• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PUŞİ

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
35
Edirne
Kızlar puşi hakkında ne düşünüyorsunuz.Puşiyi bugünlerde çoğu kişide görür oldum.Hollywoodun bikaç yıldızı takmıştı ondan sonra çoğu kişşi takar oldu şu dağdakilerininde taktıları puşi oluyor.aslında burda takanlarda hoş duruyor yakışıyor şal takmayı seviyorum daha önce benm yaşadığm yerde hiç satılmıyordu önce olsaydı alırdm şimdi puşi denilince akla baska seylerde gelıyor.Onların simgesi olmuş adeta.şimdi dükkanlarda gördm ama kararsızım karşıdan yanlış anlaşılmamdan korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar erkeklerd nasıl duruyo sizce..
bayanlarda daha hoş duruyo sanki..
siz ne dersiniz

Erkeklerde hic hos durmuyo. Bayanlara daha cok yakisiyo bence..
Sahsen cok seviyorum ben pusiyi. Moda diye deyil. Cunku moda diye sevmedigim biseyi takmaktan nefret ederim.. Yakisani giymekten, takmaktan yanayim..
Sadece siyah beyazini sevmiyorum pusinin.
Ozellikle pembesi ve kirmizisi cok hosuma gidiyo ki almayida dusunuyorum.

Ama blnk dedigin gibi yanlis anlasilabiliyo. Ama bunu sadece dagdakiler deyil dogudaki vatandaslarimizda kullaniyo. Pusi pkklilarin simgesi diye bisey duymadim ben hic ki oyle biseyde yok. Bence takmanin sakincasida yok...

bu da benim puşimm stradivariusdan aldım resimlerdekinden daha kücük ve hafif simli severek kullanıyorum

hpim4340do1.jpg

bence puşiyi herkes takmasın. . puşiye ayrı bi hava qetirebilecek olan kullanmalı bence.klasik bişeyle asla aksesuar olarak kullanılmamalı kesinlikle absürt durmalı ki yakışssın.siyah skinny jeanlerini puşiyle tamamlayan cok kişiye rastladım ama komik qeldi bana

cimg1929qd8.jpg

w221.png

Bende bunu bugün aldım ben bu şekilde yada düz renkler takmayı tercih ediyorum..
Bu puşiler bana doğuyu anımsatıyor ve antipati duyuyorum onun için.
Ayrıca birde sofra bezlerine benzetiyorum :roflol: :roflol:

Antipati duymanızın nedeni nedir acaba ? Doğu da Türkiye'nin bir parçası.Bu durumdan rahatsızmısınız.?

farkli desenlerde onlanlarini bende kullaniyorum....
cok hosuma gidiyor....sositososito

Su erkeklerin üzerindekiler varya yukaridaki bi örnekde.....
Bana teröristerli hatirlatiyor nerde kimin üstünde görsem cin kapiyorum....kötükedihüso
Iki ucundan tutup cekerek bogasim geliyor...kötükedihüso

Kızlar puşi hakkında ne düşünüyorsunuz demiş konu sahibi o yüzden kimse darılmasın kızmasın...

bu puşi mi poşi mi herneyse adı çook gereksiz birşey, çok itici birşey yaaa, o ne sofra bezi gibi..

Ayrıca teröristlerde çok gördüğümüzden midir nedir acayip gıcık ta oluyorum kullananı gördüğümde

Antipati duymanızın nedeni nedir acaba ? Doğu da Türkiye'nin bir parçası.Bu durumdan rahatsızmısınız.?
evet rahatsız oluyorum ama rahatsız olduğum şey doğumuzdaki bazı kişiliksizlerin o şekildeki puşiyi kullanması yani teröristlerin.Bunun için antipati duyuyorum.doğuda yaşadığın için üstüne alınma arkadaş antipati duyduğum üzerinde yaşayan bazı(!) kesim.

Neyse gurba üstündekini bende dün adil ışıkta gördüm sanırım buraya daha yeni geldi.
Çünkü bu resmini çok önce görmüştüm.

puşi: doğu ve güneydoğu anadolunun geleneksel bir giysisi genelde sıcaktan korunmak için takılır
günümüzde baya farklılaşmış,renk desen boyut olarak...

dağdaki teröristlerin boynuna doladıkları
onların simgeleri haline gelmiş canlandırma filmlerdede görüyoruzz..
bunu nasıl olurda moda yaparız nasıl olurda kullanırız...
sonra demezlermi bizim giysilerimizi puşi yapmışlar :roflol:

bence hemde zevksiz bişey hadi desenliler neysede
o siyah beyaz kırmızı beyaz kareliler çok çikinnn :1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
puşiyi çok seviyorum yaklaşık 2 yıldır kışın boynumda yazlarıda bazen saçlarımda kullanıyorum
benim puşim farklı ama

Son düzenleme:
4-5 senedir kullanıyorum ben.. desen olarak puşilerinki cok moda oldu.. ama cogu takılan bildigin esarp yada yazma işte..
pic0ye0.jpg

Son düzenleme:
evet rahatsız oluyorum ama rahatsız olduğum şey doğumuzdaki bazı kişiliksizlerin o şekildeki puşiyi kullanması yani teröristlerin.Bunun için antipati duyuyorum.doğuda yaşadığın için üstüne alınma arkadaş antipati duyduğum üzerinde yaşayan bazı(!) kesim.

Neyse gurba üstündekini bende dün adil ışıkta gördüm sanırım buraya daha yeni geldi.
Çünkü bu resmini çok önce görmüştüm.

evet, gecen bayram almiştim ben

hemen herseye kötü tarafından bakmak zorundamısınız

doguki teröristlerin taktıgı ile resimlerdekinin alakası dahi yok

öyle birseyi anımsatıyo veya simgeliyo olsa başta ben kullanmam ve sanıyorumki hic bi arkadasım kullanmaz
sadece adı puşii modeller cok farklı

Back
X