rabbim beni.affett:-(

Öyle tabi rabbim yaşatmak istesin tabi kimse geçemez önüne diyorumki ya sağlıklı olup sonradan özürlü kalsaydı geneli istemicektim diyorum

Allah yardimciniz olsun. Evet bir hata bir can gitti ama daha fazla uzmeyin kendinizi her sey icin allaha siginin onu affi merhameti sonsuz. Goruceksiniz rabbim size saglikliguzel bir yavru verecek

Aslında evet gitmem gerekiyordu ama çalışmam gerekti maddiyata dolayı sürekli bastırmak zorunda kaldım duygularımı buda bu sekilde duruma getirdi beni

Senin suçun yok üzme kendini daha niceleri var suclanıcak doğurup çöp poşetiyle çöpe atanlar dururken sen sakın üzülme bak görücaksin nice sağlıklı bebişler alıcaksın kucağına Rabbim isteyene verir inşallah

olay o olsa keşke annemin benden önce vefatı olursa ben nolurum kim bakar,tek taraflı düşünmeyin böyle hayırlıymış ..gebe kalmadan gen testiyle sağlıklı genli bebek oluşturuluyor tüp bebek yöntemiyle

Allah yardimciniz olsun. Evet bir hata bir can gitti ama daha fazla uzmeyin kendinizi her sey icin allaha siginin onu affi merhameti sonsuz. Goruceksiniz rabbim size saglikliguzel bir yavru verecek
Sığıniyorum bilerek ada bilmeyerek yaptığım hatalar için ama yavrusu hissettim canından can gitmesi ne zormuş yavrusmu normalde doğumla doğurdum o An yanımda rabbim vardı tek öylece bıraktım baktım göbek bağı bile duruyolu eli kolu vardı gözümün önünden gitmiyo

Icimden gecenleri arkadas yazmis.lutfen kendinize bu eziyeti yapmayin.Alan da veren de Rabbimiz.hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah en kisa zamanda

Öyle tabi rabbim yaşatmak istesin tabi kimse geçemez önüne diyorumki ya sağlıklı olup sonradan özürlü kalsaydı geneli istemicektim diyorum

hayır o zaman isteyecektiniz.. o zaman tanışmış olacaktınız çünkü..
3 aylık karındaki bebeyle doğmuş kokusunu içine çektiğiniz elinizle tutup gözünüzle gördüğünüz bebe bir değil ki..

ZATEN BUNLAR geliyo insanın aklına bna bişey olursa yavrusu kime emanet etmem Die alan razı aoalsun eşim hep yanımdaydı ama KV kp bir yaşamasına rağmen hep sensiz kaldılar psikolojik olarak destek cikmamislardi

Karnımda ölmüştü canım

herkes derdini evladı kabullenir anam babm sırtında taşır dedemler babannemler sorun edeerdi onlar daha kötü oldu bizden ama hayırlısı böylemiş

Arkadas sen yanlis anlamissin sanirim.konu sahibine doktorlar down sendromlu dediginde aldirmamis.siz oyle anladiniz galiba.ama bebegi karnindayken hic bir mudahele olmadan ölmüş maalesef.o yuzden hata yok ortada

herkes derdini evladı kabullenir anam babm sırtında taşır dedemler babannemler sorun edeerdi onlar daha kötü oldu bizden ama hayırlısı böylemiş
Tabi herseyden önce hayırlısı belkide rabbim sınadi beni ama allah verdi alah aldı isyana düşmedim ama bu duygudan kurtulamadı ne yazıkki ama sizlerin yorumları rahatlatıcı beni hepsinden ahaha razı olsun

Amin canım rabbim isteyen herkesin kucağınıza boş bırakmasın rabbim aranmasına kimseye

Cok dramatize ettiginiz icin boyle dusunuyorsunuz. O bebegin dogmasini Allah isteseydi siz icinizi elbise askisiyla orgu sisiyle karistirsaniz bile dogardi o bebek. Elini biraktim gitti oldu falan bunlar ancak kendinize aci cektirmek icin soylediginiz seyler olabilir. Cani allah verir ve o alir. Biz nasil birine beddua edince sip diye dusup olmuyorsa sizin durumunuzda da kendinizi bosuna harap etmeyin. Demek ki imtihaniniz baska yerdenmis oyle dusunun. Yoksa engelli annesi olmak basli basina bir sinav zaten kaderinizde olsa o basiniza gelirdi.

Öyle rahatliyorumki yorumlarınızı okudukça kızlar benim gerçekten psikolim çok bozuk olduğu için sagliksiz düşünüyorum ama sizin anlattıklarınızla rahatladım şu An

Uzulme ne olur.. Dusunduklerimiz icin gunah yazilmiyorki. Bunu düşün rahatla. Allah boyle düşüncelerle ugrascagmizi bildiğinden ve bu normal oldugundan gunah yazmiyor. Rahatla lutfen. Bi arkadas da yazmis aslinda her seyin bilimsel bir tabani var. Eger bebegin saglikli olsaydi hormonlarin daha iyi olmani saglardi. Fakat bebek problemliydi gitmesi gerekiyordu ve vucut ztn surekli kotu oldugundan o dönemde iyi hissedemedin. Disardaki zorluklar yani maddi durum vs eger bebegin saglikli olsaydi ztn hic umrunda olmazdi emin ol. Bunlari bize hormonlar söylüyor zaten. Biz farknda deiliz. Ruhunu bosuna yorma.

şimdi umutla hayırlısını dile o cennette şefaatçin bu şansa eriştin kısada olsa onu verdi aldı sizi çaresiz koymadı sınadı ,Allah sana sabrının bu şefaatin değerini verecek inşaallah güzel bir bebekle

Saolun canım sanki beynimde farklı bi yer actiniz inanki çok rahatladım ya çok iyi geldiniz bana ne olur kıyametin beni inanki çok psikolim bozuldu o yüzden yardım istedim sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…