Aşılama puregon iğnesinin kalemi yok nerden alabilirim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

derin35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
1.352
27
108
arkadaşlar bugün doktor puregon iğne verdi ama içinden solüsyon ve iğne ucu çıktı kalemi yok nerden bulucam şimdi yarın başlamam lazım iğneye

arkadaşlar bu iğneyi hiçmi kullanan yok ne olur biriniz cvp versin

arkadaşlar çok teşekkürler buldum iğneyi bugün ilk iğnemi yaptım ama arkasından ağrım oldu sizinde oluyomuydu?

arkadaşlar çok teşekkürler buldum iğneyi bugün ilk iğnemi yaptım ama arkasından ağrım oldu sizinde oluyomuydu?

Tedavin hayirlisiyla olumlu sonuclanir insallah. Ilk ignemi hemsire hanim yapti gobegim hala mor:)) Sonrakileri ben yaptim, agri ya da morarma olmadi. Nasil bir agridan bahsediyorsun? Igne acisi mi?

yok canım ilk önce yanma oluyor sonrada yumurtalarım çatlarken ağrım olur benim hep sanki öyle ağrım oluyo biraz ama 1-2 saat sonra geçiyo

bana da doktorum verdı kalemı,Bugun 3.sünü vurdum. 50mg ile başladık,senın kac canım dozaj? ben de hıc bır belırtı yok, sadece hafif yanma oluyor o da 10dk içinde bıtıyor.Başka agrım sancım yok :44: Çarşamba gunu gel,bakalım dedı. 5 kez vurulmuş olacagım o gun

yok canım ilk önce yanma oluyor sonrada yumurtalarım çatlarken ağrım olur benim hep sanki öyle ağrım oluyo biraz ama 1-2 saat sonra geçiyo

belki de hassas oldugun icindir.ilk gun bahsettigin gibi bir sanci hissettim, sonra olmadi. bir de kafana takma psikolojik de olabilir.

bana da doktorum verdı kalemı,Bugun 3.sünü vurdum. 50mg ile başladık,senın kac canım dozaj? ben de hıc bır belırtı yok, sadece hafif yanma oluyor o da 10dk içinde bıtıyor.Başka agrım sancım yok :44: Çarşamba gunu gel,bakalım dedı. 5 kez vurulmuş olacagım o gun

canım ben 75 le başladım bugün kontrolüm vardı 100 e çıkardı 3 günde böyle vurulcam cuma yine çağırdı kontrole

inşallah kaliteli yumurtalar oluşur canım hayırlısı bakalım haber ver yine doktordan sonra

Selam kizlar.aynen konu sahibi sana katiliyorum.bende aldim puregon 300 ama icinde kalem yok.sadece solusyilon ve igne uclari war.hastane mi wericek bu kalemi bana simdi????cunku eczanede yok diolar doktorun werir diolar

Back
X