- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
Oğlunu da aramiyor ki ben aradım hep ben gorusturdum. Fotoğraflarını attım. Güya bana hiç acimiyormus cigerini yakan sadece alperenmis. Çok belli embesil
Sen hiç merak etme bi karı için oğlunun anasını aldatan ve bi kalemde silen yarın bi gün hevesini alınca o karıya ne yapmaz??Ben de öyle sanmıştım. Dedim ya şu 3 hafta hiç kolay geçmedi hala daha geçmiyor
Evet pazartesi günü dava açıyoruz. . Anlaşmalı olarak bosanicaz bana bütün haklarimi vericek. O kısmı hallettik yani sorun yok kızlar. Daha fazla lackalasilip 3 5 yıl het neyse uzatmayi göze alamadım. .
Bosaniyor olmak çok zormuş. Alışkanlıklar yasanmisliklar. Insanin aklına hep iyi anılar gibi gelir arkadaş. Karşı taraf yani eşim çok katı ve kararlı. Ben ise şu 3 hafta da çok gelgitler yaşadım. Hala daha alisamiyorum nasıl geçecek bundan sonra ki hayatım ne olacak bilmiyorum.
Yine babam haklı çıktı. . Yıllar önce bana kızım bu babasının oğlu dikkat et yakma kendini demişti. Yok baba o yaşamış evladına yasatmaz demiştim. Ne kadar haklıymış oysa ki. Ben ne hayırsız bi evlat çıktım. . Hayatım b.k gibi oldu bi anda.
Kızlar nasıl geçecek
ayrılık sebebi aldatmaAyrılık sebebi neydi keske adam katı olmasada bidaha deneseydiniz
Kayinvalide ile konuştuk bir şans daha ver diyor. Sanki şans isteyen varmış gibi.
Çarşamba günü gelecekler diyormus annesine doğru gidecektim biletimi bile almıştım orda açacak davayı boşanip geri gelicektim. Ama gelme dedi. Bitti.
Şimdi niye annesine böyle diyor bu. Davayı ne zaman acacaksin diyorum bi tarih vermiyor. Şark gorevime gidecem bu yaz demiş. Ne tesaduftur ki eski manitasida bu sene sarka gidiyormus.
Ben 5 yıl bi tarafımi yirttim gidelim diye takmadi bu sene gidicek ama beni bosayip gidecek bak seeen.
Amacinin ne olduğu belli diyorum. Düşündüğün gibi bişey yok diyo.
Ağır konuştum öyle de deme iyi kötü zaman geçirdik çocuğumun annesisin diyor yeni geldi aklına.
Kızlar davadan daha haber yok pzt dedi ama bana şimdi oyaliyor gibi geliyor.
Kaynana çocuğu 7 yaşında alırız dedi. Kahkahayi patlattim. Benden çocuk almak hem de siz. Bi ruyaya yatın belki dedim.
Bunun amacı ne sizce yani ex kocamin ?
Büyütecen kucaklarına verecen. Amaç bu zahmetsiz hazır çocuk.
Tabi canım veririm He He
niye gidip orda açıyorsunuz ki davayı..anlaşmalı olduğu için birlikte mi açmanız gerekiyor ?
öyle değilse siz bulunduğunuz şehirde açın davanızı o ne yaparsa yapsın..
arayıp sormazlar bile simdi amaç yıldırmak can yakmak belki vazgeçirmek.bana kalırsa blöf bunların hepsiTabi canım veririm He He
anlaşmalı da her iki tarafta bulunmalı o konuda doğru söylüyorIkimizinde mahkemede hazır bulunması gerekiyormus yoksa hakim davanın reddine karar verebilirmis. Tam bilmiyorum tabi bide benim sinavlarim var orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?