pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konularını takip ediyordum kahve. Senin için dua ediyorum aklıma geldikçe inan. İnşallah tez zamanda unutur atlatır ve çok mutlu olursun. Oğlunla güzel bi hayat kurarsın. Karşına çok güzel bir adam çıkar umarım..

Oğlunu da aramiyor ki ben aradım hep ben gorusturdum. Fotoğraflarını attım. Güya bana hiç acimiyormus cigerini yakan sadece alperenmis. Çok belli embesil

Suçluluk psikolojisi..
O kadar suçlu ve bunun o kadar farkında ki, kabul etse kahrolacak. O da en kolayını seçiyor, seni suçluyor, yaptıklarına kılıf uydurmaya çalışıyor. Senin ona edeceğin her hakaret, yapacağın her kötülük onun vicdanını biraz daha rahatlatmasına yardımcı olacak. Yaptığı hatanın bedelini böyle böyle ödeyebileceğini düşünecek. Seni böylesine kışkırtmasının altında yatan sebep de bu.. Hani suçlu olan der ya; Vur, kır, küfret ama susma... Der çünkü günah çıkartmak, bedel ödemek ister, vicdanında ki yükü hafifletmek, nefes almak ister...

Bir gün gelecek, onun mutlu yada mutsuz olması, pişman olmasının senin için hiçbir anlamı kalmayacak..

Allah yardımcın olsun..

Ben de öyle sanmıştım. Dedim ya şu 3 hafta hiç kolay geçmedi hala daha geçmiyor
Sen hiç merak etme bi karı için oğlunun anasını aldatan ve bi kalemde silen yarın bi gün hevesini alınca o karıya ne yapmaz??
Allah büyük sabir et her ya da geç bu sınavı alnın akıyla geçen sen olucan..
Ve yıllar yıllar sonra aslan gibi oğluna bakıp kendinle gurur duyucan buna eminim!!!

Moralim iyi değildi zaten bi de konuyu okudum tam oldu.. Asabım bozuldu.. Ağladım..
Bırak şu şerefsizi kahvee sil aklından kurban olayımm.

Hakkında hayirlisi olsun canim,bir pisliği cekmektense boşanmak iyidir elbet.
Zaten genelde güçlü,bakimli,güzel ve zeki kadinlar aldatılir.malum erkeklerin zeka seviyesi belli;akillari fikirleri şeylerinde... Kendileri gibi zekasi kıt birini bulunca yuvalarini gözleri görmüyor.
Hadi esini aldatiyorsun ya evladin hicmi aklina gelmiyor.
Bosver canim uzme kendini allahindan bulur elbet..

Konunun diğer konularla beraber okudum
Ailenle de zor durumdasin her açıdan zordasin ama bi anlık gaflet düşüp özledim deyip onsuz olmayacak deyip geri adım atma.. en başta kendin için yap bunu.
O senin sevdiğin adam değilmiş daha farklı ymis
Barissan bir daha nasıl koynuna alıp uyuyacaksin hep sana yaşattığı o kötü şeyler gözünde canlanacak
Her gün azap cekeceksin

Ayrılık sebebi neydi keske adam katı olmasada bidaha deneseydiniz

O adamdan kurtuluyorsun neyse.... inşallah kısa zamanda duyguların da hayatın da istediğin yönde değişir.... o boşanma sonrası hayat çok zor olmalı. Cesaretin için tebrikler... ben yapabilir miydim bilmiyorum. Şimdi düşünüyorum ama gözüm kesmiyor

Kayinvalide ile konuştuk bir şans daha ver diyor. Sanki şans isteyen varmış gibi.
Çarşamba günü gelecekler diyormus annesine doğru gidecektim biletimi bile almıştım orda açacak davayı boşanip geri gelicektim. Ama gelme dedi. Bitti.

Şimdi niye annesine böyle diyor bu. Davayı ne zaman acacaksin diyorum bi tarih vermiyor. Şark gorevime gidecem bu yaz demiş. Ne tesaduftur ki eski manitasida bu sene sarka gidiyormus.

Ben 5 yıl bi tarafımi yirttim gidelim diye takmadi bu sene gidicek ama beni bosayip gidecek bak seeen.

Amacinin ne olduğu belli diyorum. Düşündüğün gibi bişey yok diyo.

Ağır konuştum öyle de deme iyi kötü zaman geçirdik çocuğumun annesisin diyor yeni geldi aklına.

Kızlar davadan daha haber yok pzt dedi ama bana şimdi oyaliyor gibi geliyor.

Kaynana çocuğu 7 yaşında alırız dedi. Kahkahayi patlattim. Benden çocuk almak hem de siz. Bi ruyaya yatın belki dedim.

Bunun amacı ne sizce yani ex kocamin ?

Büyütecen kucaklarına verecen. Amaç bu zahmetsiz hazır çocuk.

niye gidip orda açıyorsunuz ki davayı..anlaşmalı olduğu için birlikte mi açmanız gerekiyor ?
öyle değilse siz bulunduğunuz şehirde açın davanızı o ne yaparsa yapsın..

niye gidip orda açıyorsunuz ki davayı..anlaşmalı olduğu için birlikte mi açmanız gerekiyor ?
öyle değilse siz bulunduğunuz şehirde açın davanızı o ne yaparsa yapsın..

Ikimizinde mahkemede hazır bulunması gerekiyormus yoksa hakim davanın reddine karar verebilirmis. Tam bilmiyorum tabi bide benim sinavlarim var orada

Canım verme sakın çocuğu. Bi de yaptığı şeylerin çok anlamı yok bi mânâ yükleme bence. Tepkin olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…