puregon veya gonaf menegon'a ihtiyacım var

eğer menogon ihtiyacınız devam ediyorsa yardımcı olabilirim

mrb menegon ihtiyacımı tamamladığımı sanıyordum fakat öyle gözüküyorki yetmeyecek hataydan bir arkadaş benim için yazdırdı aldı 4 kutu allah ondan bin kere razı olsun.ama doktorum fazla dozla başlattı sanırım yine yetmeyecek şuan tedavideyim en geç pazara yetişmesi lazım,seninle nasıl irtibata geçicez bilemiyorum özel mesaj yazamıyorum,ben msn yazmıştım bir arkadaşa bu sayfada o adresten bana email atarsan tel numaranı ben seni ararım,

kızlar puregon 300 ün eczane fiyatı ne kadar raporsuz .... 264 yazıyor nette kaça alıyorsunuz inmiş hali ne kadar bilen varmı eczanelerde?

mailinizi gördüm gün içinde ararım inş işe yarar:)

canım ben raporsuz aldım ve bugün arkadaşa gönderdim..115 tl ye almıştım raporda heralde %20 sini veriyosun

evet %20 sini ödüyorum ama uygun fiyata olursa paramla almak istiyorum

bir kutuda gonal lazım mesela gonal f 450 raporlu 165 ama bakıyorum burdan 200 25 satanlar var çok ayıp

benim elimde kalırsa ücretsiz burdan verecegim daha öncede yaptıgım gibi

çok şaşırdım, ben de ücret talep etmedim, herkes farklı işte ne yaparsın....

kızlar puregon 300 ün eczane fiyatı ne kadar raporsuz .... 264 yazıyor nette kaça alıyorsunuz inmiş hali ne kadar bilen varmı eczanelerde?

arkadaşım puregon 300 kartuş ben geçen ay aldım hastaneden tanesi 182 liraya geldi eczaneye sordum 145 den veririz demişlerdi.bende hastaneden 2 kutu aldım aksilik oldu başlayamadım..dediğim gibi eczane 145 den verelim demişti

arkadaşlar ben ilaçlarımı tamamladım burdaki iyi niyetli arkadaşların sayesinde Allah onlardan razı olsun özellikle meloni84, bulutbebek, sessizöğretmen,bu arkadaşlara minnettarım kesinlikle ücret talep etmediler benden ücretli aldığım arkadaşlarada ayrıca tşk ediyorum onlarda uygun fiyata verdiler,tabiki herkes ücretsiz vermek zorunda değil çünkü maddi manevi çok zorluyo insanı ancak halden anlayıp uygun fiyata vermek çok iyi olur özelliklede bebeğin olmuşsa birdaha ilaca ihtiyanız yoksa,ben günde 525 ünite iğne kullanıyorum ve 10 gün sürüyo ilaçlarımı tamamlayamasaydım tedaviye başlamayacaktım Allah herkesi halden anlayan insanlarla karşılaştırsın.

merhaba arkadaslar
bende insallah haziranda tedaviye baslayacagim.
bir sey merak ediyorum neden elinizde fazladan ilac kaliyor.
maddi manevi cok zor bir surec tadavi masraflari ilac masraflari insani bir hayli zorluyor.
birde bir kac defa yaptiranlar icin cok cok daha zor.
bu kadar pahali ilaclari fazladanmi yaziyor doktorlar sebebini gercekden cok merak ettim.

bu arada benimde kalirsa tabiki seve seve veririm ihtiyaci olan bir arkadasimiza.

canım gerçekten zor bir süreç çok yıpratıyor maddi manevi,sırf ilaç alamadığı için tedaviye başlayamayan arkadaşlarımız var,banada daha önce topraksu arkadaşım bağışlamıştı allah razı olsun.bellibir dozajda verdimi doktor belli miktar kalıyor kullanılmayan bunları bağışlıyor arlkadaşlar yada hiç açılmamış elinde kalmış bunlarıda isteyen bağışlıyor isteyen uygun fiyata satıyor.gönlü güzel arkadaşlarımıza bende teşekkür ediyorum biz gibi zor durumda kalanlara yardımcı oldukları için.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.

cnm sen hayırlı haber ver bizlere yeter...

puregon gonalf menegon,bunlardan elinde olan varsa uygun fiyata almak istiyorum,maddi sıkıntıdan başlayamıyorum tedavime yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Arkadaşım bende Puregon ve Gonal f var. ihtiyacın doğrultusunda yardımcı olmak isterim. eğer tedavine başlamadıysan...

selam,

arkadaşımız ilaçlarını tamamladıgını yazmış:) mümkünse tabi ben ilaçları alabilirmiyim... topikte az yukarda tamamladım diye yazmış ... iyi günler

merhaba arkadaşlar,

elimde 300 lük 3 kutu pregon ve 1 tedvilil femara var. uygun fiyata vereceğim. özelden yazabilirsiniz.

ilaçlar buzdolabında uygun koşullarda saklanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…