Queen D'nin Hikayesi: Komplekslerim yüzünden aşkı kaybetmek istemiyorum.

Haklısın ama işte insan kendi başına gelince zorlanıyor yoksa bende herkese aynı akılları veriyorum. Ama gayet başarılı olduğumu düşünüyorum. Arada bir bu konuda falso versemde.. Düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ve atlatacağım. Sürekli düşünmeyi kessem yetecek.

Buyuk ihtimalle yokluguyla acilan boslugu dolduracak baska bir alternatif bulamadiginiz icin onu bu kadar cok dusunuyorsunuz.
Yeni biri, veya yeni bi ugras edindiginizde cok fazla akliniza gelmez. ama dusundukce daha da cok kaptirirsiniz kendinizi.

Buyuk ihtimalle yokluguyla acilan boslugu dolduracak baska bir alternatif bulamadiginiz icin onu bu kadar cok dusunuyorsunuz.
Yeni biri, veya yeni bi ugras edindiginizde cok fazla akliniza gelmez. ama dusundukce daha da cok kaptirirsiniz kendinizi.
​Tam içimi okudun resmen içimi okudun... Bunu düşüneceğim sürekli

ıyı bır korse al sıyah gıyın ve bence dıyete basla tatlım sonucta resımlerınden senın dal gıbı olmadıgını gormus takma

ıyı bır korse al sıyah gıyın ve bence dıyete basla tatlım sonucta resımlerınden senın dal gıbı olmadıgını gormus takma
Okadar takmıyorum artık canım. Diyet de yapıyorum zaten 5 kilo verdim. Mesajlarım altındaki çizelgede görebilirsin. Takıntılar sorun olmaktan çıktı, biz asıl birbirimizden korkuyoruz, aşık olmaktan kaçıyoruz. Sıkıntı artık bu. Ne olacak bilmiyorum.

kiloyu sadece ve sadece kendin icin ver. sen öyle rahat edeceksen kilo ver ama bu halinle memnunsan bi erkek icin kilo verme derim. asik olmaktan korkma. asik ve kör olmaktan kork. mantikli oldugun sürece üzülsen bile üstesinden cabuk gelirsin...

Haklısın canım. Yavaş yavaş kilo veriyorum işte. Ayda 3 - 5.. Ben kokrmasam zaten o da korkuyor. Çok özlüyorum ve ben ne kadar takip ediyorsam o da takip ediyor biliyorum. Bir süre uzak duracağız belli. Umarım daha sonra tekrar eski halimize döneriz.

Dün bir kaç gün önceki "çemkirişim" için özürdiledim. Aldığım cevap oldukça kaba bir şekilde "Umrumda değil, bana bir daha bu saatlerde mesaj atma. Hatta hiçbir saatte atma" oldu.. Bende tekrar nazik bir şekilde "Tabi, afedersin" dedim.
Bu ilişki de, bu adam da burada biter.
Gün gelip de rövanş istediğimde pişman olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…