Queen D'nin Hikayesi: Komplekslerim yüzünden aşkı kaybetmek istemiyorum.

Offf çok garip birisi..Bazen bir daha konuşmak istemiyor canım bazense özlüyorum. Aslında genel anlamda ondan hoşlandığım halde konuşmak istemiyorum. Bende biraz garibim sanırım.:26:

duyguların üzerinde bu kadar düşünme bence.düşündfüğün için bi istiyorum bi istemiyorum oluyor

Dün çok kötü kavga ettik. Bende facebooktan sildim bir daha yazmayacağımı çok iyi biliyor. Tekrar özler mesaj atarsa yada özürdilerse konuşacağımı biliyorum. Hiç takmıyorum şuan ve çok rahatladım.

benzer şeyler başına gelen biri olarak(konuma bakabilirsin) acilen tüm iletişim yollarını kapatmanı tavsiye ederim nacizane.

benzer şeyler başına gelen biri olarak(konuma bakabilirsin) acilen tüm iletişim yollarını kapatmanı tavsiye ederim nacizane.
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle iletişimi kestim hemen. Çünkü ona aşık olacağımı ve onun beni üzeceğini ikimizde biliyorduk ama konuşmaktanda kendimizi alamıyorduk. En son birbirimize girdik, çok üzüldüm böyle olmasına ona değer veriyorum fakat oldu işte.. Şuan yapacak en mantıklı şey olabildiğince uzak durmak

Azcık azcık özlüyorum galiba. Facebooktan sildim ama twitterda duruyor. Dönüp dönüp bir şey yazmış mı diye bakıyorum.:26:

Dün gece dayanamayıp ağzıma geleni yazdım facebooktan mesajla.. O da gayet sakin karşıladı hatta konuyu değiştirip sohbet etmeye çalıştı bende uyuyorum dedim kaçtım. Yanlış mı yaptım acaba?:26::26::26:

Off çok pişman oldum ya o da bir an sinirlendi ama sonra gayet nazik konuyu değiştirip sohbet etmeye çalıştı, sanki deli gibi aşıkmışım gibi saldırdım çocuğa çok pişman oldum.

Pişmanlığım geçti, gayet doğru bir şey yaptım. Hak ediyordu, bundan sonra o hayatıma hiç girmemiş gibi takılmaya devam edeceğim. En azından hedefim bu.

Canııııııımmmmm

Aşk , hayat okadar zordur ki bu ikili ..

İnsan bir kişiyi tanım aya başladıgı an düşünmeye başlar ya birgün denize gidersekte benim kusurlu yerlerimi Beğenmesse tiksinirse şuramı sevmesse buramı beğenmesse

Annem yavaş olalım azck ya karşımdaki sanki Sütten çıkmış Akça pakçamı onunda heeer insan gibi kusurları vardır. Biraz kilo ver spor yapki sıkılaşta Kendini daha iyi hissedeceksin inan. Söylenmeyi kendini beğenmemezlik yapamayı bırak ebn balık etli kızlara bayılırki erkekler o kemiklerini gördüğün kızları sevmezler inan. :100:

Hadi bakalım

Aşk Dolu bir hayat diliyorum

Düşündükçe mutsuz oluyorum, onu özlüyorum. Harika bir ilişkimiz olabilirdi. O böylesine serseri ruhlu olmasa ve ben böylesine kompleksli olmasaydım. Kafalarımız öylesine uyuyordu ki, harika bir iletişimimiz vardı ama doğru zaman değilmiş.

Çok haklısın canım ama işte ne bileyim. Ben öyle hayatına sürekli birileri girip çıkan biri değilim, çok isteyen oluyor ama ben hoşlanamıyorum. Bu adam 1.5 yıldır hoşlandığım ilk kişiydi. Ben kendimi hazırlamadan, komplekslerimden kurtulamadan, başlamadan bitti zaten. İkimiz de görmüş geçirmiş insanlarız. Her şeyi bir kenara bırakıp ona aşık olacağımı ve beni üzeceğini anladım. En büyük tehlike kilolarım olmaktan çıktı, ona aşık olacak olmama dönüştü. Ben aşktan korktum, istemedim. Zaten komplekslerim yüzünden ondan çekiniyorum. Kaçma fırsatı varken kavga ettim kaçtım.. Off of ne uzun yazdım ya

Sen çok daha iyi bilirsin elbettekide, aşktan korkulmazki Aşk bu..

Acısıyla tatlısıyla eğer aşkı ertelersen üzülürsün tabikide doğru insanı , adam gibi adamı bulmak zor lakin buldunmu bırakmamak lazım isterse yaş farkın olsun isterse biraz kültür biraz kafa farkın aşk olun insan sevgilisinin benzeri oluyor

bukelemun gibi aşka bürünüyoruz , bürünmeliyiz

Aşkı bulduğuna inandığın zaman inan zaten içinden birşeyler git peşinden der. ;

Demekki bu tanıştıgın insana sadece hoşlantı tadında bağlanmışsın .
İnan aşk okadar salak şeyler yaptırıyorki.. Bulunca görüceksin bir anda bir bakmışsın 2 sene olmuş sen ne aptallıklar yapmışsın salak salak hareketler ama bir bakmışsın sevdiğin dizlerinde

Ben 5 sene aynı şehirde nefes aldığım için sevindiğim, evinde uyuyor olduğunu düşündüğümde gözlerimin dolacağı şekilde bir aşk yaşadım. Atlatalı 1-2 yıl oldu. Korkuyorum işte bu yüzden, çoook acılar çektim. Artık kendimi kontrol edebiliyorum. Aşık olacağını bilirsin ya olmadan önce içten içe biri fısıldar sanki, bilinç altından. İşte aynı öyle oldu ama bu sefer yemezler dedim. Çok ağır depresyonlar geçirdim ben aşk yüzünden tekrar aşk acısını gözüm yemedi. Elimin tersiyle ittim. Şimdi geçmişi hatırlayınca iyiki yaptım diyorum. Ben daha kendime gelemedim ki ne aşkı ne meşki. Unuturum bir aya kadar.:26:

Bu konunun devamı olarak yeni bir topic açmaya karar verdim. Çünkü artık başlığım bile aramızdaki karmaşık ilişkiyi anlatmaya yetmiyor. Her gün daha farklı bir hal aldık ve şimdi uzak bambaşka dünyalardayız. İçim hem rahat hem degil. Hem özlüyorum ve istiyorum. Hem o gereksiz özgüvenini, lakayt hayatını hatırlayınca uyuz oluyorum. Hem de benim gibi iletişim kurabileceği tek bir kadınla daha tanışamayacağını biliyorum. Bunu istemeden olsa da belli etti ve ağzından kacırdı. Zaten bende böyle düşünüyordum fakat artık daha eminim. Zaman geçtikçe daha sağlıklı düşündüğüm için daha da içim rahatlıyor. Benim gibisini tanıyana kadar her yeni biriyle sohbetinde eninde sonunda aklına geleceğim. Ve en azından şimdilik bu ceza ona yeter.

Sürekli aklımda, üzülmüyorum veya içim yanmıyor ama belliki özlüyorum. Bir de ondan başka düşünebilecegim biri de yok ki.. Ders çalışamıyorum resmen. Neyse ben kendime geleyim. Hiç kimse benden ve geleceğimden önemli değil.

Hic kimse senden ve geceleceginden onemli degil tabii ki..
Olacagi varsa olur, olmazsa da olmaz.
Iliskiler ve duygular uzerine cok fazla dusunmemek lazim. bunlari iki kisi yasiyor. Sen istedigin kadar dusun, o baska bi yerde basla biseyler dusunuyor. O yuzden akisina birakip hayatin sana sundugu kadariyla idare etmen bence en sagliklisi.

Onu silip hayatindan cikarmak senin kararinmis. ister bunun arkasinda dur, ister git bi daha baris. Ama yurumeyecegini goruyorsan, ve aci cekeceginden eminsen, bu bile bile lades olur. bunu da istemezsin sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…