Evet canım bende yaylar konusunda böyle düşünüyordum. Zaten çok relax bir çift oluruz biz olursak. Benim burcum boğa canım.yay erkeğini fazla sıkmayacaksın yoksa elinden uçar gider. çok çabuk sıkılırlar. neşeli insanlardır. senin burcun ne ?
Evet balık etli güzeldir. Ben senin yerinde olsam varya 3 güne balıketli olmuştum bu boğazla hihiih.. Olsun canım zayıf olmanda güzel zaman zaman kilo alıp veriyorsuz biz kadınlar o zamanlarda sıkıntı yaratmamış olmaz mı?kadın dediğin balık etli olacak. benim gibi sıska olamayacak.
Boğa kadınlarının ittifakı diyelim ozaman hihihbenim burcumda boğa.benim aşkımda yaydı. çook önceleri. çok tatlı oluyorlar. biz birbirimizi sürekli yerdik. yaylar tartışmaya bayılır. bana sürekli takılırdı. heyy gidi günler. özledim birden. emin ol çok güleceksin bu ilişkide. sürekli didişeceksiniz. tatlı tatlı. çok patavatsız oluyorlar. benim en yakın arkadaşım yay, eski aşkımda yaydı. çok tatlı insanlar. boğanın ayakları yere sağlam basar.boğalar yay kadar hareketli olamayabilir.
Boğa kadınlarının ittifakı diyelim ozaman hihihEvet ama anladığım kadarıyla o da sağlam basışımdan ve cool tavrımdan etkileniyor. Eğlenmeyi de beceriyoruz birlikte bakalım ne olacak ya çok merak ediyorum
Hihihi Ay hadi inşallaaasen moralini yüksek tut. güzel haberlerini bekliyoruz. biz boğayız boğa. çok şeker insanlarız.:82::82::82:
tek haklarında bildiğim ilgiye bayılırlar illa ona ilgi göstereceksin.İlla özel günlerde sürprizler yapacaksın her geçirdiğiniz gün güzel geçecek iki tatlı söz muhakkak olacak.Sonra yay erkekleri aşıksa cidden acayip aşık oluyorlar.Arkadaşıma her buluşmada hediyeler alıyordu.Mesela kavga etseler evine çiçek çikolata yolluyordu helal diyorduk çocuğa :)
Ay yerim kızım senin yorumlarını ya çok tatlısın hihihi ​Yay erkeği için tavsiyen var mı peki?
​Evet benim ilk aşkımda yaydı. Aşık oldukları zaman gerçekten sıkı sıkıya aşık oluyorlar. Bakalım bu adamla nasıl olacak.. Daha hala ne olduğumuz belirsiz benim duygularımda belirsiz kafam kaynıyor resmen hayırlısıtek haklarında bildiğim ilgiye bayılırlar illa ona ilgi göstereceksin.İlla özel günlerde sürprizler yapacaksın her geçirdiğiniz gün güzel geçecek iki tatlı söz muhakkak olacak.Sonra yay erkekleri aşıksa cidden acayip aşık oluyorlar.Arkadaşıma her buluşmada hediyeler alıyordu.Mesela kavga etseler evine çiçek çikolata yolluyordu helal diyorduk çocuğa :)
Dün gece konuşurken kaba bir laf kullandı, biraz sarhoştu. O yüzden kızdım ve konuşmayı kestim. Ama bunu sert bir şekilde yapmadım. Bu gün ne yazacak bakalım..
Şakalaşıyorduk baya geyik yaptık, zaten sarhoştu biraz..böyle şakasına "aman be gevşek" gibi bişey dedi. Hoşuma gitmedi benim.ne dedi ki :)))))
Canım haklısın Yay, Başak, İkizler erkeğinden kaçılır ama işte ne bileyim tanımak istiyorum. Zaten bende aşık değilim ama aşık olabileceğim biri gibi görünüyor. Umarım o da kiloya çok takılan biri değildir.canım bu takıntılarını sıl aklından .her erkek ıncecık kızdan hoslanmıyor
hatta çogu erkek balık eti formundakı kadınlardan hoslanıyor
kı bu cocuk senın fotolarınıda gormus ,o yuzden şok gecırecegı bı durum
olmaz .bunun dısında cnm senın acından yorum yapacak olursam
yay erkegıyle ılıskıye baslamadan once ıkı kere dusun derım .
ben eskıden burclara cok takılan bırı degıldım ama sımdı burcların gercekten
kısılerı temsıl ettıgıne ınanıyorum .capkın erkek sıralamasında 1.sırayı yay
alır 2.sırayı da ikizler alır .benım exim ikizlerdı .ikizler burcunun tum ozellıklerını
masallah tasıyordu .agzım yandıgı ıcın sımdı burclara cok dıkkat edıyorum
yay ve ıkızler burcu benden uzak Allah'a yakın olsun dıyorum
Canım haklısın Yay, Başak, İkizler erkeğinden kaçılır ama işte ne bileyim tanımak istiyorum. Zaten bende aşık değilim ama aşık olabileceğim biri gibi görünüyor. Umarım o da kiloya çok takılan biri değildir.
Benim de illa dilim yanacak ya anca öyle anlarımbak basağı bılmıyordum ben ,onu da elenenler listeme kattım şuan
Ay canım okadar iyi söyledin ki.. Aynen böyle yapmaya çalışıyorum ama işte insan her an kendine hakim olamıyor. Bugün gayet normaldim mesela bana da ara ara geliyor bu Türk kızı triplerikonuyu tam okumadım ama kısa sürede çok yorum yapıldığından dikkatimi çekti.kilo verilir.birazda hırslı bir yapın olduğunu düşünüyorum.nickin bile queen.kiloyu verirsin.aradı aramadı falan çok sorgulama.gevşe biraz.şarkıda da diyor ya aşk seni bulabilirde.ilgisiz durabilirde.çok ilgi gösterip kullanabilirde.rahat ol.zafer senin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?