- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Doğuya gidecekmis beyefendi artık o evde kalamazmis. Yeni bir hayat kuracakmis. Şark dönüşü çocuğu alacakmis zaten ben kendi elimle verecekmisim. O daha iyi bakarmis. He He bi git de görüşürüz dedim.
Gerizekali bu adam ya. Karısını aldatacak kadar karaktersiz biri ne de iyi bakar ya cocuguna.
Salaklikta cigir aciyorlar resmen. Sen bile isteye yuvani boz. Sonra da cocugu sana versinler.
Doguya gidiyomuymus o hatun kendisiyle. Sov yapmasin salak salak. Doguda bu piyasayi nerden bulacakmis.
Şu erkekler de kuş kadar beyin yok.Ben eşimi aldatmadim çalışma hayatinda seninde olmuştur bi yamugun diyerek üstüme yürüdü. Hatta buna o kadar inanmış ki nerdeyse ben bile yaptım mi lan acaba dicem.
Bu işin dönüşü yok. Çarşamba günü evime gidecem davayı açacak ya hani sözde açsın. Sınavlarım var girmem gereken o sürede boşanmış oluruz diye tahmin ediyorum
Esyalarimi toplayıp anneannem ve dedemin yanına gidicem. Sonrasi allah büyük. .
Bugün oglumla konustular. Ben eve gelmek istiyorum baba anneme kustum dedi. O da geleceksiniz ya oğlum dedi seni çok özledim dedi. Biraz da zirladi. Bisiklet alicam sana dedi falan falan
Canım benim ya ... Galiba bu durumda çocuk seni suçluyor . Öyle olur ya siz gittiğiniz için suçu annede arar. Belki eşinin aklı başına gelir ama gelse bile iyi karar ver canım
Birak bogulsun pisliginde. Cok pisman olacak hatta belki simdiden pisman da iste olmayan gururuna yediremiyordur belli etmeyi.Merak etme şimdiden geliyor bana pis hayatının kokuları.
Birak bogulsun pisliginde. Cok pisman olacak hatta belki simdiden pisman da iste olmayan gururuna yediremiyordur belli etmeyi.
Adam çöpe gitti esyalar mi gitmeyecek?Fotoğraf çekip whatsapa foto koydum. Bi kolye hediye etmişti 8 aydır hiç cikarmamistim boynumdan onu farketmis. Kolye nerde dedi çöpte dedim. Eşyalar da mı çöpe gidiyor artık dedi. Yok saklayacaktim yeni ceyizim için dedim. Iyh embesil
Adam çöpe gitti esyalar mi gitmeyecek?
Geri don desen kosarak gelecek gibi, butun o artist tavirlari şov bence.
Bana da oyle geldi. Yol yapiyor gibi.Icimden bi ses eve gidince atağa geçecek diyor ama hayırlısı
İfadelerin çok hoşuma gitti, içinde ki çocok hala hayatta ve sen çabuk atlatırsınFotoğraf çekip whatsapa foto koydum. Bi kolye hediye etmişti 8 aydır hiç cikarmamistim boynumdan onu farketmis. Kolye nerde dedi çöpte dedim. Eşyalar da mı çöpe gidiyor artık dedi. Yok saklayacaktim yeni ceyizim için dedim. Iyh embesil
Ben senin yerinde olsam kızlı erkekli buluşma ayarlar, gider fotolar çekilir, wp profil falan yapardım.
Kudursun .
Şu yazdığını görünce çok mutlu oldum sık sık giremiyorumDibine kadar acimi yaşadım. Bir musibet geldi başıma. Sabrettim en azından çalıştım. Herşey Allah'tan geliyor. Ben doğru oluyorum eğri belasını bulacaktır. Bilmiyorum neden ama bugün içim kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?