puregon veya gonaf menegon'a ihtiyacım var

mrb dün özelinize yazmıştım.

arkadaşlar ilaç var diyip bi laf atıyosunuz ortaya ama nedense cevap bile vermiyosunuz insana birine verdiyseniz bile yazın yok deyin 2 gündür cevap bekliyorum bu nedir böyle.

arkadaşlar sürekli int. giremiyorum arada kontrol ediyorum.elimde progen 300 8 adet var. özelden mesaj gönderen arkadaşlar bana sibeldcan@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz ben özel mj gönderemiyorum

arkadaşlar bende 900 mg yani 3 kutu puregon var ayrıca olivitre var. almak isteyenler özelime msj atabilir. uygun fiyata verebilirim.

arkadaşlar bende 3 kutu 300mg'lık yani 900 mg puregon, ovitrelle ve crinone var. mart ayında aşılama yapılacaktı bana fakat aşılamadan vaz geçildi. ilaçlar kullanmadan elimde kaldı. almak isteyenlere uygun fiyata veririm. tel 05348313890 ayrıca manisada ikamet ediyorum.

Merhaba, bende 1 kutu puregon var buzdolabinda sakliyorum. İstersen ucretsiz sana verebilirim....

kıslar elimde 1 adet gonalf 400 var...ihtiyacı olan varsa yazabilir

merhaba ilaç açıldımı acaba.bende gonal f kullanıyorum.eğer ilaç açıldıysa şu an tedavide olan biri alsın.eğer açık değilse ben haziran başında başlayacam inşaAllah ben alabilirim.

kızlar progon var bende ayrıca elimde açılmış lucrin ve şırıngaları var isteyenlere seve seve veririm

Merhaba arkadaşlar, tedavimden arta kalan elimde 2 kutu açılmamış puregon 300 bulunmaktadır. Son kullanma tarihi 2013/07 dir. İhtiyacı olan varsa uygun fiyata verebilirim. Ben Ankara'da ikamet etmekteyim. İlgilenenler meneksee@gmail.com adresine mesaj atabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…