pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğlunu da aramiyor ki ben aradım hep ben gorusturdum. Fotoğraflarını attım. Güya bana hiç acimiyormus cigerini yakan sadece alperenmis. Çok belli embesil

Boşver ya kendi arasın bundan sonra.
Mahkemede gerekirse " bakın kayıtlara ben zorla konuşturuyordum çocukla. Ben aramasam cocugu aramiyor bile " dersin.

Kaynana çocuğu 7 yaşında alırız dedi. Kahkahayi patlattim. Benden çocuk almak hem de siz. Bi ruyaya yatın belki dedim.

Şaka gibi yaa. Aldatan tarafin oğlun olduğunun farkında mısın deseydin. Tipik erkek anası.

Bunu anlayamadım. İftira mi atacak yani kendince

Oha adam iftira atmaya bile başlamış ,valla kaç kurtul afedersin o...punun 40 gömleği olurmuş, 39 unu karşısındakine giydirir, birini kendi üstünde bırakırmış ,çirkeflikte başlamış şimdi en az zarar la sıyrılma peşinde bence bu ,sen kanıtlarını filan elinde tut bunların ne yapacağı belli olmaz mahkemeye

Aldattığı kadınla iliskisi devam ediyorsa ondan akıl alıyordur. Siz açamıyormusunz davayı sonuçta aldatma kahıtlar haklarınızı alırsınız

Ex kocanin bir amaci yok.o gunah kecisi ariyor kendini aklamak icin.
Bana kalorsa aldatmasindan daha agir iftira atmasi ben bir eseklik ettim seni hak etmiyorum demek erkeklik gururuna agir geliyor ama coxugunun annesinin namusuna dil uzatmak gururunu zedelemiyor.adam degilmis.
Sark gorevine ortamdan uzaklasmak icin gidiyor olabilir.
Benim kuzenimde polis esinden bosandi sark gorevi yapiyor suresi doldugu halde gelmiyor bu taraflara.
Eski sevgiliside midesizmis adam ondsn sonra evlenmis cocuk yapmis yillar sonra kapisini actiysa ondada gurur yokmus.
Bir kabustan uyandim say bu adamin soylesikleriende fazla anlam yukleme ne konustugunu kendide bilmiyor cunku

Kahve konularını hep takip ettim ilk defa yazıyorum. Elinde fotoğraf falan olduğu için tazminatını söke söke al diyordum tabiki yaralarina derman olacağından değil, ama en azından işte yaptığı adilik mahkemece tescillenmiş olacağından ona söyleyecek hiçbir şey bırakmamak açısından. Fakat sanırım zorlu bir süreçmiş bu süre zarfında ben yorulurum dersen ayrı tabi.
Evini eşyalarını hiçbir şeyini bırakma ona, sen düzenini bozmayacaksin. Düzeninizi o bozdu bedelini o ödeyecek. Kendine ev bulacak olan o. Sen git oglunla paşalar gibi yaşa evinde. İş bulman kalıyor geriye sadece.
Onun senin üzerinde baskı kurup kendi sucluluguyla seni ezmesine sakın izin verme. Gördüğüm kadarıyla bunu yapmaya çalışıyor. Sen vicdanlı bir insansın çünkü bunu biliyor durduk yere senin vicdanını rahatsız etmeye çalışıyor.
Bu arada sana eski sevgilisiyle olduğunu düşündüren şey ne?

Son düzenleme:
@Kahve-Kokulu-Kadin ne olur mesajlarinda ne yazdigina ve bu aralar kimlerle gezdigine dikkat et. birtane bile erkekle gorusme. kv nin sana bunu soylemesinde var bi pislik. onun tarafindan kimseyle tek basina gorusme.
oglunu alabilmek icin oyun yapabilirler . seni namussuz gostermeye calisabilurler. elindeki hicbir kaniti yok etme. ayrica oglunun velayeti icin bile bu fotograflari kullanabilirsin unutma.
ailene gelince o konu bizi asiyor iste... benim de kizim var kiz aileleri daha icten olmasi gerekirken malesef boyleler...

Valla kocanada anasınada söylemek istediklerimi söylesem banlanıcam..kısaca KÜFÜRR...diyeyim sen anla..Allah büyüktür kardeşim,yarına kalır yanına kalmaz..

Yaptığını savunamıyor diye beni aldattın diyerek b*k atmaya çalışıyor Kahve, prim verme .. Kendini bile savunma değmez...
Bence dava açmayacak.

Yine sen bilirsin de anlaşmalı açma davayi bence de
Ama anlaşmalı olacak diyorsan da o seni aldattığına dair kanıtları asla yok etme

Esiniz kendini aklamak icin size iftira atiyor. Kayinvalidenizde demis ya 7 yasinda cocugu aliriz, diye, iste demekki esiniz herkese sizin aldattiginizi soyluyor. Mahkemede bile soyleyebilir, sirf size tazminat vermemek icin. Lutfen dikkatli olun. Bu adamin eline sakin ola bi koz vermeyin.

Ben sizin yerinizde olsam cekismeli acarim davayi ne kadar surerse sursun. Ve yaptigi tum pislikleri hem mahkemede hemde tanidigim herkese anlatirim. Siz böyle sustukca, gereksiz gurur yaptikca, bu adam üste cikiyor, buda yetmezmis gibi sizin aldattiginizi ve bu yüzden bittigini söylüyor herkese.

Meydani ona birakmayin, bildiklerinizi anlatin mahkemede üstelik sizin kanitinizda var. Ailenizede soyleyin, fotograflari gosterin. Sizi suclu gostermesine izin vermeyin.

Uzun sursun davaniz ama hakettiginizi alin. Hatta bence siz gidin evinize, kocaniz nereye giderse gitsin. Sizin cocugunuz var ve o cocugun alistigi bir düzen var. Kendinizi degilsede cocugunuzu düşünün. Zaten ailenizin evinde rahat degilsiniz, gidin evinize, kafanizi dinleyin. Her halti yiyen kocaniz ama cefayi ceken siz.

Yapmadığım bişey için evet yaptım dedirtemez bana. Eğer mahkemede üzerime oynarsa ben de çok güzel oynarım ki bunu çok iyi biliyor. O yüzden anlaşmalı bitecek

Yaptığını savunamıyor diye beni aldattın diyerek b*k atmaya çalışıyor Kahve, prim verme .. Kendini bile savunma değmez...
Bence dava açmayacak.
Davayi acamiyor su anda cunku kahveden istedigi yanitlari alamadi henuz. Bi sinir aninda evet aldattim seni demesini bekliyor. Bunu duydugu anda davayi acacak. Oylede sinsiki adam, mesajla iletisim kuruyor. Mahkemede gosterecek bunlari, plani bu.

Cidden çok sinsi bir adammış. Çok güçlü bir kadinsiniz. Eminim her türlü acının ve kötülüğün üstesinden gelirsiniz.

Bundan sonra kimle ne yapmış , yapacak düşünmeyin,kaybeden o. evini,çocuğunu, çocuğunun annesini kaybetti. Vicdanen çok güzel bir hayatıniz olacak inşallah.

Kayınvalide çok yüzsüz yalnız. Şimdiye kadar doğru düzgün bir adım atmamasindan belliydi zaten. Anası ne ki danasi ne olsun.

Çocuğu alicam dedi muhtemelen anasina o da bana diyo. 7 yaşında hakim babaya veriyomus diye. Az haber izle kadın bi gazete çevir ya cahillkten olecen. Diyesim geldi kaynanaya

Çocuğu alicam dedi muhtemelen anasina o da bana diyo. 7 yaşında hakim babaya veriyomus diye. Az haber izle kadın bi gazete çevir ya cahillkten olecen. Diyesim geldi kaynanaya

Bizim bir tanıdık da boşandı. Adamın çocuğu var kadının yok, ikisi de boşanmış. Evlenirken çocuğu da alicaz onu bırakmayız moduna girdiler, Allah öyle dertler verdi ki şimdi çocuk falan düşünmüyorlar, kendi dertlerine düştüler.

Gün doğmadan neler doğar. Çocuğu alması için aile ortamı kurması, anneden daha iyi bakacağını tescillemis falan olması gerek galiba. Yine de hangi vicdan bunu yapar sorgulanir tabi.

Ben böyle dibe vurmusken o neden bu kadar mutlu Allah im bu nasıl bir sistem
O dibe vuracak çok değil 2 3 ay sonra yalvaracak ama siz çoktan geçip gitmiş olacaksınız ondan acılarınızı bitirmiş olacsksınız o esnada onun için her şey yeni başlayacak işte boşandım doğumdan 40 gün sonra babamın evine gelip davamı açtım 1.5 sene kendimi eve kapattım 1.5 sene sonra eve dönmeye karar verdim yalvar yakar getirdi. Yeni celseye karar celsesiydi dava düşecekti 1 hafta kala izne ayrıldı memlekete gideceğim deyip evden çıktı oğlumda hastaydı bizi bıraktı gitti hiç sorun değil bu da giderdi buna alışkındım yalan söylemiş memlekete hiç gitmemiş nerdesin bile demedim eve gelme dedim sadece nerde olduğuyla bile ilgilennedim açıkçası bu kadar risk alıyorsa haketmiyordur ve bedelini göze almıştır dedim. Anlaşmalı boşanalım dedi tamam dedim dava görüleceği gün koridorda kadınları süzüyordu bu gözler gördü bunları hiç umursamadım egom düşmedi ama saygısızlığın bu kadarı dedim. Boşandıktan sonra bile kimse seni istemez köpek gibi kapımda yalvaracaksın diyordu hatta 2 3 sene geçsin de evlenelim geri diyordu yani ben çocukla 2 3 sene yalnız kalcam adam bekar hayatı yaşicak geri ona dönücem düşün ne kadar ezilmişim dipteyim onun gözünde gurursuzum adam benden bunu bekliyor. İnan geçti çok hasar bıraktı bende madden imkan olmayınca psikolojik destek alamadım 1.5 sene ücretsiz izne çıktım çünkü devlete gittim emzirdiğin için yapacak bir şey yok terapi de yapmıyoruz hem iyisin barışıksın durumla dediler sadece. Toparlanmam zaman aldı hatalar yaptım zaman zaman. Ama çocuk konusunda taviz verme derim sadece yani evine gelip içerde görmesin mesela ya da birlikte zaman filan geçirmeyin o zaman yalnız olduğunu kabullenip devam edemezsin o da aynı şekilde seni cepte görür sen yeni bir hayat kur kendine çocuk da bir yere kadar sen önemlisin iyi olacaksın ki faydan olsun. Şimdi resmi olarak boşanalı 1 sene oldu 2.5 senedir ayrıyız 5 aydır nerdeyse ayağıma kapanacak boyutta ancak bu güzel bir duygu değil çünkü bakıyor olmuyır hırslanıyor takıntı yapıyor çocuğu kullanarak üstüme geliyor çok zaman ya da çocuğu görme bahanesiyle evime 10 da gelip kalmak istiyor mesela gece de dokunmak istiyor adam ben evde yokken girip yatağımda uyumuş kirli çamaşırlarıma sarılıp nasıl psikopata bağlamış artık sen düşün bu durumdan açıkça korkuyorum tehditler havada uçuşuyor çocuğu alıcam dava açıcam psikolojik yıpratma çalışmaları bırak hayatına devam etsin o daha iyi böyle her gün olaylı olmaktan bazen hayatımın sonuna kaar böyle mi olacak hiç düzelmeyecek mi diyorum karamsarlaşıyorum bakalım zaman ne gösterecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…