Eşinize keçi boynuzu, ginseng, ballı ceviz, muz falan yedirseniz
Valla bizde böyle olduk alistim ben artik söyledim söyledim yok degsmiyo bende güzel söyler etmiyrum artkAdamın isteğinde sıkıntı yok gel desem gelir yani ama ben öyle istemiyorum. Önce hoş sözlerle kalbimi sonra bedenimi kazansın.
Hayvan gibi oldu bitti olmasın yani isteğim bu
Nasıl rahatsız olmuyorsunuz bu durumdan. Bu erkekler için insan gibi yaklaşmak çok mi zorValla bizde böyle olduk alistim ben artik söyledim söyledim yok degsmiyo bende güzel söyler etmiyrum artk
Dönem dönem durulma, ilgide düşüş, sevişme performansında kalitesizlik olabilir.
Olur geçer.
Anlayabilirim.
Ama son zamanlarda daha bir güzelleştim dimi diye soran kadına ''Yooo'' cevabı veren hödüğü anlayamam çok afedersiniz.
Sen hep güzelsin denir ne bileyim.
Benim karım güzel diye yağlanır falan.
Erkek olup erkeklik öğretesim geliyor billahi!
Banyoya kapatmayın kendinizi. Oturun karşısında tatmin edin kendinizi.Bir kadın evli ve banyoda kendi kendine tatmin oluyorsa gerçekten yazıklar olsun o kocaya.
Banyoya kapatmayın kendinizi. Oturun karşısında tatmin edin kendinizi.
Ayrıca sevgi sözleri dilenmeyin. Böyle olumsuz cevap duyunca daha kötü hissedersiniz kendinizi.
“Eskiden bana güzel şeyler söylerdin şimdi neden söylemiyorsun?” diye sorabilirsiniz veya size ona iltifat edin odun değilse anlar karşılık verir. Ama odunsa siz istediğiniz kadar bugün güzel olmuş muyum diye sorun üstünkörü cevaplar alırsınız.Tamam da beklentilerimi nasıl bilecek ben soylemezsem
 ahahBenimki ilişki esnasında hadi aslanım dediği için şaşırmıyorum böyle erkeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?