hkese iyi aksamlar kizlagecen sene gebelim 4.ayinda bebegimn karnimda ölmesiyle.son bul 27 yasindayim ama.hayatimin en zor dönemini yasamistim.bebegime.ilk.once down.sedromu teshisi konulmustu hala inanki yazarken bile agliyorum her ani.dun.gibi aklimda basimdan.asagi kaynar sular dokuldu sanki hayallerim.bebegimi hayal.ettigim hersy tepe taklak olmustu sanki canim kalbim cok yaniyodu dahab12 haftalikti yavrum alah beni kahretsin ki ikilemde kaldim yavrumdan vazgecebirmiydim problemli.bi hayatim vardi maddi.sikintilar vardi bebegime bakamamaktan korkmustum kv ayni.evdeydim onlarda destek cikmamislardi ya bana bisy olursa die cok dusundum ama yavrumdan vazgecmedim.bi yandanda bu sekilde bi hayati olucak bnde.anne olarak cok uzulecektim.bunuda biliyodum.sonraki muaynemde bebegimn vucudu.su topladigi icin olebilecegini.soylemislerdi o an cok karmasik.duygular yasamistim sanki.uzerimden.yuk kalmti off.nefret.ediyorum. kendimden nasil bu hissle.dusundum.evladim bn onun.elni biraktim.icin.öldü kendimi.cok.suclu.hisediyorum kizlar rabnimdn af dileiyorum.yalvariyorum.rabbim beni.affetsin die kendimi.cok.sucluyorum goz.pinarlarim kurudu aglamaktan evladimin acisi bi uandan suclulik.duygusu.bi yandan
verende rabbim.alanda ama guclu olamadim annelik yapamdim gibi geliyo evladimim ne.olursa olsun istemeliydim.dusnceleine kapaliyorum hep :-(sizin bir suçunuz yok, kendinizi suçlamayın lütfen, engelli bir insanın yükü çocuğunuz olsa bile zor,bu yüzden üzerinizden yük kalkması hissi gayet normal psikolojik bir dürtü, hemde anlık bir şey yani sizin elinizde değil. Rabbim böyle uygun görmüş demekten başka bir şey kalmaz bize. veren de o alan da, sizde kendinizi suçlamayı bırakın, sağlığı verende Allah o yüzden bu tarz sağlık problemlerini kendinize maal etmeyin.
sarfetmedim.tabiki bilmiyorum ama.bu pskikoliden kutulamiyorum.Ben olayi anlamadim desem???
Bebegi öldürmek icin ozel bir çaba sarfetmediyseniz sizin ne suçunuz olabilir ki? Sagliksiz gebelik yasayan hangi anne bebeginin dogumdan sonra olmesini karnindayken olmesine tercih eder... dolayisiyla rahatlama hissetmeniz gayet normal ve insani.
allh razi.olsun sizlerdn bazen bakiyorumda bu tarz olaylar yasayan annelr ne.olursa olsun yavrum kabulumdu diyolar bn yapamadim.net karalar veremdim annelik bu degil.die sucluyorum kendimisizin bir suçunuz yok, kendinizi suçlamayın lütfen, engelli bir insanın yükü çocuğunuz olsa bile zor,bu yüzden üzerinizden yük kalkması hissi gayet normal psikolojik bir dürtü, hemde anlık bir şey yani sizin elinizde değil. Rabbim böyle uygun görmüş demekten başka bir şey kalmaz bize. veren de o alan da, sizde kendinizi suçlamayı bırakın, sağlığı verende Allah o yüzden bu tarz sağlık problemlerini kendinize maal etmeyin.
Karnımda oldu ama o An süzüldüm hemde çok ama karmakarsiktim bi yandan hafiflemistim bu yüzden kendimi sucluyorumGebelik sonlandirildi mi yoksa karnınızda öldü mü? Insallah yeniden saglikla kucağınıza alırsınız
Yaptırdık canım pıhtılaşma çıktı bakalım gebelik düşünüyorum ama korkuyorumüzülmeyin ben engelliyim ileri boyutta bir hastalığım var onu rabbim yaşamsını istese yaşatırdı bizim yaşantımız anneyle geçiyor ama demekki siz beraber olamıcaktınız hayırlısı böyleymiş cennette şefaatçiniz olsun yeni bir evlada sahip olmadan muhakkak gen testi yaptırın eşinizle inanın herşeye alışılıyor
verende rabbim.alanda ama guclu olamadim annelik yapamdim gibi geliyo evladimim ne.olursa olsun istemeliydim.dusnceleine kapaliyorum hep :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?