- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
sılam canım ne güzel baksana ümidini hiç kaybetmemişsin Allah inşallah kucağını doldurur o duyguyu inşallah bizde tadacağız Allah ın izniyle dualarım hepinizle arkadaşlar:Saruboceq:
Rabbım sen ve senın gıbı bebek arzusuyla tutusanların kollarını bos bırakmasın ınsallah..
Cok duygulandım gercekten gozlerım doldu...
ALLAHTA SENI SEVDIGINE KAVUSTURSUN CANIM:rabbim kimseyi bekletmesin AMINNNa.s.
sılam nekadar güsel yazmışsınn yazını okuyunca kızdım kendimeee
nekadar güselki hiç umudunu kaybetmemişsin hala
allahım güzel kalbine gönlüne göre versin inşallah uğurlu gelirde hamile haberini alırıs burdan
hayırlısı olsun hepimiz için
Rabbim dilerse hic olmazmi onun izni olmadan yaprak sallanirmi yeterki ol desin ALLAHIN IZNIYLEDE OLACAK INSEALLAHHHHH canim kardesim yazini okuyunca inanki kendimi okudum ve cok duygulandim eldemi bende yillardir savrulup duruyorum bi care ariyorum biliyorumki carem rabbimde biliyorumki umudum onda inaniyorumki cok comerttttt rabbim her seyin sabrini gucunu veriyor ARTIK KENDIMI ONA TESLIM ETTIM elimden geleni yptim taktir onundur.Bende bu yolun yolcusuym yollarim giddikce uzuyor her tedavimde belki bu sefer diye umutlanip sonum husran senağlama cok zor benimde 7. migrom olacak 6 kez yikildim agladim ama dahada guclendim sanki guclude olacam olmak zorundayiz ALLAHIM KIMSENIN EMEGINI BOSA CIKARMASIN BU SEFER OLUR YETERKI RABBIM DILESIN CANIM DUALARIM SENINLEopuyorumnanaktan
allah yardimcin olsun cnm
rabbim emeklerinin karsiligini versin
insallah hamileyim diyede yazarsin bizlere guzel haberi veririsin
allahim hepimizin yuzunu guldursun hepimze anne olmayi nasip etsin en kisa zamanda
canım dualarım seninle.inşallah tez zamanda kucağın dolar.okuyunca gözlerim doldu.ben de geçtim o günlerden.ne zordur bilirim.Allahım yolunu açık etsin.......
canımmm allahım duysun sesimi ve yakarıslarımızı rabbim seni mükafatlandırsın insallah cifter cifter beben gelsinnn saglıcakla gelsinnn tedavin hayırlı olsunnnn insallahhh rabbimm yüzünü güldürücek ben buna inanıyorummmm:ecrin_bebek:
Rabbım sen ve senın gıbı bebek arzusuyla tutusanların kollarını bos bırakmasın ınsallah..
Cok duygulandım gercekten gozlerım doldu...
Allah yolunu şansını açık etsin canım, bu sefer o zor yollardan koşarak kalayca geçmen dilegiyle ....bende altıncıyı denemenin arefesindeyim ve seni çok ama çok iyi anlıyorum bende her seferindeki olumsuzluktan sonra daha güçlü olarak ayaga kalktım inan pes etmeyi hiç düşünmedim o negatifler hayatımın en zor anlarıydı bir kuyuya düşmek gibi feryat edersin ama kimse duymaz çıkmaya çalışırsın bir türlü çıkamazsın ama bir süre sonra YA ALLAH dersin ve bir zıplarsın daha güçlü olarak başladıgın yerdesin daha azimli daha güçlü ve daha istekli Allah yar ve yardımcın olsun kucagın bebeklerle dolsunkaydirigubbakcemile5
silam Allah gönlündekini versin canım ... inşallah bu sefer herşey güzel olacak...
bu güzel heyecanın , umudun mutluluğa dönüşsün....
canım bu sefr inşallah olacak 2 sene önce birlikte yapmıştık sen smynrada yapmıştın ikizlerin olmuştu o zamanlar yazışıyorduk benim tutmamıştı sonra allah bana 12 sene sonra verdi hemde doğal yolla allahtan ümit kesilmez inşallah olcak de pozitik düşün canım yaşayan bilir acısını
canım umarım allahım gönlüne göre verrir inşallah.
Allah yolunu şansını açık etsin canım, bu sefer o zor yollardan koşarak kalayca geçmen dilegiyle ....bende altıncıyı denemenin arefesindeyim ve seni çok ama çok iyi anlıyorum bende her seferindeki olumsuzluktan sonra daha güçlü olarak ayaga kalktım inan pes etmeyi hiç düşünmedim o negatifler hayatımın en zor anlarıydı bir kuyuya düşmek gibi feryat edersin ama kimse duymaz çıkmaya çalışırsın bir türlü çıkamazsın ama bir süre sonra YA ALLAH dersin ve bir zıplarsın daha güçlü olarak başladıgın yerdesin daha azimli daha güçlü ve daha istekli Allah yar ve yardımcın olsun kucagın bebeklerle dolsunkaydirigubbakcemile5
Allah yardımcın olsun. Güzel haberler vermek nasip etsin inşallah.
Silamcim sen almanyann neresindesin ? tedavini burdami yoksa turkiyedemi yapiyorsun benfe almanyadayim rabbim yardimcimiz olsum aminn:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?