pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ikimizinde mahkemede hazır bulunması gerekiyormus yoksa hakim davanın reddine karar verebilirmis. Tam bilmiyorum tabi bide benim sinavlarim var orada

ha siz zaten gideceksiniz ..
nerede kalacaksınız gidince .. çocuğu götürmeme şansınız varsa götürmeyin.. kv nin söyledikleri insanı korkutuyor..

Canım verme sakın çocuğu. Bi de yaptığı şeylerin çok anlamı yok bi mânâ yükleme bence. Tepkin olsun.

Hayır amacı ne ya arkadaş bosanacaksin madem adam gibi gel konuş. Herşeyi de mesajla hallediyor. Sen beni aldattin bitti diyor. Kanit diyorum yok. Madem öyle ara hakkını mahkemede ugrasamam diyor. Ne zaman aldattim 2 buçuk sene önce. Ee niye sustun konduramadim. Hmmm bi s*ktir ordan

ha siz zaten gideceksiniz ..
nerede kalacaksınız gidince .. çocuğu götürmeme şansınız varsa götürmeyin.. kv nin söyledikleri insanı korkutuyor..

Kendi evimde tabiki nerde kalicam. O gidecek eşek gibi sinavlarim bitene kadar

kararlarına saygısızlık gibi olmasın ama anlaşmalı boşanma bence. elinde avucunda ne varsa sömür. tazminatı dibine kadar al. hatta şimdiki sevgilisine de tazminat davası aç derim. şarkta buluşup aşk yaşayacaklar ohh ne güzel. bence çekişmeli yap. baksana adamla anası nasıl hain plan içindeler şimdiden

O adama verecek 3 5 yılm daha yok benim

Ne oldu da beni aldattı diyor 2.5 sene önce? çok tuhaf aklı neredeydi !!! Yaptığına kılıf bulmaya çalışıyor namusuna laf atıyor ....
Siz o kızla olduğuna nasıl bu kadar eminsiniz ?Anlaşma nasıl sağlandı o birikimine vericek mi size ?

Bişey deyim mi sana ? Bu hayal görmek istiyor. Çünkü bu yaptığını kendine konduramıyor aslında o yüzden de hayali olarak senin aldattığını savunyor. Çünkü suçlu olan sen ol ki kendisinin yaptığının bi açıklaması olsun ...

Ne sınavınız var üniversite mi yoksa başka birşey mi ?

Olmayan vicdanini rahatlatma cabalari. Sen de onu aldatmissin bak bak. Sucunu bastirma cabalari. E be g....ş aklin neredeydi o halde 2.5 sene. Kaynanaya da pes vallahi cocugu alacakmis. Oma buradan kocaman bi n.. Cekiyorum. Sinirim cok bozuldu. Ceza almam umarim.

Bu aldatma olayı ne kahve böyle bir konu geçmişmiydi aranızda.

Aman boşverin tazminatı anlaşmalı boşanmak bile okadar yoruyor ki insanı, çekişmelisini düşünemiyorum... Kendinizi yormaya değmez, er yada geç çıkar ondan acısı ...

Aklınızı karıştırmak istemem ama bu adam sakın size iftira atmayı filan planlıyor olmasın.
Hayır yani çok mantıksız.
Durduk yere birden bunu şüphe gibi de değil öyle yaptın böyle yaptın diye sizi suçluyorsa tazminat nafaka vs
gibi şeylerden yırtmak için yapıyor olabilir mi? O da beni aldattı diyerekten..

Bu arada kayınvalide neyin kafasını yaşıyorsa.. kendisi de aynı durumu yaşayan bir kadın olarak
hala akıllanmamış. gidip o oğluna saydıracağına bir de utanmadan çocuğu 7 yaşında alırız demiş.
Siz kimsiniz de çocuğu annesinden ayırıyorsunuz, sanki eşya nesne bu.. çocuk be çocuk.
Ha deyince alırız şu köşede durur. Çok sinir oldum..

Ne cirkef adammis birde iftira atiyor kimle aldattim soylede bileyim deseydin.madem aldatmissin bukadarmi midesi genismis 2 yildir susmus.bu adam mahkemede kendini aklamak icin bu iftirayi atacak bence.suratina okkali tokat yapistir oyle bisey yaparsa ozru kabahatinden buyuk.
Kv dende ayri agir vaka...

O kaynana halt etmis.hem oğlu pislik yapicak hem cocugu alicak yok ya yok öyle bir dünya hadsiz

Mesajlarak iletişim kuruyor ve aldatma gibi ağır bir iftirada bulunuyor. Aman dikkat edin yazdıklarınıza. Belki de tahrik etmeye çalışıyordur, mahkemede delil olarak göstermek için. Yoksa insan niye durup dururken böyle birşey söyler. Gram akıl yok adamda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…