her şeye boşan diyenleri anlamıyorum ya neden boşansın adam aldatmamış ki, Evli kadın kalmayacak burda. Vardır her şeyin bi çözümü elbet tüm yorumları okumadım ama konuşarak halledemez misin? SAnırım ortak bir şeyler yapamıyorsunuz mesela birlikte bi kursa yazılın, bi tatile çıkın
gezmeyi de sevmiyor, tatile zaten gitmedik, ki ben çok iyi şartlarda yetiştirildim, kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum.
Su ölüm lafını bi bırak artık bu cani sen mi kazandın ki kaybederken söz sahibi olasın
Kendine gel biraz ve yapabileceklerini duşun çözüm üret böyle böyle geçiyor en guzel yıllar sonra vah ettiğimizde kalıyoruz bi soz vardır
Asil Pişmanlık yasama imkanı varken yasayamadiklarimiZdir diye
Sende duşun bunu elinden kayıp gidenleri duşun
Esin sana bunları reva GÖRDÜ diye sende hemen kabullenecek misin artık eline al ipleri ve o adama daha fazla seni yıpratma şansı verme o kim ki onun Yüzünden ölecekmişsin
ben sadece ölemezsem ve kurtulursam rezil olurum diye korkuyorum...en baş korkum ALLAHallah akıl fikir versin şöyle öleyim böyle öleyim diye değil allahım yuce rabbim bana akıl ver diye dua et dediklerin yazdıkların agzımı açık bıraktı kaçak oynuyosun hadi bugun birine böbreğini bağışlasana ?? yarın da başka bir organını pek bir heveslisin
Ölürsün uç gün sonra başkasını bulur paşam..bence taktik değiştir.gezmeyi de sevmiyor, tatile zaten gitmedik, ki ben çok iyi şartlarda yetiştirildim, kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum.
Evet çalışıyoruz ikimizdeAllah razı olsun...siz peki neden tartışıyorsunuz...ikinizde çalışıyormusunuz
Kocani değiştirmeyi düşündün mu? Önceden de böylemiydi sonradan mi oldu bu durum .. herkesin sorunları var canım hemen kestirip atmabekarlık sultanlıktır çok doğru...evlenince hiçbirşey baba kapısındaki gibi olmuyor.hayatta seni en çok seven erkek babandır hiç şüphesiz.çünkü baba sevgisi bitmez, tükenmez, çıkarsız, çok derin ve saf bir sevgidir....baba ile kız çocuklarının ufak tefek tartışmaları olur ara sıra...fakat baba gönül almayı bilir...ama kocan öyle değil, ne hal bilir, ne kıymet bilir, ne şefkat gösterir, yüzü gülmez, despot, gönül almaz, sırtını çevirir yatar, sen varsın yooksun sorun olmaz, olmasanda olur, çocuk istemez, gezmek istemez, vs. vs. bazen bu da benim imtihanım diyorum fakat dayanamıyorum...ölmek istiyorum...o kadar tükenmişim ki, kendimden bile nefret eder oldum...çok tartışıyoruz...ve kimselerin bilmesini istemiyorum bu huzursuzluğun...rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin...keşke evlenmeseymişim diyorum.ruh halim çökmüş durumda. Allah rızası için bir akıl verin
Evet çalışıyoruz ikimizde
Öyle basit seyler ki tatlım inan incir çekirdeğini doldurmaz dediklerinden
Ama zamanla birikerek dağ oldu
Öyle küçük meseleler Yüzünden büyük kırgınlıklar yasadın iste
Simdi de soğudum eşimden
Bazen keske büyük bir sebebim olsaydı da boşansaydim diyorum ama böyle neyi gerekçe göstereceğim ki
Yıprandım cok
Bu bir kadına yapılabilecek en büyük haksızlık zatenBEN ÇOCUĞUM OLSUN ÇOK İSTEMİŞTİM, ONDAN BİLE BANA KIZDI, SİNİRLENDİ ...ARTIK BENDE ÇOCUK İSTEMİYORUM...
Canim benim ayni hisleri yasiyorum inan seninle ama olmek degil de hincimi almak istiyorum. Alip basimi gitmek istiyorum tek basima esyalarimi da alip uzunnnnnnn bir yolculuga. Geri dondugumde canimi yakanlari gormek istemiyorum. Hatirlamak istemiyorum. Mutlu olmak istiyorum kahkaha atmak istiyorum. Brn baba sevgisi de gormedim. Esim zaten okuzun onde gideni aileci pisligin teki nefret ediyorum ondan. Offf ben niye evlendim ki salak gibi bekarken cok mutluydum ben yaaaa offff cok pismanim cok
Aslında kocadan çekenler olarak hepimiz uzun bi tatile çıksak ne guzel olur doyasıya eğlenirdik birlikte cok şahane bi fikirCanim benim ayni hisleri yasiyorum inan seninle ama olmek degil de hincimi almak istiyorum. Alip basimi gitmek istiyorum tek basima esyalarimi da alip uzunnnnnnn bir yolculuga. Geri dondugumde canimi yakanlari gormek istemiyorum. Hatirlamak istemiyorum. Mutlu olmak istiyorum kahkaha atmak istiyorum. Brn baba sevgisi de gormedim. Esim zaten okuzun onde gideni aileci pisligin teki nefret ediyorum ondan. Offf ben niye evlendim ki salak gibi bekarken cok mutluydum ben yaaaa offff cok pismanim cok
2 YILLIK EVLİYİM...Bu bir kadına yapılabilecek en büyük haksızlık zaten
Kaç yıllık evlisiniz peki
Gerekçesi ne çocuk istememesinin
Daha yeniymiş sizinkide2 YILLIK EVLİYİM...
Aslında kocadan çekenler olarak hepimiz uzun bi tatile çıksak ne guzel olur doyasıya eğlenirdik birlikte cok şahane bi fikir
güzel kardeşim başkaları için yaşama lütfen kendin için yaşa ya rezil olmak ne demek adam mı kestin milletin kocasına mı göz diktin niye rezil olasın yaben sadece ölemezsem ve kurtulursam rezil olurum diye korkuyorum...en baş korkum ALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?