pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıldınız mı? Ayrılık surecı zor mu oluyor? Nafaka tazmınat alabildiniz mi

Cok derin ve etkıleyıcı yazmışsınız. Kelimeler bilindik ama herzamankınden cok guclu! Sagolun

Boşanma sebebiniz neydi ? Bence aileniz arkanizdaysa hiç üzülmeyin. Kötü giden evliliktense mutlu bir hayat sizi bekliyor bence

Sunu unutma, birinin gönlüne başkası düşmüşse ondan önceki tüm sevgiler bitmis demektir. Yanı sana dönse bile bu tamamen kendini yanlız hissetmesinden olacaktır ve döndüğünde değişmiş olmayacak yine bildigini okuyacaktır. Bence güçlü ol ve önüne bak. Hakkı'nda hayırlısı olsun.

Ayrıldınız mı? Ayrılık surecı zor mu oluyor? Nafaka tazmınat alabildiniz mi
Ayrıldım evet. Anlaşmalı boşandığım içim tazminat alamadım. Nafaka alıyorum 2 çocuğa 500 TL.
Ayrılık sürecini çok zor atlattım. Şükür şimdi iyiyim

Suan oyle dusunuyorsun,esimi tan8madan 5 yil onve cok kotu donemlerim oldu asla 3 sene kimseyle konusmadim is,ev disinda ,insan lara guvenim 0 di ,o cikti karsima iyi insan larinda oldugunu,cocukken hayal ettigim gibi bir adamin hala gercektede var oldugunu,gosterdi bana yasadigim acilari,mutlylyk olarak geri verdi bana tabiii inanmam 5 yilimi aldi,simdi esim oldu,gecmisine baktiginda o lanet olasi pislik,e sukur ediceksin tatlim

Bir yerde de herseyi özledim yazmissin ,vuuu diyorum duygu karmaşası yasiyosun ,sen onu ve onunla olan seyleri asla asla ozlememelisin,iyi yanlarini dusunme iyi olsaydi baba olan biri esini aldatmaz seni ve yavrusunu düşünür,

Zikkim ciksin on7nla olan tv ne,bulasik makinasina,coraplarina,llanet gelsin

Suan guclu gibi gorunuyosun evet gucsuzsun ayni zMnda saskinsin

Kalkkkk toparlan sacma sapan seyler dusunme ,aynaya bak 7 sene once yoktu,hala guzelsin ,imajini tazele,guzel giyin tak takistir,gez dolas hayat devam ediyor

İlk de son ayrilanda sen degilsinki,etrafimda bir suru kuzenim var 3 tanesi yeniden evlendi ucuyorlar havada resmen,Allah a sukur sagliklisin ,yeniden seviceksin bunu asla unutma, su setefsizfen nefret etmis olman getek su durumda

Valla rabbim sabir versin o cocuga baba bulursum ben olsam ,zira kwndi babasi hsk etmiyor baba olmayi

Evet bir oglusum var ama ağlarken baba diye aglamasa iyiydi
K-K-Kadın boşandığım günün akşamı (kızım o zaman 4 yaşında) kızımla yattık yatağa dua ettik birlikte sonra kızım yatarken bana hiç unutmam şöyle dedi.
"Anne hadi ebimize didelim" bende kızıma "Artık evimiz burası kızım" dedim.
"Ama babam şimdi çok korkar yanlız kaldı" dediğin de. "Hayır baban çok güçlü bir adam baban asla korkmaz ve biz korkmayalım üzülmeyelim diye yanlı kalmayı kendisi istedi.Şayet babanla birlikte kalmaya devam etseydik sen daha çok korkacaktın" demiştim.O zaman gözlerini kapatıp uyumuştu.Ertesi gün hemen babasının işyerine götürdüm hep beraber oturup konuştuk ben "Biz babanla boşandık ama seninle boşanmadık biz her zaman senin anne ve baban olarak kalacağız sadece aynı evin içinde yaşamayacak babanla beraber uyumayacağız o kadar onun dışında herşey aynı olacak" demiştim.Babası da bunu tasdikledi sonra biz kızımıza sarıldık bende babasıyla sarıldım kızım bu görüntü üzerine daha bir rahatlamıştı.
Ve ben babasıyla o kadar zor o kadar kötü zamanlar geçirdiğim halde kızım için içimdeki nefreti saygıya dönüştürdüm.
Ve kızımı babasından asla mahrum etmedim babasını asla kötülemedim hemen hergün görüştürdüm hafta sonları yemeğe birlikte gittik ilkokula başladığı gün babasıyla birlikte gittik okuma bayramın da okul gezileri müze gezileri müsamereleri vs hepsinde babasıyla yanyana olduk.
Birbirimizin hayatına müdehale etmedik hakaret de etmedik asla.
Kızımız şimdi üniversite de ve hiç psikolojik bir travma yaşamadı dersleri hep çok iyi oldu takdirler başarı belgeleri aldı çok şükür. Bizi hiç utandırmadı. Babası da bende gurur duyuyoruz kızımızla.
Üniversite kaydında prüz çıkmıştı çok üzüldüm kızımın babası beni arayıp "Ben halledicem sen bebeğini düşün onuda üzeceksin" diye beni teselli etmişti.
Sana tavsiyem bundan sonra geçmişle değil sadece sana ait olan geleceğin ve evladınla yaşa.
Geçmişe saplanıp kalırsan asla mutlu bir geleceğin olmaz.Herkes yaptığının ettiğinin hesabını Allah'a verecek nasılsa.

Sabır çok acı birseymis. .

Sabrediyorum çalışıyorum en azından. Kafam çok karışık ama neden ben demiyorum niye ben demiyorum. Rabbimden gelene kapım her zaman açık. Bu da benim imtihanim evet sabrini veriyor gerçekten. Inaniyorum ki birgün de bana kalk kulum diyecek. Hep böyle olmaz insan ömür boyu acı çekmez ölüme bile alisiyoruz zamanla buna da alisirim.

Zor olacak ama kolay geçecek. Ben de sevicem sevilicem inanıyorum belki çok iyi bir insan çıkacak karşıma belki daha kötüsü bilemiyorum. Ama her ne olursa olsun asla o olmayacak hayatım da.

Ailem arkamda değil. Hergün suratlarini çekiyorum ama bu hayatı bu kaderi ben cizmedim. Benim için evlilik hayatım burada son bulacaksa buna ben engel olamam Rabbimin dediği olur.

Burda bekar kızlar ya da acı çekip bosanmaya cesareti olmayan arkadaşlarıma söylüyorum. Lütfen ilk hatasinda bırakıp gidin eğer bunu yapmazsaniz inanin daha büyüğü ile gelecektir. Sakın düzelir mi demeyin duzeltebilseydim ben duzeltirdim. Kendinizi Sevin değer verin. Bi erkeğe bağlı kalıp hayatınızı mahvetmeyin benim gibi. Önce ben diyin yoksa öncelikleri hep başkası olan insana ömür harcarsiniz.

Acının ta dibindeyim yaptıklarım ve karsiligina bakıyorum koca bir yazık diyebiliyorum sadece. Ben neler atlatmadim ki bu da geçer neler geçmedi ki

Hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum. Tekrar söylüyorum lütfen hayata geç kalmadan istediklerinizi yapın. Yoksa geçip giden zaman size hiç acimiyor. Allaha emanet olun.

Valla rabbim sabir versin o cocuga baba bulursum ben olsam ,zira kwndi babasi hsk etmiyor baba olmayi
Evet benim de isteğim bu yönde.inşallah Rabbim helal süt emmiş Allah korkusu olan birini çıkarır karşıma nasibimde varsa evlenirim. Bir de ablamız var 4 yaşında. O anlıyor bizi bırakıp gittiğini de , küçüğüm anlamıyor. O baba değil benim gözümde. Utanmadan her ay gelip götürüyor çocuklarımı. Gezdirip getiriyor. Ama büyüsünler kendileri görmek istemeyecekler onu. Rabbim ona hallettiğini versin inşallah. Böyle mutluymuş bir de utanmadan komşulara böyle diyormuş. Beni tekrar kandıramadı tabi. Eskort kılıklı aşifte ile bakalım nereye kadar yaşayacak. Önce hangisi boynuz takacak merak ediyorum :)

Akıllı güçlü mantıklı kadın örneği...
Kadın dediğin böyle olmalı işte.
Dimdik, yıkılmayan, zorluklara göğüs geren, hayatı gelişine yaşayan, yaşadıklarından ders çıkaran onun adı @Kahve-Kokulu-Kadin

Baya zor zamanlar yaşadın sen bu ara.Elbet düzene girecek.Ailen biraz arkanda olsaydı çok daha kolay toparlardın aslında.Zaman her seyin ilacı.Öldürmeyen acı güçlendirir misali daha güçlü kalkıcaksın ayağa.Bir müddet sonra eşin kendi gelip yalvarıcak sana herşeyi anlayacak ama geç olacak kadın sildimi siliyor işte.Allah evladının başında sapasağlam duracak güç versin inşallah.Zamanla da kendini toparladıktan sonra kıymetini bilecek biri ve aşk tüm güzellikler gelip seni bulur merak etme.Daha çok gençsin.Hatalı bir evlilik yaptın diye ömür boyu hüsran olmayacak.Bunlar senin kötü günlerin iyi günler ilerde.Eşin şuan güzel günler yaşıyo.Daha senin ona acıyacağın günler gelecek.Kimsenin yanına kalmaz.Allah yardımcın olsun canım.

Bizim bir akrabamız kocası birlikte çalıştığı (evine filan da getirmişliği var üstelik) kadınla aldattı.
Yani evine karısının yanına kadını getirip birlikte oturdukları anlar o kadınla berabermiş.

Kadın şüphelenip sormuş defalarca hep inkar etmiş en sonunda adam kendi gelip söylemişti.
Öğrendiği anda kadın çocuğunu alıp babasının evine geldi kısa süre sonra boşandı. Çok da seviyordu kocasını.
Adam da diğer kadınla evlendi ondan bir çocuğu oldu hatta.
Biraz zaman geçtikten sonra çalışmaya başladı akrabamız, çocuğuyla ayrı ev'e çıktı ikisi birlikte yaşıyorlar.
Hafta sonları babası çocuğu alıyor birlikte kalıyorlar.
Kadın da çocuk nedeniyle adamla mecburen diyalog halinde ama bu onu rahatsız etmiyor. Umurunda bile değil.
Adama karşı hiçbir öfke, nefret, sevgi ya da başka bir şey hissetmiyor.
Sadece bir yabancı gibi bomboş yani.

Demek istediğim gecenin bir yarısı sevdiği adam tarafından ihanete uğradığını öğrenip babasının evine
gelen o perişan kadınla şimdiki kadının alakası bile yok.
Tabiki bunlar ha deyince pat diye olmuyor ama zaman sadece zaman.
Bir bakmışsınız ki artık hiçbir şey hissetmiyorsunuz hatta, keşke o zamanlar da bu kadar üzülmeseydim derken bile bulabilirsiniz kendinizi..
Dilerim bundan sonra çok mutlu ve huzurlu olursunuz. Herşey gönlünüzce olsun.

Zaman herşeyin ilacı, bir ölüme çare yok gerisi elbet geçiyor, ağlayacak üzülecek sonra rahatlayacak sonra da umursamayacaksın hatta bi bakmışsın kalbin başka bir adama pıt pıtlıyor...zaman zaman zaman, bizim planlarımızdan çok daha güzeli yukarda yazılıyo Allaha güven haksızlıkları ona havale et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…