Yazmak rahatlamak istiyorum. Yazınca da daha çok takıyorum.duyguların üzerinde bu kadar düşünme bence.düşündfüğün için bi istiyorum bi istemiyorum oluyor
Yazmak rahatlamak istiyorum. Yazınca da daha çok takıyorum.
Haklısın canım. Bunu bende çok iyi biliyorum aslında ama yoğun bir şeyler hissedince birilerine karşı uygulayamıyor insan bazen.düşünme demiyorum.bu imkansız ama tartma.erkekler genelde düzdür denir zaten.anlatabildim mi.
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle iletişimi kestim hemen. Çünkü ona aşık olacağımı ve onun beni üzeceğini ikimizde biliyorduk ama konuşmaktanda kendimizi alamıyorduk. En son birbirimize girdik, çok üzüldüm böyle olmasına ona değer veriyorum fakat oldu işte.. Şuan yapacak en mantıklı şey olabildiğince uzak durmakbenzer şeyler başına gelen biri olarak(konuma bakabilirsin) acilen tüm iletişim yollarını kapatmanı tavsiye ederim nacizane.
Çok haklısın canım ama işte ne bileyim. Ben öyle hayatına sürekli birileri girip çıkan biri değilim, çok isteyen oluyor ama ben hoşlanamıyorum. Bu adam 1.5 yıldır hoşlandığım ilk kişiydi. Ben kendimi hazırlamadan, komplekslerimden kurtulamadan, başlamadan bitti zaten. İkimiz de görmüş geçirmiş insanlarız. Her şeyi bir kenara bırakıp ona aşık olacağımı ve beni üzeceğini anladım. En büyük tehlike kilolarım olmaktan çıktı, ona aşık olacak olmama dönüştü. Ben aşktan korktum, istemedim. Zaten komplekslerim yüzünden ondan çekiniyorum. Kaçma fırsatı varken kavga ettim kaçtım.. Off of ne uzun yazdım yaCanııııııımmmmm
Aşk , hayat okadar zordur ki bu ikili ..
İnsan bir kişiyi tanım aya başladıgı an düşünmeye başlar ya birgün denize gidersekte benim kusurlu yerlerimi Beğenmesse tiksinirse şuramı sevmesse buramı beğenmesse
Annem yavaş olalım azck ya karşımdaki sanki Sütten çıkmış Akça pakçamı onunda heeer insan gibi kusurları vardır. Biraz kilo ver spor yapki sıkılaşta Kendini daha iyi hissedeceksin inan. Söylenmeyi kendini beğenmemezlik yapamayı bırak ebn balık etli kızlara bayılırki erkekler o kemiklerini gördüğün kızları sevmezler inan. :100:
Hadi bakalım
Aşk Dolu bir hayat diliyorum
Sen çok daha iyi bilirsin elbettekide, aşktan korkulmazkiÇok haklısın canım ama işte ne bileyim. Ben öyle hayatına sürekli birileri girip çıkan biri değilim, çok isteyen oluyor ama ben hoşlanamıyorum. Bu adam 1.5 yıldır hoşlandığım ilk kişiydi. Ben kendimi hazırlamadan, komplekslerimden kurtulamadan, başlamadan bitti zaten. İkimiz de görmüş geçirmiş insanlarız. Her şeyi bir kenara bırakıp ona aşık olacağımı ve beni üzeceğini anladım. En büyük tehlike kilolarım olmaktan çıktı, ona aşık olacak olmama dönüştü. Ben aşktan korktum, istemedim. Zaten komplekslerim yüzünden ondan çekiniyorum. Kaçma fırsatı varken kavga ettim kaçtım.. Off of ne uzun yazdım ya
Ben 5 sene aynı şehirde nefes aldığım için sevindiğim, evinde uyuyor olduğunu düşündüğümde gözlerimin dolacağı şekilde bir aşk yaşadım. Atlatalı 1-2 yıl oldu. Korkuyorum işte bu yüzden, çoook acılar çektim. Artık kendimi kontrol edebiliyorum. Aşık olacağını bilirsin ya olmadan önce içten içe biri fısıldar sanki, bilinç altından. İşte aynı öyle oldu ama bu sefer yemezler dedim. Çok ağır depresyonlar geçirdim ben aşk yüzünden tekrar aşk acısını gözüm yemedi. Elimin tersiyle ittim. Şimdi geçmişi hatırlayınca iyiki yaptım diyorum. Ben daha kendime gelemedim ki ne aşkı ne meşki. Unuturum bir aya kadar.:26:Sen çok daha iyi bilirsin elbettekide, aşktan korkulmazkiAşk bu..
Acısıyla tatlısıyla eğer aşkı ertelersen üzülürsün tabikide doğru insanı , adam gibi adamı bulmak zor lakin buldunmu bırakmamak lazım isterse yaş farkın olsun isterse biraz kültür biraz kafa farkın aşk olun insan sevgilisinin benzeri oluyor
bukelemun gibi aşka bürünüyoruz , bürünmeliyiz
Aşkı bulduğuna inandığın zaman inan zaten içinden birşeyler git peşinden der. ;
Demekki bu tanıştıgın insana sadece hoşlantı tadında bağlanmışsın .
İnan aşk okadar salak şeyler yaptırıyorki.. Bulunca görüceksin bir anda bir bakmışsın 2 sene olmuş sen ne aptallıklar yapmışsın salak salak hareketler ama bir bakmışsın sevdiğin dizlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?