- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
Ayrıldınız mı? Ayrılık surecı zor mu oluyor? Nafaka tazmınat alabildiniz miBizi bir anda sildirecek biri var hayatında demişsin ya offff off. Ben de çok yandım. Ben yanarken geceler boyu uyuyamazken o ve aşağılık sevgilisi bir aradaydı. Kadın bir de utanmadan benim arabamda resim çekilip whatsup resmi yapmıştı. Çok zor çok. Benim 1 yaşındaki kızım dışarda gördüğü adamlara baba diyor. Bunlar Nasıl mahluklar böyle çocuklarına dahi acımıyorlar.
Ben atlattım şükür daha iyiyim. Umarım siz de bir an önce kurtulur ve atlatırsınız
Cok derin ve etkıleyıcı yazmışsınız. Kelimeler bilindik ama herzamankınden cok guclu! SagolunSeni mutlu edecek ne varsa ona yoğunlaş. Evladınla geçireceğin güzel zamanları düşün.
Bakım yaptır. Kendini şımart. Güzelsin. Daha da güzelleşeceksin. Alışveriş yap, kitap oku. Bol bol kitap oku. Başka hikayeleri okudukça kendi hikayesinden uzaklaşır insan.Aynaya bak, sev kendini. Rabbimin can verdiği o bedeni üzme, sev.
Ağlamak istediğinde ağla. Güçlü görünmeye çalışma. Ağladıkça, gerçek duygularını yansıttıkça göreceksin, güçleneceksin.
Uykuya dalmadan önce, uyanınca ilk aklına o gelecek bir süre. Kendini zorlama, bırak düşün. Sinirleneceksin, üzüleceksin, bazen güzel anları düşünüp gülümseyeceksin. Ama inan zamanla geçecek.Her geçen saniye seni iyileştirecek.
Boşanma sebebiniz neydi ? Bence aileniz arkanizdaysa hiç üzülmeyin. Kötü giden evliliktense mutlu bir hayat sizi bekliyor benceEvet pazartesi günü dava açıyoruz. . Anlaşmalı olarak bosanicaz bana bütün haklarimi vericek. O kısmı hallettik yani sorun yok kızlar. Daha fazla lackalasilip 3 5 yıl het neyse uzatmayi göze alamadım. .
Bosaniyor olmak çok zormuş. Alışkanlıklar yasanmisliklar. Insanin aklına hep iyi anılar gibi gelir arkadaş. Karşı taraf yani eşim çok katı ve kararlı. Ben ise şu 3 hafta da çok gelgitler yaşadım. Hala daha alisamiyorum nasıl geçecek bundan sonra ki hayatım ne olacak bilmiyorum.
Yine babam haklı çıktı. . Yıllar önce bana kızım bu babasının oğlu dikkat et yakma kendini demişti. Yok baba o yaşamış evladına yasatmaz demiştim. Ne kadar haklıymış oysa ki. Ben ne hayırsız bi evlat çıktım. . Hayatım b.k gibi oldu bi anda.
Kızlar nasıl geçecek
Ayrıldım evet. Anlaşmalı boşandığım içim tazminat alamadım. Nafaka alıyorum 2 çocuğa 500 TL.Ayrıldınız mı? Ayrılık surecı zor mu oluyor? Nafaka tazmınat alabildiniz mi
Masallah. Daha ıyı olun. Aldatolma varmış, tazminat alınırdıAyrıldım evet. Anlaşmalı boşandığım içim tazminat alamadım. Nafaka alıyorum 2 çocuğa 500 TL.
Ayrılık sürecini çok zor atlattım. Şükür şimdi iyiyim
Evet alabilirdim ama psikolojim kaldırmayacaktı çekişmeli boşanmayı. Benim alacağım tazminat da haram olsun ona. Rabbim en güzel vekildir. Onlara hakkımızı yerde koymaz.Masallah. Daha ıyı olun. Aldatolma varmış, tazminat alınırdı
Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi
Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki
çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki
Bizi bir anda sildirecek biri var hayatında demişsin ya offff off. Ben de çok yandım. Ben yanarken geceler boyu uyuyamazken o ve aşağılık sevgilisi bir aradaydı. Kadın bir de utanmadan benim arabamda resim çekilip whatsup resmi yapmıştı. Çok zor çok. Benim 1 yaşındaki kızım dışarda gördüğü adamlara baba diyor. Bunlar Nasıl mahluklar böyle çocuklarına dahi acımıyorlar.
Ben atlattım şükür daha iyiyim. Umarım siz de bir an önce kurtulur ve atlatırsınız
Evet pazartesi günü dava açıyoruz. . Anlaşmalı olarak bosanicaz bana bütün haklarimi vericek. O kısmı hallettik yani sorun yok kızlar. Daha fazla lackalasilip 3 5 yıl het neyse uzatmayi göze alamadım. .
Geçer canim inşallah neler geçmiyor ki
Bosaniyor olmak çok zormuş. Alışkanlıklar yasanmisliklar. Insanin aklına hep iyi anılar gibi gelir arkadaş. Karşı taraf yani eşim çok katı ve kararlı. Ben ise şu 3 hafta da çok gelgitler yaşadım. Hala daha alisamiyorum nasıl geçecek bundan sonra ki hayatım ne olacak bilmiyorum.
Yine babam haklı çıktı. . Yıllar önce bana kızım bu babasının oğlu dikkat et yakma kendini demişti. Yok baba o yaşamış evladına yasatmaz demiştim. Ne kadar haklıymış oysa ki. Ben ne hayırsız bi evlat çıktım. . Hayatım b.k gibi oldu bi anda.
Kızlar nasıl geçecek
K-K-Kadın boşandığım günün akşamı (kızım o zaman 4 yaşında) kızımla yattık yatağa dua ettik birlikte sonra kızım yatarken bana hiç unutmam şöyle dedi.Evet bir oglusum var ama ağlarken baba diye aglamasa iyiydi
Evet benim de isteğim bu yönde.inşallah Rabbim helal süt emmiş Allah korkusu olan birini çıkarır karşıma nasibimde varsa evlenirim. Bir de ablamız var 4 yaşında. O anlıyor bizi bırakıp gittiğini de , küçüğüm anlamıyor. O baba değil benim gözümde. Utanmadan her ay gelip götürüyor çocuklarımı. Gezdirip getiriyor. Ama büyüsünler kendileri görmek istemeyecekler onu. Rabbim ona hallettiğini versin inşallah. Böyle mutluymuş bir de utanmadan komşulara böyle diyormuş. Beni tekrar kandıramadı tabi. Eskort kılıklı aşifte ile bakalım nereye kadar yaşayacak. Önce hangisi boynuz takacak merak ediyorum :)Valla rabbim sabir versin o cocuga baba bulursum ben olsam ,zira kwndi babasi hsk etmiyor baba olmayi
Akıllı güçlü mantıklı kadın örneği...Sabır çok acı birseymis. .
Sabrediyorum çalışıyorum en azından. Kafam çok karışık ama neden ben demiyorum niye ben demiyorum. Rabbimden gelene kapım her zaman açık. Bu da benim imtihanim evet sabrini veriyor gerçekten. Inaniyorum ki birgün de bana kalk kulum diyecek. Hep böyle olmaz insan ömür boyu acı çekmez ölüme bile alisiyoruz zamanla buna da alisirim.
Zor olacak ama kolay geçecek. Ben de sevicem sevilicem inanıyorum belki çok iyi bir insan çıkacak karşıma belki daha kötüsü bilemiyorum. Ama her ne olursa olsun asla o olmayacak hayatım da.
Ailem arkamda değil. Hergün suratlarini çekiyorum ama bu hayatı bu kaderi ben cizmedim. Benim için evlilik hayatım burada son bulacaksa buna ben engel olamam Rabbimin dediği olur.
Burda bekar kızlar ya da acı çekip bosanmaya cesareti olmayan arkadaşlarıma söylüyorum. Lütfen ilk hatasinda bırakıp gidin eğer bunu yapmazsaniz inanin daha büyüğü ile gelecektir. Sakın düzelir mi demeyin duzeltebilseydim ben duzeltirdim. Kendinizi Sevin değer verin. Bi erkeğe bağlı kalıp hayatınızı mahvetmeyin benim gibi. Önce ben diyin yoksa öncelikleri hep başkası olan insana ömür harcarsiniz.
Acının ta dibindeyim yaptıklarım ve karsiligina bakıyorum koca bir yazık diyebiliyorum sadece. Ben neler atlatmadim ki bu da geçer neler geçmedi ki
Hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum. Tekrar söylüyorum lütfen hayata geç kalmadan istediklerinizi yapın. Yoksa geçip giden zaman size hiç acimiyor. Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?