Canim ablaminsan evini Özler mi bulasik makinemi tv mi yatagimi herseyimi özledim sanki. Sonra aklıma geliyor. Senden başka bi kadını sever miyim ben demesi. Senden başkasına nasıl bakarım demesi. Kekligim demesi ne biliyim ya gulmesi hatta coraplarini ortaya atıp beni sinir etmesi herseyi çok özledim. .
O kadınla düşüneceksin hep, yok imkansız sen bu adamla artık yapamazsın, geçecek hepsi ama zamanla, o arada biz hep seninleyiz biliyorsun.3 kilo verdim. Bi çok gucluyum bi de benden bi halt olmaz ezik kadın diyorum kendime. Devam etsem unutur muyum unutamam. Hadi affettim 5 ay sonra yine ayriliriz.
Istesigini desin. O da bir baba ama p.....likten geri kalmamis. Sen bosanirsin hayat devam eder. Hayatina biri de girer evlenirsin de o karisamaz. Cunku "bekar anne"sin. It urur kervan yurur.Hayatıma biri girse diyeceği şu olacak. Sen bir annesin nasıl sevgilin olur ile başlayacak eminim
Istesigini desin. O da bir baba ama p.....likten geri kalmamis. Sen bosanirsin hayat devam eder. Hayatina biri de girer evlenirsin de o karisamaz. Cunku "bekar anne"sin. It urur kervan yurur.Hayatıma biri girse diyeceği şu olacak. Sen bir annesin nasıl sevgilin olur ile başlayacak eminim
Hayatıma biri girse diyeceği şu olacak. Sen bir annesin nasıl sevgilin olur ile başlayacak eminim
O kadınla düşüneceksin hep, yok imkansız sen bu adamla artık yapamazsın, geçecek hepsi ama zamanla, o arada biz hep seninleyiz biliyorsun.
Oğlunuz var arada, mecbur irtibat kurmanız gereken zamanlar olacak, şu an herşey çok taze, yaran açık ve kanıyor, üzüntü ve nefreti iç içe yaşıyorsun ama belki 3-5 ay, belki 1 yıl sonra farklı olacak herşey.Numaramı degistircem bana ulasamasin pislik.
Oğlunuz var arada, mecbur irtibat kurmanız gereken zamanlar olacak, şu an herşey çok taze, yaran açık ve kanıyor, üzüntü ve nefreti iç içe yaşıyorsun ama belki 3-5 ay, belki 1 yıl sonra farklı olacak herşey.
Sana yaptıklarıyla ilgili asla taviz verme ama oğlunla alakalı konularda soğukkanlılığını koruyup yavrun için en iyi olana odaklan bundan sonra onla olan diyaloglarında.
Bunu düşünmene veya kendini şartlamana gerek yok. Akışına bırak bir bakmışsın aşk kapını çalmış. Her şeyin iyisini hakediyosun, inşallah kıymet bilen insanlar çıkar bundan sonra karşına, toparlan hayatına devam et, oğlun en büyük mutluluk kaynağın, şükret ve gelecek güzel günleri izlemeye hazırla kendiniBen bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki
Canım nasıl arasın ki oğluna bakcak yüzü var mı onun? Vicdanı el vermiyodur oğluyla yüzleşmesine ikinize de haksızlık yaptığının farkında. Bunu kendine itiraf edecek yakında... sizi aldatıyosunuz diye suçlaması vs bunu gösteriyo aklınca vicdanını aklayacak haspam! şuan fare gibi labirentin içinde, duvarlara tosluyo. Her tosladığı duvarda içten içe farkında olduğu yaptığı haksızlık gelecektir aklına. İnsaniyet namına içinde bi kırıntı kaldıysa tabi..Oğlunu da aramiyor ki ben aradım hep ben gorusturdum. Fotoğraflarını attım. Güya bana hiç acimiyormus cigerini yakan sadece alperenmis. Çok belli embesil
Ben seni anlamıyorum, benim mevzu bir nebze daha basit ama buna rağmen araya girenleri, arayanları "bu iş bitmiştir" deyip reddediyorum, ki bana göre eşinin yanında olamayan adam eş değildir ve inan ben asla vazgeçmeyeceğim kararımdan ama sen inanmayı bekler gibisin. Bunu yapma. Evlenene dek yaşadığın hayatı düşün, hayatımız eşlerimizle başlamadı, onlarla da bitmeyecek.
Olumsuz düşünme, kalk bir aynaya bak, kendini gör, kendini düşün.
Çocuğun babasını araması ne demek, insanın içini nasıl eziyor inan çok çok iyi biliyorum, her gün oğluma baktıkça yaşıyorum bu duyguyu ama sonra diyorum ki, babası gibi olacağına ayrı kalsın daha iyi. Keşke bizim kadar onlar da düşünseler çocuklarını.
Karamsar olma artık. Sen her şeyden önce annesin. Senin güçsüz, mutsuz, yenilmiş, yalnız olmak gibi bir alternatifin asla yok. Çocuğun için yok.
Düzenin mi bozuldu ? Daha iyisini kurarsın. Yatağın mı boş kaldı ? Çocuğuna sarılırsın. Geçmeyecek, düzelmeyecek dert değil.
O kocanın da Allah belasını vermiş zaten. Ne eşi var artık ne de yavrusu. O henüz bu belanın ağırlığının farkında değil belki ama üç gün sonra eşşek gibi olur.
Peki o ilerde beni bi başkasıyla görünce dayanabilecek mi ? Suan yaşadığım acıyı o da yaşar mi ?
Şu yazdığın karşısında şaşkınım, şaşırmamak gerekir ama saflaşıyorum bazen.Oğlunu da aramiyor ki ben aradım hep ben gorusturdum. Fotoğraflarını attım. Güya bana hiç acimiyormus cigerini yakan sadece alperenmis. Çok belli embesil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?