- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Bence geç degil ne yaşadıysanız geride bırakın asıl hayat yeni kararlar aldığınızda basliyor umarım istediğiniz gibi olur çünkü yeni kararlar almak kolay gibi görünür ama zordur kolay degil alışkanlıkları bırakmakHerkese merhaba arkadaşlar ;
Sorunum şu ben hayatımla ilgili köklü değişiklikler yaratacak bir konuda yeni kararlar almak üzereyim ancak şu düşünceyi aklımdan atamıyorum '' en güzel yıllarım geçti zaten bu saatten sonra geç kaldım çok da manası yok ''
O yüzden eğer içinizde bu yaşlarda böyle kararlar almış olanlarınız var mı ya da benim yerimde olsanız bu düşünceyi nasıl aşardınız ?
40 yasinda iki kucuk cocukla ulke degistirdim , dilini bilmedigim bir ulkede isyeri actim , hem cocuklari adapte etmeye calisiyorum hem dil bilmeden para kazanmaya calisiyorum
Dun musterilerden biri ingilizce biliyorum deyince nerdeyse boynuna sarilacaktim kadinin tercumansiz anlasabilecegim diye :)
Karar almanin yasi yok , en guzel yaslar da 20'ler degil , biri size yanlis bilgi vermis , siz bir 30'u gecin o zaman anlayacaksiniz hayatin guzelligini:)
Herkese merhaba arkadaşlar ;
Sorunum şu ben hayatımla ilgili köklü değişiklikler yaratacak bir konuda yeni kararlar almak üzereyim ancak şu düşünceyi aklımdan atamıyorum '' en güzel yıllarım geçti zaten bu saatten sonra geç kaldım çok da manası yok ''
O yüzden eğer içinizde bu yaşlarda böyle kararlar almış olanlarınız var mı ya da benim yerimde olsanız bu düşünceyi nasıl aşardınız ?
“Tutmak icin cok genc birakip kacmak icin cok gec.”Su ara ne kadar cok dusunuyorum bu cumleyi bilemezsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsunHerkese merhaba arkadaşlar ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?