Ikimizinde mahkemede hazır bulunması gerekiyormus yoksa hakim davanın reddine karar verebilirmis. Tam bilmiyorum tabi bide benim sinavlarim var orada
Canım verme sakın çocuğu. Bi de yaptığı şeylerin çok anlamı yok bi mânâ yükleme bence. Tepkin olsun.
ha siz zaten gideceksiniz ..
nerede kalacaksınız gidince .. çocuğu götürmeme şansınız varsa götürmeyin.. kv nin söyledikleri insanı korkutuyor..
kararlarına saygısızlık gibi olmasın ama anlaşmalı boşanma bence. elinde avucunda ne varsa sömür. tazminatı dibine kadar al. hatta şimdiki sevgilisine de tazminat davası aç derim. şarkta buluşup aşk yaşayacaklar ohh ne güzel. bence çekişmeli yap. baksana adamla anası nasıl hain plan içindeler şimdidenKayinvalide ile konuştuk bir şans daha ver diyor. Sanki şans isteyen varmış gibi.
Çarşamba günü gelecekler diyormus annesine doğru gidecektim biletimi bile almıştım orda açacak davayı boşanip geri gelicektim. Ama gelme dedi. Bitti.
Şimdi niye annesine böyle diyor bu. Davayı ne zaman acacaksin diyorum bi tarih vermiyor. Şark gorevime gidecem bu yaz demiş. Ne tesaduftur ki eski manitasida bu sene sarka gidiyormus.
Ben 5 yıl bi tarafımi yirttim gidelim diye takmadi bu sene gidicek ama beni bosayip gidecek bak seeen.
Amacinin ne olduğu belli diyorum. Düşündüğün gibi bişey yok diyo.
Ağır konuştum öyle de deme iyi kötü zaman geçirdik çocuğumun annesisin diyor yeni geldi aklına.
Kızlar davadan daha haber yok pzt dedi ama bana şimdi oyaliyor gibi geliyor.
Kaynana çocuğu 7 yaşında alırız dedi. Kahkahayi patlattim. Benden çocuk almak hem de siz. Bi ruyaya yatın belki dedim.
Bunun amacı ne sizce yani ex kocamin ?
kararlarına saygısızlık gibi olmasın ama anlaşmalı boşanma bence. elinde avucunda ne varsa sömür. tazminatı dibine kadar al. hatta şimdiki sevgilisine de tazminat davası aç derim. şarkta buluşup aşk yaşayacaklar ohh ne güzel. bence çekişmeli yap. baksana adamla anası nasıl hain plan içindeler şimdiden
sen bilirsin canım iyice düşün. burada boşanan bayanların yazılarını oku bi. hemen kurtulup keşke o adamdan da kadından da tazminat alaydım pişman oldum yazan çok oldu. dediğim gibi sen bilirsin biz hep senin yanındayızO adama verecek 3 5 yılm daha yok benim
Bişey deyim mi sana ? Bu hayal görmek istiyor. Çünkü bu yaptığını kendine konduramıyor aslında o yüzden de hayali olarak senin aldattığını savunyor. Çünkü suçlu olan sen ol ki kendisinin yaptığının bi açıklaması olsun ...Hayır amacı ne ya arkadaş bosanacaksin madem adam gibi gel konuş. Herşeyi de mesajla hallediyor. Sen beni aldattin bitti diyor. Kanit diyorum yok. Madem öyle ara hakkını mahkemede ugrasamam diyor. Ne zaman aldattim 2 buçuk sene önce. Ee niye sustun konduramadim. Hmmm bi s*ktir ordan
Bu aldatma olayı ne kahve böyle bir konu geçmişmiydi aranızda.Hayır amacı ne ya arkadaş bosanacaksin madem adam gibi gel konuş. Herşeyi de mesajla hallediyor. Sen beni aldattin bitti diyor. Kanit diyorum yok. Madem öyle ara hakkını mahkemede ugrasamam diyor. Ne zaman aldattim 2 buçuk sene önce. Ee niye sustun konduramadim. Hmmm bi s*ktir ordan
Hayır amacı ne ya arkadaş bosanacaksin madem adam gibi gel konuş. Herşeyi de mesajla hallediyor. Sen beni aldattin bitti diyor. Kanit diyorum yok. Madem öyle ara hakkını mahkemede ugrasamam diyor. Ne zaman aldattim 2 buçuk sene önce. Ee niye sustun konduramadim. Hmmm bi s*ktir ordan
Boynu altında kalsın inşallahÇünkü bizi bi anda sildirecek biri var hayatında.
Ne cirkef adammis birde iftira atiyor kimle aldattim soylede bileyim deseydin.madem aldatmissin bukadarmi midesi genismis 2 yildir susmus.bu adam mahkemede kendini aklamak icin bu iftirayi atacak bence.suratina okkali tokat yapistir oyle bisey yaparsa ozru kabahatinden buyuk.Hayır amacı ne ya arkadaş bosanacaksin madem adam gibi gel konuş. Herşeyi de mesajla hallediyor. Sen beni aldattin bitti diyor. Kanit diyorum yok. Madem öyle ara hakkını mahkemede ugrasamam diyor. Ne zaman aldattim 2 buçuk sene önce. Ee niye sustun konduramadim. Hmmm bi s*ktir ordan
O kaynana halt etmis.hem oğlu pislik yapicak hem cocugu alicak yok ya yok öyle bir dünya hadsizKayinvalide ile konuştuk bir şans daha ver diyor. Sanki şans isteyen varmış gibi.
Çarşamba günü gelecekler diyormus annesine doğru gidecektim biletimi bile almıştım orda açacak davayı boşanip geri gelicektim. Ama gelme dedi. Bitti.
Şimdi niye annesine böyle diyor bu. Davayı ne zaman acacaksin diyorum bi tarih vermiyor. Şark gorevime gidecem bu yaz demiş. Ne tesaduftur ki eski manitasida bu sene sarka gidiyormus.
Ben 5 yıl bi tarafımi yirttim gidelim diye takmadi bu sene gidicek ama beni bosayip gidecek bak seeen.
Amacinin ne olduğu belli diyorum. Düşündüğün gibi bişey yok diyo.
Ağır konuştum öyle de deme iyi kötü zaman geçirdik çocuğumun annesisin diyor yeni geldi aklına.
Kızlar davadan daha haber yok pzt dedi ama bana şimdi oyaliyor gibi geliyor.
Kaynana çocuğu 7 yaşında alırız dedi. Kahkahayi patlattim. Benden çocuk almak hem de siz. Bi ruyaya yatın belki dedim.
Bunun amacı ne sizce yani ex kocamin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?