ihtiyaci olan arkadaslar elimde gonal f 450 ui var bir kutu . isterseniz verebilirim ama bursada oturuyorum ;(( parada istemem dua edin yeter .hamile oldugumu ogrendim cuma gunu kesini gorucem insallh kalbi icin cok erken ama olsun elimdekini veririm daha oncedende bir arkadasa vermistim bursadan .ama lutfen cumaya kadar bana biildirin . sonra gec olur .
mrb benim ihtiyacım var ne kadara verebilirsiniz acaba.ve son kullanma tarihi nedir,tşkler
merhaba arkadaşlar
benimde elimde 2 kutu menagon var tedaviden kalan hiç açılmamış isteyen varsa bende gönderebilirim
arkadaşlar puregon veya gonaf menegon a ihtiyacım var tedavi zamanım ilaçlarımı almama bağlı,bu iş maddiyata bağlı bendede o yok,elinde fazla ilacı kalan ihtiyacı olmayan varsa uygun fiyata verebilecek varsa lütfen yazsın.5. denemem olacak yaşım ilerliyo yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba, bende 1 kutu puregon var buzdolabinda sakliyorum. İstersen ucretsiz sana verebilirim....
mrb böyle bir iyilik yaparsanız nasıl sevinirim ömrümce dua ederim,size nasıl ulaşabilirim acaba msn versem ekleyebilirmisiniz oradan konuşuruz.ger_be_ra@hotmail.com
mrb dün özelinize yazmıştım.
merhaba sefda
bana msj atmışsın özelden yazamıyorum ben ilaçları birine verdim hayırlısı işl. bulursun sende
kıslar elimde 1 adet gonalf 400 var...ihtiyacı olan varsa yazabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?