puzzle :S

supurgelicadi

<3
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
5.290
2.102
698
36
kızlar sevdiğinize resminizde puzzle yaptıran varmı,arkasında ayağı olupta resim çerçevesi gibi süs konuluyormu :S

puzzle yapan yerlere söyleyebilirsin internetten arastr abime kız arkdsı yptrmıstı ama normal ayaklı değil

Son düzenleme:
Merhaba,ben yaptırdım çok hoş oluyor böyle ayaklı çerçeve gibi çok şirin duruyor vitrinde tavsiye ederim..Ben eşim için onun sevdiği bir filmin puzzle'ını A4 boyutunda yaptırmıştım çok hoşuna gitmişti :)

benim sevgilim yaptırmıştı bizim fotoğraflarımızı sürpriz olarak.. ayaklık olarak takarlar tabi.. mesela fotoğrafçılar yapıyor...

Merhaba,ben yaptırdım çok hoş oluyor böyle ayaklı çerçeve gibi çok şirin duruyor vitrinde tavsiye ederim..Ben eşim için onun sevdiği bir filmin puzzle'ını A4 boyutunda yaptırmıştım çok hoşuna gitmişti :)

merhaba,bende öyle bişey istiyorym çerçeve gibi dursun istiyorum
boyutları nasıl oluyorki :S

evet canım bizim memlekette fotoğrafçılarda var.. fotoğrafını götürüyorsun orda ek olarak yapabiliyolar ayaklık falan erçeve şeklinde de yapılabiliniyor

erkek arkadaşım sipariş verdikten ertesi günü almış.. ama bizimki ayaklıklı değildi.. boyut gün sayısı için önemlimi bilmiyorum ama 1 günde yaptırmış

canım bende nısanlıma yaptırmıstım hatta puzzle bozup ona yaptırmıstım aynı gun almıstım ama benımkı de ayaklı degıldı..

bende eşimle düğün resmimizi yaptırmyı düşünüyorum bazı puzzle firmaları yapıyor resim yolluyorsun benim istediği 2000 parça 90x70 ölçüsüde devasa:66: çerçevelettircem bide tabi kanedim yapcam puzzle snra ömür boyu duvarda:46:

Back
X