rabbim günah yazmasın ölmek istiyorum

Bu kadar sizi soran ve sizin sevdiğiniz bir babanız varken neden konuşmuyorsunuz?

Mesajlarınızı hep okudum, ruh haliniz iyi değil ; bir terapistten yardım alın. Sizi rahatlatır.
Oturup böyle ahlanıp vahlanmanın kimseye faydası olmaz.. Neler neler yaşıyor herkes. Çözüm arayın hastalık dileneceğinize.
Kanser hastalarının ne acılar çektiğini biliyor musunuz ? Fütursuzca konuşmayın.
..

Alın babanızı karşınıza konuşun. Mutsuz olduğunuzu anlatın. Beraberce bir yol bulursunuz.

Bu kadar mutsuzken zaten çocuk istemeyin. Bu bencillik olur.

Daha yeniymiş sizinkide
Inşallah mutlu olacağın kararlar alabilirsin bunu tüm kalbimle istiyorum

İSTEMİYORUM ZATEN, BE ÇO MUTLU BİR ÇOCUKLUK VE GENÇLİK YAŞADIM. HUZURSUZLUĞUM EVLİLİĞİMDEN KAYNAKLI..BENİ ÇOK SEVEN BİR AİLEM VAR

Seni çok iyi anlıyorum
Bir de Ailene eşini ovuyosundur cok iyi diye. Üzülmelerini istemeszsn içine atarsın. Birikir de birikir. Kimseye de anlatamazsn. İnşallah eşin düzelir canım

İSTEMİYORUM ZATEN, BE ÇO MUTLU BİR ÇOCUKLUK VE GENÇLİK YAŞADIM. HUZURSUZLUĞUM EVLİLİĞİMDEN KAYNAKLI..BENİ ÇOK SEVEN BİR AİLEM VAR
Kocana yapışık ikiz değilsin, aç buradaki konuları. Boşanıyorum diye arat.
Çoluğu çocuğu ile ortada kalıp, arkasında ailesi oladığı halde yeniden mutlu olan bir sürü kadın var.

Boşanmak istemiyorsan çözüm ara..ama yok boşanmayı gururuma yedirem, yok millet ne der, babam üzülür diyorsan da, ağlamanın ne manası var?

Kanser olmak istiyormuşsun. Ben babamın kanserden ölümünü izledim. Burada tedavi sürecinde olan insanlar var. Sen alay mı ediyorsun? Duanın kabul olacağı ana denk gelir görürsün, kanser ile savaşmak, kocayı boşayamamaya denkmiymiş. Sana göre daha iyi bir alternatif gerçi, kanserden ölmek. Öbür tarafda iyi bir ayırtmışsın.

Aynen demek ki benim gibi dusunenler var mis yalniz degilim. Hadi toplanip cooookkkk uzaklara gidelimm

canım ya ailende yoksa sen de ilk olursun bu düşünceyi at kafandan. dini olarak bile kötü bişey değil boşanmak. elalem ne der diye ölmek istediğin bir hayatı yaşamaya devam etme. kendini topla konuşacak herkese karşı di dur. hayat benim bu da benim tercihim de ve git boşan. arkandan laf edecek olanlar senin gözünden yaşı silmiyor. yepyeni bir hayat kur kendine. yapabilirsin.

boşanmak bizim ailemzide hiç yok...ve boşanmaktansa ölmek kurtuluş gibi geliyor...diyorum ki keşke kanser olsam, dermansız bir hastalığım olsa da tez zamanda kurtulsam şu hayattan
agzindan cikani kulagin duyuyormu?ne demek keske kanser olsam yaahic kimse hic birsey insan hayatindan degerli degildir..kanser hastalarina sor bakalim olumu bekleyerek yasamak nasilmisallah kimseye tasiyamayacagi yuk vermesin,caniyla sinamasin,dermansiz dert vermesin arkadasim herseye care varda bi olume yok aklini basina topla,ailenle konus mutsuz oldugunu anlat olmadi kesin bir tavirla esinle konus cozmeye calisin,unutma olen olur ,geride kalanlar hayatlarina devam ederler velhasil olan olene olur...

Dua et canım Allah yardımcın olsun. Kimseye söyleme belki zamanla düzelir.
Kendini de üzme konuşmaya çalış eşinle. Hep mi böyleydi son zamanlar mı böyle?
Belki zamanla düzelir sabret.
Konuştun zamana bıraktın baktın olmuyor zaten sen de bebek düşünme. Evlilik ne kadar doğalsa ayrılık da o kadar doğal.

Sanırım ailenizde gördüğünüz ilgiyi ve sevgiyi eşinizin ilgi ve sevgisiyle kıyaslıyorsunuz. Burada çoğu insan sizin ailenizde gördüğünüz ilgiyi bile görmemiştir inanın. Ama hiçbir şeyin çözümü ölüm değil. Ne istediğinize karar verip hayatınızı yoluna koymak için ayağa kalkmanız gerekiyor. Evlilikte aradığınız mutluluğu bulamamış olmanız hayatta bulamayacağınız anlamına gelmiyor. Mutlaka sizi mutlu edecek değerli hissettirecek şeyler vardır. Ölüm düşüncesini kafanızdan atıp ben ne istiyorum diye sorun kendinize. Cevabını bulursunuz. O cevabı buraya da yazarsanız biz de size destek olmaya çalışırız.

O ne demek yaa bosanmak icin tek gecerli neden aldatilmak mi yani?

Anlamadığım tek şey neden babanızla eşinizi durmadan kıyaslıyorsunuz? O sizi annesiyle kıyaslıyor mu mesela? Tamam sorunlar var ama çözüm üretmek yerine sadece gereksiz bir kıyas.

Canım yolları ayırmak varken ölme isteği nedenini anlamış değilim

Hiç bir anne baba evladının ölmesini hastalıklarla boğuşmasını istemez kızımın veya oğlumun canıdan daha önemli olamaz medeni durumu .Ailen içinde senin hayatın çok önemlidir olmuyorsa evlilik boşanırsın olur biter inanki dünyanın sonu değil güzelce konuş ailelen ile, bak bende ayrıldım 2 cocuğumla kızım karar senin dediler biz ölene kadar ardındayız dediler hem sormadım boşanayımmı diye? Ben artık yapamıyorum boşanacağım dedimve boşandım ! bu kadar basit bizim ailede boşanan yoktu napalım herkes için mutsuz mutsuzmu yaşayayım yada öleyim .Dünyaya 1 kere geliyoruz ve eğer değerimiz bilinmiyorsa o eşin cefasını kimsenin hatırı için çekmek zorunda değiliz canım .Allah yardımcın olsun canım amin

bosanın yada bosanmayın demek cok yalnış kadını etklıemyn, bence psıkolga gorunun deprosyona gırmıssınız hayatınızın merkezıne esınızı koyuyorsunuz,ondan ilgi sevgi beklıyorsunuz,kendınızı koyarsanız oda sızın pesnzden pervane olur,sız böle yaptıkca üzgün agresıf trp atan bır kadın oluyorsunuz oda sıkılıyor,gezın tozun,oyalanın,kursa gıdın arkdslar edının vs .

boşanmak bizim ailemzide hiç yok...ve boşanmaktansa ölmek kurtuluş gibi geliyor...diyorum ki keşke kanser olsam, dermansız bir hastalığım olsa da tez zamanda kurtulsam şu hayattan

boşanamam, bunu gururuma yediremem...bazen kocam öldürse, katil olsa diyorum.ama o yürek te yok onda...

Lutfen ne istediginize dikkat edin. Bunlar nasil dilekler? Madem babaniz bu kadar duskun size mutsuzlugunuzu bilse tutar mi sizi o evde?

selam canım haklısın bekarlık hayatı evlilik gibi olmuyor babadan bahsederken çok güzel bahsetmişsin demek ki babanla ilişki durumun güzel neden çözümü başka şekilde aramak yerine ölmekte arıyorsun rabbim ne zaman bu hayatı bize son kıldıysa hepimiz o gün öleceğiz ama yaşadığımız sürece çözüm bu olmamalı bende evliliğim boyunca çok sıkıntılar yaşadım ama hep çözüm aradım sabır gösterdim ne şanslısın ki sahip çıkacak bir ailen var maalesef bizim ailemiz bize hiçbir konuda destek olmadı sadece abim zor zamanlarım da yanımdaydı boşan demiyorum ama evlenip boşanmakta gayet normal kendine eziyet etmektense boşanmak ya da aileden destek almak gerekir

Benim babam senin anlattığın gibi değil hiç anlaşamazdık şimdi evliyim çok görüşmediğimizden kıymetliyim galiba, ama eşim çok iyi bi insandır el adamı değil benim için hayat arkadaşım babm için aynı şeyi söyliyemem.
Sizde mutsuzsanız boşanın neden ölmeyi düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…