arkadaşlar merhaba daha öncede eşimin benden uzak durmasıyla ilgili problemlermi paylaşmıştım.eşimle bu konunun dışında hiçbir problemim yok onu çok seviyorum oda beni çok seviyor ölemi sanıyorum bilmiyorum.sadece bana fiziksel olarak uzak kalıyor oda nasıl durmadan öper okşar sarılır kokumu içine çeker ama işte başka türlü bir konuda uzaklık.en son konu açtığım zamanlarda bebek çok istiyordum ama yumurtlama günümde eşim gene uzak durmuştu benden gene ağlamıştım falan ama rabbim istemiş geç yumurtlamışım eşimin gönlü olduğunda hamile kaldım.rabbim acıdı bana çünkü benim başkaları gbi bunu deneme şansım eminim olmayacaktı.şu an bebek bi süre riskli olduğu için uzak kalmamız gerekiyor zaten bu eşim için hiçte problem değil.ama ben bu konuyu bir türlü atamadım içimden hep düşünüyorum şimdi diyorum iyce soğuyacak yada çok kilo falan alıcam araya bu kadar zaman girecek ilişkimiz iyce bozulacak diye çok korkuyorum.dün gece gene tutamadım çenemi çok güzel yamıştık sarılarak.gene konuyu açtım ama ben bu konuşmalarda asla eşimi yargılayarak yapamam onu kırmak istemiyorum.dedimki ben korkuyorum nerde hata yapıyorum neden sana yetemediğimi hissediyorum dedim böle bi geridi gene yataktan kalktı su içme bahanesiyle.herşey konuşulmaz dedi dedim peki ben bunu kiminle konuşabilirim senden başka yada konuşmadan ben nasıl öğrenebilirim seni nasıl daha çok mutlu edebileceğimi dedim.acaip gerildi.şimdi şu durumunda bumu konu dedi çok gergindi bana sarılana adam uzaklaştı oflar çekti sesi yükseldi şu an bebğimizi düşün sadece dedi peki dedim ya sonra ne olacak bakarız dedi.çok gergindi böle hamile olmasam kesin çok kavga ederdik böle sinirle canımmmmm aşkkkımmmmm hadi iyi geceler die sert bir şekilde öptü beni .benim hiçbir çarem yok hiçbir şekilde konuşmaya niyeti yok sorun bendemi ondamı bunu asal soramam çok kavga ederiz daha böle sorduğumda bile durum böyle .böyle birşey için evliliğimi bitiremem eşimi çok seviyorum ben sadece bu durumun daha iyi olmasını istiyorum ama bunu düzeltmemde imkansız gbi geliyor artık çaresizim