Pürüzsüz ilişki

Nevvreste

PATRON ANA
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
675
1.265
33
32
DÜNYALI
Bende farkındayım ilginç bir başlık oldu.
Evet evliliğimizin ilk 3 ayını saymazsak gerçekten pürüzsüz bir ilişkimiz oldu.
Iki taraf mutlu ve tatmin.

Gel gelelim son iki aydır biz bir araya gelemiyoruz doğru düzgün. Sebep de eşimin ilgisiz tavırları ve sevgisini hissettirmemesi.

Son zamanlarda kendimi peçete gibi hissetmeye başladım. Bunu kendisi ile de paylaştım.

Sevgi cümlesi azıcık iltifat istiyorum. Affedersiniz diğer şekli bana hiç de insancıl gelmiyor.

Bazen aynaya bakıyorum bakimimi yapıyorum parfumumu skyrum. En gösterişli dikkat cekici dekolteli kiyafetlerimi giyiyorum ama beyfendi televizyon ve telefondan beni görmüyor. Sonra beni görsün diye diyorum ki farkında mısın zaman geçtikçe daha da guzellestim sanki.
Ya bana dese ki evet aşkım dese ona bile razıyım artık düşünün ne kadar aç kalmisligimi ona bile yoooo diye cevap verdi ya.

Bana gelmiş hiç yaklasmiyorsun istiyorum vermiyorsun diyor. Bir şey de itiraf etmek gerekirse benim cinsel arzularim gerçekten çok yüksek seviyede. Ama kendi isteğimi bile baskiliyorum artık. Kendi kendime tatmin olmak daha çekici geliyor artık. Ama henüz böyle bir şeye basvurmadim böyle giderse bu da olacak. Bir kadın evli ve banyoda kendi kendine tatmin oluyorsa gerçekten yazıklar olsun o kocaya.
Bütün derdimi anlattım . Çok şey mi istiyorum bilmiyorum.

Adamın isteğinde sıkıntı yok gel desem gelir yani ama ben öyle istemiyorum. Önce hoş sözlerle kalbimi sonra bedenimi kazansın.
Hayvan gibi oldu bitti olmasın yani isteğim bu
Valla bizde böyle olduk alistim ben artik söyledim söyledim yok degsmiyo bende güzel söyler etmiyrum artk

Akşam o kadar uğraştım. Kaldırıp kafasını bakmadı. Sabaha doğru amanıııın. Sabahlarr olmasıın. Üstünlük kurmaya mı çalışıyorlar nedir.

Dönem dönem durulma, ilgide düşüş, sevişme performansında kalitesizlik olabilir.
Olur geçer.
Anlayabilirim.

Ama son zamanlarda daha bir güzelleştim dimi diye soran kadına ''Yooo'' cevabı veren hödüğü anlayamam çok afedersiniz.

Sen hep güzelsin denir ne bileyim.
Benim karım güzel diye yağlanır falan.

Erkek olup erkeklik öğretesim geliyor billahi!

Aynen ya. Mesela daha dün kız kuzenimle yazisiyorum bana bir yağlar bir ballar. Bir şey sordum sen çok güzelsin sen varsan hayat anlamlı falan deyince bir sinir oldum eşime. Hatta kuzenime de dedim kız sen deki bu dil benim kocada olsa beni kendine köle eder( ne istese yaparim anlamında. )
Dedim
Eşim de gördü kuzenin bana yazdıklarını . Hatta dalgasına dedim ki görüyor musun seni kız kuzenimle aldatiyorum o kadar düştük yani. Ilk önce sadece aldatiyorum kısmını duyunca gözleri bir açıldı noluyor der gibi ne dedin sen dedi tekrar edince ha tamam dedi ay ay aglasam mi halime gulsem mi bilemedim yani

Çok şey bekliyorsunuz eşinizden nedir yani cinsellik cinsellik aynen eşinizin yaptığı şey ama gel gör ki kadınlar illa bı merasim bekliyor önü ardı ne olursa olsun cinsel temas esnasında olay gir çık bitti gitti . Biraz yön verin ne bileyim birden yükleme yapmak yerine ufak ufak siz ogretin zamana yayın rahat olun her birlesmede ilgi aramayın o size yaklaştığında sen bana ilgi gostermedinki ben sana vereyim derseniz olmazki akışına bırakın baştan taş koyarsaniz zaten çabuk soğur erkekler böyle laflardan .

Soğuk ve gizemli davranın, ilgi dilenmeyin. Giyinip süslenip, arkadaşlarınızla, kuzenlerinizle akşam dışarı çıkın. Sosyal medyada daha çok vakit geçirmeye, paylaşım yapmaya başlayın. Sanırsam biraz kendine gelir.

Bir kadın evli ve banyoda kendi kendine tatmin oluyorsa gerçekten yazıklar olsun o kocaya.
Banyoya kapatmayın kendinizi. Oturun karşısında tatmin edin kendinizi.
Ayrıca sevgi sözleri dilenmeyin. Böyle olumsuz cevap duyunca daha kötü hissedersiniz kendinizi.

Tamam da beklentilerimi nasıl bilecek ben soylemezsem
“Eskiden bana güzel şeyler söylerdin şimdi neden söylemiyorsun?” diye sorabilirsiniz veya size ona iltifat edin odun değilse anlar karşılık verir. Ama odunsa siz istediğiniz kadar bugün güzel olmuş muyum diye sorun üstünkörü cevaplar alırsınız.

Gecelerinizi dahada renkli hale getir adam akşam olsada eve gitsem diye can atar

Valla aynı durumdayım. İşin kötüsü bizim ki pişkinleşti iyice . Geçen baktım sırnaşmaya çalışıyor dedim benim uykum var bana dediği "sen uyu benim senle işim yok" yuh yani dedim doğru diyon nefes alsa yeter senin için dedim. 3 gün yüzüne vurdum bana saçmalama ondan mı dedim diyo. Bikere bi güzel bi söz normal konuşurken bi askım bitanem bile demez.... millete özeniyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…