Puzzle

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
103
Merhabalar 1000 parçalık puzzle bozulmaması için nasıl muhafaza edilir ((çerçeve çok maliyetli o hariç))

Parçaları japon yapıştırıcısı ile birbirine yapıştırın,sonra kendiniz bir çerçeve alıp içine koyun..

Biz üstüne kendi yapıştırıcısını sürüyoruz.
O kuruyunca çevirip arkasını da paket bandı ile tamamen kaplıyoruz, baya sağlam oluyor.

Biz üstüne kendi yapıştırıcısını sürüyoruz.
O kuruyunca çevirip arkasını da paket bandı ile tamamen kaplıyoruz, baya sağlam oluyor.
Aaaa bak bu çok iyi fikirmiş :) peki başka biryere kaldırdığunızda sıkıntı olmuyor değil mi

Aaaa bak bu çok iyi fikirmiş :) peki başka biryere kaldırdığunızda sıkıntı olmuyor değil mi

Yok yok olmuyor. Bizim çerçevelerimiz de vardı, arada değiştirirdik içindekini, diğerlerini de bantlayıp saklardık böyle. Sonra baya birikince hediye olarak verdim o şekilde.

Ben mukavvanın üstünde yapıyorum. Bitince kendi yapıştırıcısı ile yapıştırıp o şekilde muhafaza ediyorum. Henüz vaktim olmadı çerçeveletmeye. 2 tane duruyor şu an dediğim şekilde.

@ahgul

Biten puzzle iki mukavva yardımıyla ters çevrilir,
Ters tarafından parçalar birbirinden ayrılmayacak şekilde koli bandı ile iyice yapıştırılır,
Çerçeve yapılmayacaksa halının altında, veya gardrop arkası/üzerinse saklanır :)
O tutkallar, puzzle'ın rengini matlaştırdığı için ben pek kullanmazdım.

ikeaya gitme imkanınız varsa 20 tl ye çerçeveler var. ben öyle yapıp asıyorum beyazı hem çok şık oluyor.

Back
X