Rabbim dualarımı kabul etti ve mutlu haber hamileyimmmmmm

ffk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
120
2
96
43
İstanbul
canım arkadaşlarım dün akşama doğru öğrendim hamile olduğumu ama nete girip size haber veremedim.hala şaşkınım hala hayal gibi geliyor.o kadar mutluyumki anlatamam darısı sonuç bekleyen bu uğurda mücadele veren bütün arkadaşlarımın başına.bana burdan destek olan herkese çok teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum.Şeniz

Hayırlısı olsun :emir_bebek:
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

CANIM BENİM BEN SANA DEMEDİMMİ HAMİLESİN DİYE İNAN ÇOK MUTLU OLDUM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BETA HCG DEĞERİN KAÇ ÇIKTI CANIM ÇOK SEVİNDİM İNAN :emir_bebek:

CANIM BENİM BEN SANA DEMEDİMMİ HAMİLESİN DİYE İNAN ÇOK MUTLU OLDUM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BETA HCG DEĞERİN KAÇ ÇIKTI CANIM ÇOK SEVİNDİM İNAN :emir_bebek:

evet canım demiştin zaten aklıma hemen sen geldin şeyda haklıymış dedim.ne güzel ikimizde hamileyiz.biz şimdi ekim annesimi olucaz.doktor söyledi ama telofonda olduğu için tam anlamadım 73 mü 373 mü tam anlamadım.bi kaç kez sordum anlamayıncada adamcağızı fazla bunaltmak istemedim.ama değerin güzel bi değer dedi.

gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah

inan o kadar mutlu oldumki anlatamam inşallah beraber sürekli hamişliğimiz nasıl geçiyor onu yazarız keseyi görmeye ne zaman gidicen cen haftaya cuma gidicem ama kendini sakın yorma cnm ben hala yatıyorum yavaş yavaş dolaşıyorum evde bütün aile seferber oldu zaten kimse pek bişey yaptırmıyor ayyyyyy inan çok mutlu oldum

tebrikler canım, allah tamamına erdirsin, çok mutlu oldum

ay canım o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam girmeyince çok merak etmiştim ALLAH mutluluğunu daim etsin inşallah sağsağlim kucağına alırsın

inan o kadar mutlu oldumki anlatamam inşallah beraber sürekli hamişliğimiz nasıl geçiyor onu yazarız keseyi görmeye ne zaman gidicen cen haftaya cuma gidicem ama kendini sakın yorma cnm ben hala yatıyorum yavaş yavaş dolaşıyorum evde bütün aile seferber oldu zaten kimse pek bişey yaptırmıyor ayyyyyy inan çok mutlu oldum

inşallah canım sorunsuz bi hamilelik yaşarız birbirimizle paylaşırız.doktor 2 hafta sonra gel dedi.bende yormuyorum kendimi.ders anlatırken oturarak anlatıyorum.

ay canım o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam girmeyince çok merak etmiştim ALLAH mutluluğunu daim etsin inşallah sağsağlim kucağına alırsın

seminer falan vardı okulda oyüzden pek giremedim nete.inşallah yarında senin güzel haberlerini alırız canım.aklım sende olucak.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

negüzel herkes hamile tebrıkler canım

allah sağlıkla kucağına almayıda nasıp etsın inşallah

Back
X