- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Hayatınızın her döneminde radikal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.32 yaşımda 8 yıllık kariyerimi çalışma hayatimi bırakmak durumunda kaldım.simdi 36 yaşındayım araya bir sürü infertilite tedavisi ve 20 aylık oğlumu sigdirdim.is arıyorum bulamıyorum pes etmiyorum ya kendim bir iş kuracağım ya kpss çalışacağım.saglik varsa herşey olurHerkese merhaba arkadaşlar ;
Sorunum şu ben hayatımla ilgili köklü değişiklikler yaratacak bir konuda yeni kararlar almak üzereyim ancak şu düşünceyi aklımdan atamıyorum '' en güzel yıllarım geçti zaten bu saatten sonra geç kaldım çok da manası yok ''
O yüzden eğer içinizde bu yaşlarda böyle kararlar almış olanlarınız var mı ya da benim yerimde olsanız bu düşünceyi nasıl aşardınız ?
HAYİR EN GUZEL YİLLARİN GECMEDİ !!! Önce bunu anla en güzel yılların şimdi başlıyor .. Bilmiyorum iş durumunu ama hem iş hem eş durumlarının temelinin atıldığı yaşlar başlıyor/başladı. Bu yılların kıymetini bil; aklına, vicdanına ve kalbine sinen yollara gir..buna düşündüğün radikal değişimler de dahil.. o kadar isterdim ki o yaşıma dönebilmeyi..şimdiki aklıma bir çok konuda farklı seçimler yapardim iş/eş dahil.Herkese merhaba arkadaşlar ;
Sorunum şu ben hayatımla ilgili köklü değişiklikler yaratacak bir konuda yeni kararlar almak üzereyim ancak şu düşünceyi aklımdan atamıyorum '' en güzel yıllarım geçti zaten bu saatten sonra geç kaldım çok da manası yok ''
O yüzden eğer içinizde bu yaşlarda böyle kararlar almış olanlarınız var mı ya da benim yerimde olsanız bu düşünceyi nasıl aşardınız ?
HAYİR EN GUZEL YİLLARİN GECMEDİ !!! Önce bunu anla en güzel yılların şimdi başlıyor .. Bilmiyorum iş durumunu ama hem iş hem eş durumlarının temelinin atıldığı yaşlar başlıyor/başladı. Bu yılların kıymetini bil; aklına, vicdanına ve kalbine sinen yollara gir..buna düşündüğün radikal değişimler de dahil.. o kadar isterdim ki o yaşıma dönebilmeyi..şimdiki aklıma bir çok konuda farklı seçimler yapardim iş/eş dahil.
40 ına gelince anlıyorsun, 26 yaşın hiç birşey için geç olmadığını, 26 dayken bende unumu eledim eleğimi astım modundaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?