Queen D'nin Hikayesi: Komplekslerim yüzünden aşkı kaybetmek istemiyorum.

Asla kilo verdikten sonra buluşalım falan diyemem ben ya.. Çok küçük düşürücü bence ya..

bence çok sevimli
bi erkek bana bunu söylese çok hoşuma gider beni önemsediğini falan düşünürüm açıkçası:

bence çok sevimli
bi erkek bana bunu söylese çok hoşuma gider beni önemsediğini falan düşünürüm açıkçası:
Herkes karşısında kendine güvenen birini görmek ister bence. Ve ben özellikle erkek gibi erkek görmek isterim, bir erkek bana bunu dese anında soğurum.

sakın kilo verdikten sonra görüşelim falan deme öyle şey olur mu

oldugun gibi çıkmalısın karşısına

hem adam demez mi demek ki o da sadece dış görünüşe önem veriyo ki zayıflayınca görüşmek istiyo diye

öyle dersen özgüvensiz bi kız profili çizersin

ha şimdi aklıma geldi, ben de böyle bişey yaşamıştım...

ben de önceden çok kiloluydum ve netten tanışmıştık. nerdeyse görüşmeden sevgili olmuştuk. fotolarımı falan görmüştü ama korkuyodum gene de..

ona söyledim görüştüğümüzde beni beğenmemenden korkuyorum dedim. onun da cevabı şu oldu: ona bakarsan sen de beni beğenmeyebilirsin, neden böyle düşünüyosun dedi.

sonra o da sen beni beğenmezsin görüştüğümüzde falan demeye başlamıştı. görüşünce hiçbiri kalmadı ama görüşene kadar da bu durumun sıkıntısı yaşanmıştı..

Burcun ne başak ya da yükselen başak olabilirsin :) Ben gibi mükemmeliyetçi yapıya sahipsin. Diğer konuda demiştim bende geçen sene öyle bir durum yaşadım ama onlara bu kadar ince ayar düşünce yaramıyor. Olduğun gibi çık karşısına. Yapabileceğin şey eğer msn de konuşuyorsanız cam aç. Tabi kötü maksatla değil seni görsün yüz şeklinden anlarsın tavrını.

Aynen canım asla öyle bir şey söyleyemem.. Rezil olurum canım öyle şey olur mu:26:

Evet sen anlıyorsundur canım beni insan çok tedirgin oluyor. Peki nasıl devam etmişti iletişiminiz? Bir de sen okadar kiloyu ne kadar sürede ve nasıl verdin maşallah?

Boğa burcuyum tatlım ben yükselenim de oğlak sanırım. Evet aslında görüşmeden skype veya msnden webcam açabilirim. O da canlı canlı görmek gibi bir şey sonuçta.:26:

Ya o kadar tatlı birisi ki.. Onunla konuşmak çok hoşuma gidiyor. Bilgisayar oyunlarını çok seviyorum. Molalarda yazmış dün gece sürekli ben en son uyudum tabi. Facebook profilinde bir şarkı paylaşmış. Tükçesi "umarım sana aşık olmam".. belki banadır. Giderek daha romantik bir hal alıyoruz ooof of

canım görüştükten sonra o türlü endişelerimiz kalmadı. her şey çok güzel devam etmişti. ben ilk gördüğümde resmen aşık oldum. o da beni ilk gördüğünde aynen öyle hissetmiş. hatta hiç unutmadığım bişey söylemişti. seni ilk gördüğümde ışık gibi parlıyodun demişti. :)

ben 30 kilo verdim canım yaklaşık 8-9 ayda. bol bol spor yaparak ve sağlıklı beslenerek. diyet listesi uygulamadım hiçbi zaman. tatlıdan ve hamur işinden uzak durdum. ama en büyük yardımcım spordu. sıkılaşarak zayıfladım. kimse inanmıyo beni görünce şu an sen misin diyolar :)

görüşmeden önce kameradan görüşün bence bi kere. en azından birbirinizin canlı halini görmüş olursunuz. böylelikle endişelerin de bir nebze azalır bence.

belki adam kilolu kızlardan hoşlanıyor? zayıflar ona belki cazip gelmiyor :))) çok yakışıklı bir kuzenim var mesela bende bir ara acayip kilo almıştım aylar sonra beni görünce sen kilolu daha güzeldin ben zayıf kızları hiç beğenmiyorum sevgilin ne diyo bu durumuna ne zevksiz adammış dedi.Oysa benim sevgilim her halimle kabul ediyo ama zayıflığı daha çok yakıştırdı.Kuzenimin çıktığı kızda acayip derecede kiloluydu yani kuzenimin yanında annesi gibi duruyordu düşün.Boyuda çok kısa olduğu için kötü görüntüsü vardı ama yüz güzelliği gerçekten etkileyiciydi.Zaten kilo verme aşamasındasın kendini beğendikten sonra başkalarının yorumlarına fazla takılı kalma yoksa cidden gerilirsin.Erkekler ele gelecek bir şeyler olsun ister :)

Ay ne harika şeyler anlattın ikisi de resmen hayallerim.. Umarım bizim de ilk görüşmemiz güzel olur. Bazen kendime güvenim geliyor bazen de dünyanın en çirkin insanıymış gibi hissediyorum. Umarım bende 8-9 aya kadar hedeflerime ulaşırım canım. Haftada 1.5 kilo vermek ilk hedefim, elimden geleni yapıyorum. İnşallah incecik olacağım.
görüşmeden önce kameradan görüşün bence bi kere. en azından birbirinizin canlı halini görmüş olursunuz. böylelikle endişelerin de bir nebze azalır bence.
Evet canım ya çok iyi olur böyle bir taktik. En iyisi uygun bir günde o da bilgisayar başındayken skype yapayım onunla içim rahatlar

Ele gelecek bir şeyler olsun isterlermişmiş hahhahah güldüm ya Evet belki balık etli seviyordur. Ama ben ideal kilo hesaplamalarına göre boyumu da işin içinde katarsan balık etliden azıcık fazlayım. Kısa boylu değilim bence 1.70 boyum. Ama ne bileyim işte...:44: İnsan çekiniyor canım sizler olsanız sizlerde çok çeknirdiniz. Beni rahatlatmaya çalışıyorlar..

67 kilo nedir ki. bence kafana çok takmışsın . zamanla verirsin kiloları.sen kendine güven. bende çok zayıfım. kilo alamıyorum.kıyafetleri doldurmuyorum .

170 e 60 kilo olman gerekiyor ideali bu diye biliyorum. ben 1.58 e 60 oldum bir ara düşün yerde yuvarlancak haldeydim hahahaahahha işte beni kuzenim öyle beğeniyormuş ben dışarı çıkmaya dar giyinmeye utanıyordum o sıra onun burcu ne ? burca göre yorum yapalım istersen ama sohbetinden zevk aldığı belli insallah daha güzel olur senin için bencede webcamde falan görüş

1.70 boyun ideal kilosu 55-58 falandır. hatta o kadar düşmene de gerek yok. 60 kilo olsan fıstık gibi olursun emin ol

67 kilo nedir ki. bence kafana çok takmışsın . zamanla verirsin kiloları.sen kendine güven. bende çok zayıfım. kilo alamıyorum.kıyafetleri doldurmuyorum .

Evet canım çok kafama taktım. Ama kim olsa takar yani. Giydiği hiç bir şeyi beğenemeyen, yolda rahat yürüyemeyen bir kadın nasıl olsun da takıntılı olmasın.. Beynime ve kalbime güveniyorum, bedenim için de elimden geleni yapmaya başladım artık napalım

21 aralık doğumlu canım. Hangi burç oluyor bilmiyorum sen anlıyorsun sanırım burçlardan yorumunu çok merak ettim ya

1.70 boyun ideal kilosu 55-58 falandır. hatta o kadar düşmene de gerek yok. 60 kilo olsan fıstık gibi olursun emin ol
Ay inşallah olacağım canım. Zaten zayıf değil normal yada balık etli olmak istiyorum ben zayıf kadın beğenmiyorum. Fazlalıklarım olmasın ama dolgun olayım. İnşallaaaah

yay burcu erkeği.Arkadaşımın sevgilisi yaydı ve kız kiloluydu.Kızı kıskandığı için zayıflamasını istemiyordu :) böyle iyisin böyle güzelsin böyle kal.Ama gerçekten kızı beğeniyordu

Son düzenleme:

Ay yerim kızım senin yorumlarını ya çok tatlısın hihihi​Yay erkeği için tavsiyen var mı peki?

Ay yerim kızım senin yorumlarını ya çok tatlısın hihihi​Yay erkeği için tavsiyen var mı peki?

yay erkeğini fazla sıkmayacaksın yoksa elinden uçar gider. çok çabuk sıkılırlar. neşeli insanlardır. senin burcun ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…