbuyukkk:
Cucu-pete cim şu an puregon kullanmıyorum cnmcım şu ara tshım çok çalışıyoır çıktı o düzelince 2.aşılamama başlıcan hemen
Canım hakkında hayırlıısı olsun işallah ameliyat derken laparoskopi ve over driling mi yapılacak
tama hatirladim kaydirigubbakcemile3
laparoskopik diatermi(LOD)
yumurtaliklar laserle yakilip her birinin üzerine 12 ser delik aciyoruz demisti...