canım arkadaşlarım dün akşama doğru öğrendim hamile olduğumu ama nete girip size haber veremedim.hala şaşkınım hala hayal gibi geliyor.o kadar mutluyumki anlatamam darısı sonuç bekleyen bu uğurda mücadele veren bütün arkadaşlarımın başına.bana burdan destek olan herkese çok teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum.Şeniz
canım arkadaşlarım dün akşama doğru öğrendim hamile olduğumu ama nete girip size haber veremedim.hala şaşkınım hala hayal gibi geliyor.o kadar mutluyumki anlatamam darısı sonuç bekleyen bu uğurda mücadele veren bütün arkadaşlarımın başına.bana burdan destek olan herkese çok teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum.Şeniz
Allah tamamına erdirsin..Ultrasona her girdiğinizde rahim ağzını ölçtürmeyi ihmal etmeyin..Sevgiler...
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
negüzel herkes hamile tebrıkler canım
allah sağlıkla kucağına almayıda nasıp etsın inşallah
saol canım dua et bana ne olur yarın döner dönmez haber veririm
Hadi hayırlı olsun
sağlıkla kucağına al inşallah canım.
saol canım.mutluluğumu sizlerle paylaşmak çok güzel.gözün aydın tatlım allah tamamına erdırsın ınsallah
gözünaydın canım sağlıkla al kucağına rabbim herkese versin inşallah
canım benim çok sevindim bak belirtim yok die kendini yedin durdun ama allahım sonunda sanada yaşattı bu mutluluğu hepimiz ekim annesi oluyoz he ben katıldım bile ekim anneleri topiğine :) sende gel
çok çok sevindim....Allah tamamına erdirsin canım
tebrikler canım benım hayırlı olsun allahım bebişini hayırlısıyla doğurmanı ve güle güle büyütmenı nasip etsin tatlım 12.gün değerin nsl çıktı buarada tekrar tebrıklera.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?