Allah tamamına erdirsin..Ultrasona her girdiğinizde rahim ağzını ölçtürmeyi ihmal etmeyin..Sevgiler...
arkadaşım yazını okudum çok üzüldüm.yaşadıkların çok zor.ama sen güçlüsün bunlarıda atlatırsın canım benim.dediklerini uygularım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin..Ultrasona her girdiğinizde rahim ağzını ölçtürmeyi ihmal etmeyin..Sevgiler...
canım hayırlı olsun allahım devamını nasip etsin ne güzel ya okadar çok hamiş haberi alıyoruzki rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah canım çok güzel bi duygu içinde minicik bi canlı taşımak hele aşama aşama büyüdüğünü oynadığını hareketlerini görsen dahada mest olucaksın bende hiç inanamıyordum ultrasonda bile sanki bi başkasının içine bakıyo dr gibi geliyordu ama ne zaman aylar geçiyo hastalanmıyosun kilo alıyosun mide bulantıları falan rüyadan uyanıyosun ayrı bi dünyaya giriyosun müthiş bi mucize bu rabbimin mucizesi bizde o mucizelerin annecikleriyiz inşallah herkes tadar bu duyguları................
hayırlı olsun,Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah:))
canım tebrikler Allah tamamına erdirsin bende senin yokluğunda hamiş olduğumu öğrendim zaten lumsuz alan hiç yok bu sıralar herkes hamişş sıra zeynep 26 ta inşallah oda hayırlı sonuç alıp bizlere katılacak tekrar tebrikler
maşallah hayırlı olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşalah
darısı bizlerin başınaa inşallah![]()
canım ya çok sevindim.tedavine başlarken moralin ne kadar bozulmuştu ama bak Rabbim seni nasıl sevindirdi.eşinde sevinmiştir artık.Allah mutluluğunuzu daim eylesin.evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin
hayrlı olsun arkadaşım darısı bizeeeeeeee hangi yolla kaldın hamiş öğrenebilirmiyim bi problem varmıydı ya bende çok istiyommm tüp bbek felan denedim olmadı bi buçuk ay önce doğal hamiş oldum oada boş gebelik oluştu şimdi ufaktan deniyorum bakalım sorumu cevaplarsan sevinirim
ffk tebrikler, bu ay çok şanslı bir ay sanırım, çok ama çok sevindim, tebrikler canım, ekimde hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allahım.. çok mutlu bir haber verdin bize canım, tebrikleeeeeeeeer, iyi bak bebiş(ler)e
ffk beni hatırlarsın senle aynı gün tedaviye başladık.ama benim yumurtalarım ohss riski çok yüksek olduğu için toplandı transfer olmadan donduruldu.hayırlı olsun bebeğin bebeklerin sana sımsıkı tutunsunlar .ömür boyu hiç bırakmasınlar.benimde nisanda bir aksilik çıkmazsa transferim olucak dondurmuşlarla darısı başıma ve tüm arkadaşlarımın başına.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin....
saol canım.bekleyen herkes bu güzel duyguyu tadar.tebrikler canım.allahım tamamına erdirsin.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
saol canım dediğin gibi inşallah sorunsuz geçer.tebriklerrrrrrrrrrrr :hooray:
sağlıklı ve sorunsuz bir süreç diliyorum
Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin
tebrikler ...gözün aydın...rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah...
kelin ilacı olsa başına sürermiş derler ya :)) gerçi ben bilsemde şimdi resim koyamam çünkü tam olarak ne kadar olduğunu bilmek lazım sanırım hamiş kaldık ya bi o kusurumuz kalsın :))) canım yaa cidden çok bereketli bir aydı dilerim mart tedavilerinin sonuçlarıda böyle olumlu olur hep