puregonu vurduktan sonra yattnzm kalktnzm

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
gecen sene ilk tedavideyken bi hemşire puregonu vurduktan sonra iş yapma demişti akşam 20:30da vuruyordum sonrada hiç kalkmıyordum.. bu seferr doktor saat verdi 18:00 da lucrinin arkasından yap dedi.. saat baya eerken yatacakmıyım napacam.. siz naptınız

ne dıyonn ya..................yok öle şey ................ne doktor ne hemşıre le bışey demedı kuzum....ben işe gıderken kaç defa hemşıre yaptı bana ...ne alaka......

ne bilim daha iyi eşit yayılır dediydi hakketen iki taraftada eşit yumurta olduydu ,
şimdi vurdum iğneyi amanınn acayip yaktı sanki önceden yakmıyodu.. ne bilim.. kendim vurdum puregonu vurmakta zor başını ittirmek zor :d

bencede canım böyle bişey yok ben DE PUREGONU VURULDUGUMDA GÜNLÜK YASANTIMA DEVAM EDıYODUM BÖYLE BıRSEYI ILK SENDEN DUYUYORUM CANIM

ay kızlar iyi tonya getirmiş karı bizi o zaman ne günlerdi ya birde yazdı gene yemeği hazırlar apar topar koltuğa yatak acardık bana o koltukta puregondan sonra uyuya kalırdımda eşim kaldırmazdı da iyi olsun deyü

Kendı kendıne nasıl vuruluyon be canım valla ben kıyamıyodum kendıme hep eŞım vuruyodu banada
decapeptly yakıyodu koldan olan puregon yakmıyodu benım bılmıyom yanı belkıde bÜnye ıle alakalı canım allah sabırlar versın ınŞallah hayırlı olur senın ıÇın

BoŞver canım bu dÖnemlerını bÖyle streslı seylerle gecırme gez toz eĞlenmene bak transferden sonrada ben 3 gÜn yattım sonrada yavas yavas ayaklandım 7.gÜnÜ dısarı bıle Çıktım Çok kafayı takma veren allah alan da o nasıpse olur

gecen sene yengem vuruyodu gelip ama zor oluyodu bi kere yanlış doz vurdu bana 1 gecede altıtane yumurtam büyüdü yok yere.. tabi şaşkınlık olabilir ama .. bu seferde kendim vurdum eşimde badimi tuttu oda destek oldu bana :d yavaş yavaş ittirdim iğnesi lucrine göre daha ince daha cabuk giriyor lonk diye göbüşe

gülencim bencede ona gerek yok.onunla alakası yok bende hiç yatmadım ama olumsuz etkilemedi. Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm > Tüp Bebek Merkezleri
Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

biliyorumya sen bide olmadı falan diyodun galiba dimi çok sevinmiştim haberini aldığımda .. ikizmiş birde oyy oyyy yerim onuuu darısı bana.. maşallah sanaaa

figen beni bizim sayfayamı cagırıyon bacım:d geliyrümm

bencede hiç kafana takma bir iki kere yaptıktan sonra alışıyo insan iğneye.bu sefer olmaması için bir neden yok tatlım.iğneleri cok kafaya takma.

yok yahu ne takıcam olmadı tedaviyi kestiririm dermişimm tövbeee
figen bizim sayfanerede bacım bugün doktura gittim acık iki tek ataydık senle linki düzgün ver

penses inşallahhh aminn aminnnn

figen neredesinn kız cadıı

ablacım iki tek ikiçift anlamına gelir acık idare et anacım göçmenim ben.. iki tek içkidir aslında ama ben o manada kullanmadım yanımda sigara dahi içtirmiyom artıkın :d kendime günlük cizelge bile hazırladımm

öyle şey mi olurmuş canım
ben lucrin ve puregonu vurup çıkıp gezdiğimi ev temizlediğimi bilirim
transfer olsa tamam diyeceğim ama altı üstü 2 iğneden bahsediyoruz delikafadulden
zararlı olacak olsa doktorlarımız söylerlerdi ama yok öyle bişey zemuszemus

tamam kızlarr teşekkür ederimmm
dıptıss azalt sigaryı anacımmm azalt ama bugün daha iyisin galiba canım nasılsın

tamam kızlarr teşekkür ederimmm
dıptıss azalt sigaryı anacımmm azalt ama bugün daha iyisin galiba canım nasılsın

ay içtikçe içesim geliyor bu mereti
aslında iyi değilim ama iyi gibi olmaya çalışıyorumhihoyyyt
aman yarabbim bu nasıl bir cümle oldu-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…