pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Böyle zamanlara hep iyi anılar gelir akla
İki türlüde canın yanacak
Özlesende son yaptığını düşünsende
Ama bak arada bir fark var
Biri seni zayıflatır diğeri güçlendirir
İkincisini seç
Şu lanet olası adamın son yaptığını düşün
İyi anıları çıkar kafandan

Siz bir erkekle görüşmeye başlasanız oğluma üvey baba mı getircen diye başlar, kesinlikle huzursuz olur. Şu an sen mutsuz o mutlu gibi duruyo ama inan senden beter olacak. Sen güçlendikçe o çökecek,başka bir erkeğin sana dokunma ihtimalini şuan hafsalası almaz kondurmaz. Ama öyle bir durum olur aşkı bulursan kafasını duvarlara vurur öküz!! O kadınla da mutlu olacağına inanmıyorum. Evde senin ve oğlunun sesini kokunuzu sıcaklığınızı arar da bulamaz inşallah pislik

3 kilo verdim. Bi çok gucluyum bi de benden bi halt olmaz ezik kadın diyorum kendime. Devam etsem unutur muyum unutamam. Hadi affettim 5 ay sonra yine ayriliriz.
O kadınla düşüneceksin hep, yok imkansız sen bu adamla artık yapamazsın, geçecek hepsi ama zamanla, o arada biz hep seninleyiz biliyorsun.

Hayatıma biri girse diyeceği şu olacak. Sen bir annesin nasıl sevgilin olur ile başlayacak eminim
Istesigini desin. O da bir baba ama p.....likten geri kalmamis. Sen bosanirsin hayat devam eder. Hayatina biri de girer evlenirsin de o karisamaz. Cunku "bekar anne"sin. It urur kervan yurur.

Geçicek, neler geçmiyor ki. Sen güçlü bir kadınsin toparlanirsin.

Şok oldum konunun bu şekilde ilerlediğini okuyunca

O lanet adam nasıl af dilemez nasıl pişman olmaz. Bu erkekler yakalanmayı mı bekliyor bile bile mi yapıyor ya. Hele ailenin tutumu, pislik eşinin yediği nanelere rağmen barışmanızı beklemeleri. Vallahi içime sıkıntı oturdu, kıyamam ya.

Bu sıkıntılı günlerinin mükafatı çoook büyük mutluluk olsun dilerim. O ş...sizin de boyu devrilsin.

Hayatıma biri girse diyeceği şu olacak. Sen bir annesin nasıl sevgilin olur ile başlayacak eminim
Istesigini desin. O da bir baba ama p.....likten geri kalmamis. Sen bosanirsin hayat devam eder. Hayatina biri de girer evlenirsin de o karisamaz. Cunku "bekar anne"sin. It urur kervan yurur.

Numaramı degistircem bana ulasamasin pislik.
Oğlunuz var arada, mecbur irtibat kurmanız gereken zamanlar olacak, şu an herşey çok taze, yaran açık ve kanıyor, üzüntü ve nefreti iç içe yaşıyorsun ama belki 3-5 ay, belki 1 yıl sonra farklı olacak herşey.

Sana yaptıklarıyla ilgili asla taviz verme ama oğlunla alakalı konularda soğukkanlılığını koruyup yavrun için en iyi olana odaklan bundan sonra onla olan diyaloglarında.

Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki

Oğlunu da aramiyor ki ben aradım hep ben gorusturdum. Fotoğraflarını attım. Güya bana hiç acimiyormus cigerini yakan sadece alperenmis. Çok belli embesil

Birtane resim vardi adami ve kadini arilikdan sonra gösteriyordu yan yana. Kadin ilk zamanla musuz üzgün aglamakli adam da ayni zamanda mutlu gezen tozan eglenen icen. Bir zaman sonra kadinin üzüntüsü geciyor kendine gdliyor adamda ayni zamanda kendisini yalniz hissetmeye basliyor. Son olarakda kadin mutlu geziyor egleniyor adam ise yalniz aglamakli geciyor günlerim eminim sizinkisi de öyle olacak. Bilmiyorum belki esin pisman olup sana yaövarsaydi sen daha bir emin olurdun daha dimdik dururdun yaptiginin dogru oldugunu bilirdin ama esinin haksiz yerde hakli gibi davranmasi ayni bir piskinin yapacagi gibi yapmasi senin dengeni piskolojini bozuyordur. Umarim hakkinda hayirlisi olur en önemlisi oglun icin su amda üzgünsün ama düzenini kurdukdan sonra insallah cok mutli olacaksin

Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki
Bunu düşünmene veya kendini şartlamana gerek yok. Akışına bırak bir bakmışsın aşk kapını çalmış. Her şeyin iyisini hakediyosun, inşallah kıymet bilen insanlar çıkar bundan sonra karşına, toparlan hayatına devam et, oğlun en büyük mutluluk kaynağın, şükret ve gelecek güzel günleri izlemeye hazırla kendini

Oğlunu da aramiyor ki ben aradım hep ben gorusturdum. Fotoğraflarını attım. Güya bana hiç acimiyormus cigerini yakan sadece alperenmis. Çok belli embesil
Canım nasıl arasın ki oğluna bakcak yüzü var mı onun? Vicdanı el vermiyodur oğluyla yüzleşmesine ikinize de haksızlık yaptığının farkında. Bunu kendine itiraf edecek yakında... sizi aldatıyosunuz diye suçlaması vs bunu gösteriyo aklınca vicdanını aklayacak haspam! şuan fare gibi labirentin içinde, duvarlara tosluyo. Her tosladığı duvarda içten içe farkında olduğu yaptığı haksızlık gelecektir aklına. İnsaniyet namına içinde bi kırıntı kaldıysa tabi..

Sürekli karışık, sanırım aranızdaki fark aile desteğinden kaynaklanıyor. O ailesinden manevi destek göremediği hatta manevi köstek gördüğü için, evlerinde kalırken bile rahat hissettirtmedikleri için çok zorlanıyor. Eşinde yorulup ailesinde dinlenemiyor. Birden çok cephede savaşıyor. Yine de başarır, çok güzel bir düzen oturtur tabii. Ama bunu yaparken normalden çok çaba göstermesi ve güçlü olmak için çok uğraşması gerekiyor. Mutlaka kişisel özellik farklılıkları da oluyordur. Ama benim gördüğüm insanın arkasında birilerinin olması da çok fark yapıyor.

Bu arada, güçlü olmanıza, pozitif olmanıza çok seviniyorum. Allah haksızlığa uğrayan ve boşanmak isteyen her kadına böyle güç ve pozitif enerji versin inşallah. Maşallah. Zamanla daha da güçlü ve pozitif olun inşallah.

Sen onu cidden mutlu olucaginimi zannediyorsun...sent daha dur Allah onu oyle bir surundurecekki kendi oz evladinin hakkina girmis kolaymi oyle mutlu olmak...daha vicdani sizlayacak hersey yavas yavas dank edecek ogunleri inan Allah Sana gosterecek yalnizca biraz sabir...tarih tekerrurden ibaret aldatan heleki bir hic kadin icin Karisindan evladindan gecen her erkegin hazin sonunu oda yasayacak...bu arada yine burda okumustum bir Kadin bosanma arafesindeyken esiyle yasadigi guzel anilari hatirlayip surekli mutsuz oluyormus,birgun on a yaptigi her yanlisi kagida yazmis,guzel anilari aklina geldigi an cikarip kagidi okuyormus cok iyi gelmis ona sende bir Dene isterse belki iyi gelir ne dersin?

Peki o ilerde beni bi başkasıyla görünce dayanabilecek mi ? Suan yaşadığım acıyı o da yaşar mi ?

Yaşar tabii. Bir de onun oğlunun da başka bir adamla büyüme, belki onu baba gibi benimsene ihtimali var. Derdine yansın. Aşkın ömrü 3 yıl. Ondan sonra ne yapacak? Dediğim gibi derdine yansın.

Ayrı eve çıkabilecek misiniz? Çalışacak mısınız? Ailenizin olduğu şehirde mi yeni bir şehirde mi yaşayacaksınız? Bir yol haritanız olursa ve o yol haritasında beyninizde görsel olarak canlandırabildiğiniz güzel anlar olursa (balkonlu bir ev tutacağız, çiçeklerle dolu balkonumuzda çıtır çıtır simitlerle oğlumla mis gibi kahvaltı yaparken gülüp eğleneceğiz gibi) biraz olsun rahatlarsınız gibi geliyor.

Şu yazdığın karşısında şaşkınım, şaşırmamak gerekir ama saflaşıyorum bazen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…