Rabbim için bir bakın çok caresezim?

Unut gitsin anlatmak zorunda değilsin bence anlatmada
Sen kendinden sorumlusun yaşamışın geçmiş gitmiş anlatırsan geçip gitmez

hayat pişmanlıklarla dolu bazı insanlar için. anlatsan da içinden bu yükü atamazsın.bu sebepten ayrılsanız da birlikte olmaya devam etsen de ezecek bu seni. çok üzlüdüm okurken kendinize çok büyük bir yük bindirmişsiniz. böyle olduğuna göre bu yaşadıklarınızı çokta isteyerek yaşamamışsınız yine karşınızdakilere sevginiz ya da kendinizi hor görmeniz nedeniyle yaşamışsınız bu ilişkileri.

Bence soylemelisin.

Seni senin onu sevdiğin kadar seviyorsa o da ayrılmaz

Sevmiyorsa zaten niçin evleneceksin onunla?

Böyle laflar eden, bu kafadaki bir adamla bence zaten evlenmemelisin. Önce kendisine bakacak.

Şimdiden çok vicdan yapmışsın, bu vicdan bu tövbeler senin içinden mi geliyor nişanlına yalan söylediğin için mi kötü hissediyorsun? Maalesef evlenseniz de sen içten içe hep eziklik hissedeceksin ona karşı, eğer birgün dayanamayıp söylersen de zaten mahvolursunuz böyle birisi bunu sindiremez. Kaldı ki böyle bir yalanla evlenmiş olmayı kimse istemez.

Bence soyle. Ve onu boşver önce sen kendini affet, gecmisinle barış. Böyle yasayamazsin.

Erkek yapar, kadın yapamaz. Burada tek hata sırf bekaret gitmesin diye size uymayan yolları denemeniz bence.
Ha yerinizde olsam o adamdan ayrılırım.

Sohbet veren hocalar diyor ki boyle şeyleri anlatıp kimseyi günahınıza ortak etmeyin anlatman çok saçma olur bırak Allahla senin aranda kalsın tertemiz bir sayfa ac kullar affetmez ama Rabbimin merhameti büyüktür

Kendisi kim bilir kac kisiyle birlikte oldu.cokmu masum ki senden bunu bekliyor.
Ne yasadiysan tovbe et nisnalina da asla anlatma asla...

Rabbimm affetsin guzel kardesim keske yapmasaydin demek bir yerde anlamsiz kaliyor ama hata kullara mahsustur cogu insan bazi donemlerde boyle hatalar yapabiliyor ama ne guzel pismanlik duymussun bence bu durumu kimselere anlatma rabbimle senin aranda kalsin rabbim varken bizim yargilamamiz ne haddimize ama nacizane fikrim esin olacak insana sakin bahsetme cevremde buna benzer bi olaya tanik oldum ve adam hergun kizin basina kalkiyor hayatini cehenneme cevirdi resmen tehdit ederek pismanligini tek tek okuyarak gayet iyi anladim rabbimin kapisina af icen giden bos donmezmis canini sikma artik olan olmus temiz bi sayfa ac ve mumkun mertebe unutmaya calis

Bak guzel kardeşim istihareye yatmadan ben olacaklari soyleyim sana..hic biseyde tam hayir ya da tem ser olduguna inanmam hayat hem hayir hem serle gecer.ama yaptiklarimiz yasadiklarimiz inatlarimiz nolursa olsun yinede olsun demelerimiz yuzunden bu hayri ya artiririz ya da azaltiriz..sen bisiler yapmissin simdi onlarin bedelini oduyosun eski kafam olsa yapmazdim diyosun..lutfen simdide kendine don ve sor bu adamla gercekten yapabilirmisin sadece ama cok asigim nolursa olsun diyosan yasayacaklarini hazirlikli ol cunku seni bi eski kafam olsa yapmazdim sozu daha bekliyor..eger anlattigin asik oldugun adam bu dusuncede biriyse merhaba bol acili hayatim diyebilirsin..ki soylemezsen hep icini kemirecek bi acida bu olacak sana katmerli aci..herkes evlenmek zorunda degil sende degilsin..mutlu olacagina inaniyosan evlen aşık oldugun için degil..

Yuh

Evet böyle birşeyim var.Tamam ayrılalım sessizce gidiyorum o zaman diyin.Diyemezsiniz çünkü kimse diyemez demez. Vicdanınız rahat olsun onla tanışmadan önce olmuş bitmiş.Sonuçta aldatmıyorsunuz. Kendisi yok anal oral yapmamış da bilmem ne de..Çok masum he he ..Sen de inandın öyle mi?

Ben yanlış mı okuyorum diye bi daha baktım orda bi yazım hatası da var. Benim anladığım sen nisanlina sevistim ama bakireyim dedin. O da bekareti takıyor anladığım kadarıyla. Eğer doğru anladıysam nisanlin tam bir beyinsiz. Senin sevistigini biliyor başka erkek seni çıplak gördü düşüncesini bişeyler yaşadığın düşüncesini takmiyor neyse bakire sin benim için önemli olan zar parçası diyor. Alkışlıyorum.

Anam öyle mi dur yeniden okuyayım

"Erkek yapar, kadın yapamaz" diyen birini nasıl sevebiliyorsunuz aklım almıyor

Çok çok çok haklısınız ama ole seviyorum ilk defa bu kadar sevdim yani anlatamıyorum içimdeki yangını hergecen gününden nefret ediyorum

Tövbe yolu hep açıkken, yaradan kullarını affederken sana ya da beraber olduğun seviyesize mi kaldı bu işler. Bu zihniyette bir adama prim vererek hatalısınız ama bu sizin tercihiniz bir şey demiyorum ama anneniz doğru söylüyor söylemenize gerek yok, bu tür adamlara müstehak her yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…