• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PUŞİ

Evet bencede zevkler tartışılmamalı.
Ama dediğim şeyde ısrarlıyım, moda olmasa kimse takmaz.

canım askerimin sevgililer günü hediyesi bana diyarbakırdan bunu göndermiş bana aşşşşkım benim Şeniz
piiird9.jpg

terörden boynumuza puşi takamaz olduk terörü lanetliorumm

Bence Gayet Hoş bir ürün ve Aksesuar ... Ayrıca Teroristler Puşi Kadar Sık bir biçimde Kamuflaj pantolon ve Montlarda giyiyor. O zaman Kimse Kamuflaj model üründe kullanmasın.
Puşi Doğuya Ait Bir Ürün ama ilk Olarak Süryaniler ve Ermenilerin ürettiği geleneksel bir ürün. (kelime anlamıyla örtü) ... Ait olduğu Kesimde Yaygın olarak kullanılması Gayet normal ...

karadenizin peştimalinide puşiyide seviyorum ama puşim var ama peştimalim yok unuda bulunca alcam bence son derece güzel bi aksesuar siyah badiyle harika duruyo:)

herkeste var bende o yüzden takmıyorum-tatlicadiarzu-
modası geçsin pempesinden alacam:dilcikar:

o ne yahu herkesin boynunda kızılay dağıtmış gibi delikafadulden delikafadulden moda denen illet insanları aynılaştırmaktan başka bir işe yapamıyor, illada takmak istiyosanız bu sene fularlar moda onlardan taksanıza yahu renk renk desendesen var, hem bi bayana daha yok yakışıyo fular, puşi bence bi bayana yakışmıyor tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ....

Son düzenleme:
ben puşi görünce aklıma ilk o dağdaki pislikler geliyor ne yapayım güzel bi kızda görsem bile gayet yakışmış olsa bile ama ilk anda onları hatırlatıyor asla takmam biziim evde var sofrabezi olarak kullanıyoruz güzel oluyor sıcak kalsın diye tepsiye yada tencereye sarmak içinde bire bir

ben o puşilerden nefret ediyorum
çünkü onları son yıla kadar hep kroların boynunda görüyordum ve hiç sewmem kendilerini de zaten.
bu yüzden hele ki siyah beyazı iğrençççççççççççççççççççççççççç

hep dağdaki pislikler akla geldiği için puşiden nefret ediyorum ne kadar hoş durusa dursan bana hatırlatığı tek şey saçma insanlar yüzünde ölen şehitlerimiz ben onlarıkiyle alaksı olmayanları kullamayı seviyorum düz renk gibii

Bnde Adil Işıktan aldım pembe simli çok güzel duruyor ama o dağdakilerin taktıkları gibi değil onları hiç sevmiyorum zaten alsamda babam sokmaz onu eve..Kars'tan bir arkadaşım var onunla konuşuyorduk kıyafetlerden filan konu puşi ye geldi bende akrabalara söyledim bana da getircekler dedi ama genelde bizim orda teröristler takar bunları dedi onların taktıkları moda oldu dedi o yüzden o türlüsünü istemiyorum ve erkekte de hiç güzel durmuyor

ya bence cok seker duruyo ama yakısanda yakısmayanda takıyo yanı artık ıyıce basıtlestı

yok bence hoş degil baska seyleri hatırlatıyo bana oyuzden takmam kuzenim takıyordu bi ara aile baskısıyla kız bi daha takmadı :)

puşimi tek kelımeyle igrenç.onu genelde dagdaki şerefsizler takıyo.daha dogrusu yaratıklarrrr.eziklerrrr.lülülülülülü

birilerinin örgütsel simge olarak kullandıklarını ben boynuma takmam,takana da hoş bakmam !!!

bence desenli olanlar iyi ama şu siyah beyaz teröristlerin taktıkları gibi olanlar hiç hoş değil ölsem takmam onu

Back
X