- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
insallahhhhhhhhhhhhh arkadasim rabbim ol desin ve yavrularini kucagina alirsin insallahhhh...bende 5kez yikilisladan sonra senin gibi birdaha ayaga umutla kalkmak isdiyorum insallahhhhh banada umut olursun....rabbim yardimciniz olsn ANNE DIYENLERIN TEZ ZAMAN DA YANIN DA OLSN
Selam sahmatcim bir sey sormak istiyorum?hic hamile kaldinmi rahim tuttumu benimde problem rahim tutmuyor yani hic hamile kalmadimbende yakinda baslicam inseallah hepimiz icin hayirli olur rabbim kimsenin emeklerini kollarimizi bos birakmasin aminnnn sen nerde basliyorsun bende memorialde baslicam hayirlisi bol sans bol duaaaaaa ALLAH KERIMkaydirigubbakcemile5
nil malesef hiç hamile kalamadım dogru söylüyorsun bendede herşey iyi gidiyor fakat herseferinde negatif nedenini bilmiyorum dr larda bir aksilik görmüyor şimdiye kadar üç merkezde denedim bakalım daha zamanı degilmiş diyoruz Allah kerim inşallah bu sefer son olur
Canim ben Düseldorf- Essen civarindayim .. şutarafagitti
2 kez hakkim vardi hem onlari kullanmak istedim ( devlet tedavinin yarisini karsiliyor ) .
Hem de esimin de izin probleminden dolayi tedavimi burada yaptiriyorum .
Sen nerdensin ? Kacinci tedavin ? Hamilelik yasadin mi ?
Paylasirsan sevinirim .. :1hug:
Yürümeye yeltenen bir cocugun ilk adimlari gibi icim ; kipir kipir ...
Ve bir o kadar ürkek , mahzun ...
Onca düsüsten sonra tekrar ayaga kalkmaktan korkarcasina ..
Bir yil aradan sonra ...
Simdi ben de bir cocugun ayaga kalkip ,tekrardan adim atmaya karar verdigi noktadayim ..
Düsmüslügün acisini yüregimde sonsuza dek tasiyarak ...
Bir yandan da ...
Kapanmayi bekleyen gönül yaralarima umut fidanlari ekerek ..
Bu gün benim ; igneden korkan birisi olarak (yillardir kevgire dönmüs ) göbecigime
sezonun ilk ignesini enjekte ettigim O büyük Gün .. kaydirigubbakcemile3
6. tüp bebek tedavime start vermis bulunmaktayim . turkbayragi
Daha önce 5 kez mikro 4 kez dondurulmus embriyo uygulamam oldu .
2 kez hamilelik sonrasi 2 kez hayalkirikligi .. :çok üzgünüm:
Yine de istekli ve umutlu ... buyrunnnnnnnnn
Bir gün meleklerime kavusacagim hayaliyle dopdolu ... opuyorumnanaktan
Bu kez daha güclü , daha olumlu ...
Dualariniza ihtiyacim var arkadaslarr ...
Benim dualarim da sizlerlee ...
`Bismillah ` diyerek basliyorum .. `Hamileyimmmm ` diyerek bitirmek ümidiyle ...:hooray:
Rabbim Dilerse...
Canim benim yazini okuyunca cok duygulandim .. mafoldumbenSelam silam bende sana yakin sayilirim kölndeyim canim benimde 7. tadavim olacak inanki kardesim bu sefer cok korkuyorum hem istek hemde korkum var niye boyle oldu bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun inseallahhh 6 kez denedim migro malesef hic mi hic gebe kalamadim herysey yapildi inanki kardesim artik cok yoruldum rahim kabul etmiyormus yabanci bir cisim zannedip gri atiyormus burdaki dr oyle dedi ben ikisini istanbul memorialde denedim cokta memnun kaldim ALLAH NASIP EDERSE GENE ORDA DENICEM BANA SADECE PGT YAPILMADI ONU YAPMAM ICINDE COK yumurta lazim malesef yumurtam olmuyor yani yeterli degil pgt yapmam icin birde esim azo spermi.
Sukur bulunuyor ameliyatla ne yapalim bunlarin hepsi imtehan sabir ya sabir gene sen hamis kalabiliyorsun tur dr oyle dedi zaten en cok korktugumuz hastalar gebe kalamayan hastalar dedi.Bende artik kendimi mevlama teslim ettim yeterki ol desin Aslinda ben tedaviye mayista baslayacaktim bir turlu aksilikler yakami birak madi simdide bartonel kisti cikti ameliyat olmam lazim elbet bunca zorlugun pesinden rabbim bir kolaylik verir canim ALLAH SENIN VE BENIM BU YOLDA SAVASAN HERKESIN KUCAKLARINI DOLDURSUN RABBIM HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN HEPIMIZE OPTUM CANIM turkbayragi:asigim::asigim:
canım allah hayırlısını versin ...canı gönülden dua ediyorum inşallahhhhhhhhhh rabbim kısmet eder bu sefer ve kavuşursun bebişlerine çok beklemişsin muradına erersin .....
canım arkadasım bıtanem en ıyı arkadasım sırdasım rabbım butun guzellıklerı sana nasıp etsın allahım hayırlı evlatlar verır ıns dılerım cnm bu sefer hayal kırıklıgı degıl sevınc yasarsın canım benım hayırlı ugurlu olsun ınc ıkızlerın olur :)ŞenizYürümeye yeltenen bir cocugun ilk adimlari gibi icim ; kipir kipir ...
Ve bir o kadar ürkek , mahzun ...
Onca düsüsten sonra tekrar ayaga kalkmaktan korkarcasina ..
Bir yil aradan sonra ...
Simdi ben de bir cocugun ayaga kalkip ,tekrardan adim atmaya karar verdigi noktadayim ..
Düsmüslügün acisini yüregimde sonsuza dek tasiyarak ...
Bir yandan da ...
Kapanmayi bekleyen gönül yaralarima umut fidanlari ekerek ..
Bu gün benim ; igneden korkan birisi olarak (yillardir kevgire dönmüs ) göbecigime
sezonun ilk ignesini enjekte ettigim O büyük Gün .. kaydirigubbakcemile3
6. tüp bebek tedavime start vermis bulunmaktayim . turkbayragi
Daha önce 5 kez mikro 4 kez dondurulmus embriyo uygulamam oldu .
2 kez hamilelik sonrasi 2 kez hayalkirikligi .. :çok üzgünüm:
Yine de istekli ve umutlu ... buyrunnnnnnnnn
Bir gün meleklerime kavusacagim hayaliyle dopdolu ... opuyorumnanaktan
Bu kez daha güclü , daha olumlu ...
Dualariniza ihtiyacim var arkadaslarr ...
Benim dualarim da sizlerlee ...
`Bismillah ` diyerek basliyorum .. `Hamileyimmmm ` diyerek bitirmek ümidiyle ...:hooray:
Rabbim Dilerse...
canım arkadasım bıtanem en ıyı arkadasım sırdasım rabbım butun guzellıklerı sana nasıp etsın allahım hayırlı evlatlar verır ıns dılerım cnm bu sefer hayal kırıklıgı degıl sevınc yasarsın canım benım hayırlı ugurlu olsun ınc ıkızlerın olur :)Şeniz
Selam kizlar ... Ben geldimm .. opuyorumnanaktan
Bu gün doktordaydik ..
Yumoslarim büyümüslerr .. 16-17-18 mm. olmuslarr .. Endometrium 8 mm.
Pazartesiye F. ponksiyonum var ..
Rabbim insallah herseyin iyi bir sekilde sonuclanmasini saglarr .. :Saruboceq:
Yarin aksama catliyoruzz hep birlikte ... kaydirigubbakcemile3
Hem ben , hem yumoslarim ..
Neden derseniz karnim felaket derecede sis ha patladim ha patlayacagim .. akannehir :CüvCüv:
Bu arada aklima takilan bir kac soru var ? :uhm:
Sizce rahim kalinligi transferde ne kadar olmalii ?
8mm uygun mu ? Pazartesiye kadar gelisir mi acaba ?
Bir baska sorun da ?
Sizce kac tane ebriyo transfer edilmesini istemeliyim ?
Yasim 27 ve doktorumuz 2 ebriyonun yeterli olacagini söylesi ..
Bir önceki tedavimde (bu 6. mikro ) ücüzlerime hamile kaldim ve düsük yaptim ..
Bu nedenle doktor 3 ebriyo konulmasini önermiyor ama karar sizin dedii ??
Esim de 2 tanenin yeterli olcagini söylüyoo ?
Sansimi düsürmüs olmaz miyim ?
Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Yardiminiza ihtiyacim var ..
Tabiki Dualariniza da ... a.s. :enbuyukkk:
mner sen nerde yaptırdın tedavini herkese soruyorum .ben ege tüpte.hayırlı sonuçlar almanı diliyorum inşallahhhhhh hepimiizee:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?